Okładka numeru 52 - głosujemy do 12 marca |
Jak podoba Ci się najnowsza (masseffectowa) okładka naszego ukochanego pisma |
6 - Rewelacja |
|
6% |
[ 2 ] |
5 - Super |
|
3% |
[ 1 ] |
4 - Dobrze |
|
28% |
[ 9 ] |
3- Może być |
|
9% |
[ 3 ] |
2 - Słabe |
|
21% |
[ 7 ] |
1 - Koszmarne |
|
31% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 32 |
Wszystkich Głosów: 32 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gh0st
Gollum
|
Wysłany: 1 Lutego 2010, 15:52
|
|
|
Ja zagłosowałem na 3... Trochę to to przebajerowane jest zbytnio (ta z Wędrowyczem na białym tle była ładna).
DOWN@
O gustach się nie dyskutuje? o_O |
_________________ Ostatnio Przeczytana
Pan Lodowego Ogrodu Tom 2 - Jarosław Grzędowicz
Aktualnie Czytana
Pan Lodowego Ogrodu Tom 3 - Jarosław Grzędowicz |
Ostatnio zmieniony przez Gh0st 1 Lutego 2010, 16:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 1 Lutego 2010, 16:00
|
|
|
Gh0st napisał/a | ta z Wędrowyczem na białym tle była ładna). | |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 1 Lutego 2010, 16:17
|
|
|
Gh0st: skoro o gustach się nie dyskutuje, to czemu zgłaszasz post Fidela, który również swój gust wyraża? |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Jaden Kast
Indiana Jones
|
Wysłany: 3 Lutego 2010, 11:24
|
|
|
2: gdybym kupował SFFH w kiosku, to pewnie bym je przeoczył, albo uznał za jakieś "growe" wydawnictwo. Ja rozumiem, że reklama dużo zysków daje, a gra jest świetna (przynajmniej patrząc na recenzje), ale czy wszędzie trzeba używać grafik typowo reklamowych? Może trzeba było użyć jakiejś grafiki stworzonej na potrzeby gry (conceptarty, albo krajobrazy-tapety) i dla niezorientowanych dodać ten napis "Mass Effect 2". |
Api obata yagnya karama |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 3 Lutego 2010, 17:22
|
|
|
Póki co jeszcze nie kupiłem. W jedynym kiosku w Świebodzicacach, gdzie SFFiH można kupić była tylko wersja z facetem. To samo w dwóch salonikach prasowych na DG we Wrocławiu, a teraz także w trzech kioskach na moim krakowskim osiedlu. Spisek jakiś czy co? |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
rybieudka
Istota z głębin
|
Wysłany: 4 Lutego 2010, 22:52
|
|
|
Zakupiłem, ale tylko jedną z wersji (tą z 3 postaciami z gry). Moim zdaniem okładka raczej słaba. Kolorystyka tytułu pasuje tylko w tej wersji, którą akurat mieli w kiosku, w którym kupowałem. Czyli czerwony napis i czerwony grzbiet. Na plus na pewno kolorystyka i dobór czcionek w "opisie zawartości". Ale sama ilustracja jakaś taka nie bardzo. Dwóch poprzednich numerów nie mam (ale to jest brak w fazie nadrabiania;), jednak ich okładki były moim zdaniem duuużo lepsze. |
_________________ Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
RYBIEUDKA blog - http://rybieudka.blogspot.com/
Jedyny TAKI katalog fantastyki! - FANTASTA.PL |
|
|
|
|
Matrim
Kwiatek
|
Wysłany: 5 Lutego 2010, 01:40
|
|
|
Virgo C. napisał/a | Spisek jakiś czy co? |
Nie. Kolekcjonerzy wykupili |
_________________ Scio me nihil scire.
"Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno." - Martva |
|
|
|
|
terebka
Filippon
|
Wysłany: 10 Lutego 2010, 17:07
|
|
|
Kupiłem. Akurat z tą wersją okładki, którą chciałem, tą ze szczegółami, na których warto zawiesić wrok Dam jednakowoż 4, nie 6, bo choć grafika ładna i porządek jakiś taki, i grzbiet opisany jak Pan nakazał, to nie podoba mi się tematyka. To jest, bądź co bądź, pismo literackie. Na reklamę nowej gry jest miejsce gdzieś na końcu, albo w środku, nie od frontu, pffff... I jakiś taki nie wiadomo jaki jest cały ten pomysł z trzema wersjami okładki - infantylny, rzekłbym, zupełnie jak dla odbiorcy, którego kręci to, co ma na sobie Angelina Jolie kiedy się wybiera do supermarketu, a nie jak zagrała w najnowszym filmie. A w ogóle, to nie od rzeczy byłoby wrzucanie na okładkę sceny z wybranego opowiadania - najlepiej autora miesiąca. |
_________________ SZORTAL
Szortal Na Wynos - Wydanie Specjalne |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 10 Lutego 2010, 21:43
|
|
|
Dostałem z chłopczykiem - dobre . |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 11 Lutego 2010, 09:14
|
|
|
terebka napisał/a | to nie od rzeczy byłoby wrzucanie na okładkę sceny z wybranego opowiadania - najlepiej autora miesiąca. |
Oj, nie. Ilustracje może nawet są niebrzydkie, ale w 90% straszliwie spojlerują. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
terebka
Filippon
|
Wysłany: 11 Lutego 2010, 16:15
|
|
|
nureczka, zawsze można wybrać jakąś neutralną ilustrację, z tych pozostałych 10% No, ja rozumiem i nie walczę przeciw temu, aby nasze ulubione czasopismo wywiązywało się z umów patronalnych, ale nieco więcej umiaru. |
|
|
|
|
Adashi
Cyberpunk
|
Wysłany: 20 Lutego 2010, 13:48
|
|
|
Ocena za brak poszanowania dla kolekcjonerów 1 |
_________________ Wysłano z Atari |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 20 Lutego 2010, 13:56
|
|
|
terebka napisał/a | nureczka, zawsze można wybrać jakąś neutralną ilustrację, z tych pozostałych 10% |
Można, ale to zbyt piękne, żeby było prawdziwe. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
terebka
Filippon
|
Wysłany: 20 Lutego 2010, 19:12
|
|
|
W efekcie mamy kolejną okładkę nietematyczną, z ładną grafiką, nie powiem, ale pasującą do pisma o zupełnie innym profilu. |
_________________ SZORTAL
Szortal Na Wynos - Wydanie Specjalne |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 21 Lutego 2010, 17:07
|
|
|
O nie głosowałem jeszcze- ja mam z panią. strasznie plastikowa ta pani... i już przez chwilę pomyślałem, że tym razem wyszło fajne zakrycie loga, ale znów ktoś przedobrzył i łuna planety czy księżyca jest na jednym planie z babeczką podczas gdy sam księżyc jest w tle. No znowu BEZ SENSU. 2. |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
|