Urbi et Orbi |
Autor |
Wiadomość |
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2009, 15:58
|
|
|
A to byłby nawet niezły pomysł. Opowiadania były w większości dobre, zbiorek to ciekawy pomysł. Z tym, że jak by się miały mieć objętościowo teksty stare do nowych? Te już publikowane, zdaje się, zajmują sporo miejsca... |
_________________ Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
http://zlapany.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 23 Sierpnia 2009, 11:29
|
|
|
Zbiorek będzie, spokojnie. Jarek wspominał o tym na spotkaniu Avangardowym i wcześniej na ZamiastConie |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
Memento
Mori
|
Wysłany: 17 Sierpnia 2010, 18:20
|
|
|
Kiedy?! Przeczytałem wczoraj Głodomora i mało miiiiii!!!
|
_________________ twinkle, twinkle, little bat, watch me kill your favorite cat... |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 17 Sierpnia 2010, 20:55
|
|
|
Nieprędko, z tego co mówił jeden z zainteresowanych |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
Gustaw G.Garuga
Bakałarz
|
Wysłany: 9 Września 2010, 10:07
|
|
|
Czy to TEN Urbaniuk? http://www.otwarte.eu/index.php/books/show/113 |
_________________ "Our life is a time of war and an interlude in a foreign land, and our fame thereafter, oblivion." Marcus Aurelius |
|
|
|
|
gorbash
Ufol
|
Wysłany: 9 Września 2010, 10:31
|
|
|
Ten sam |
_________________ You say coke I say caine. |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 9 Września 2010, 11:47
|
|
|
Eee, liczyłem że Jarek coś też pogotuje |
|
|
|
|
Ziuta
Nerwus
|
Wysłany: 9 Września 2010, 14:48
|
|
|
Jarek jest na pierwszym miejscu bestsellerów merlina. |
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz |
|
|
|
|
Gustaw G.Garuga
Bakałarz
|
Wysłany: 11 Września 2010, 21:35
|
|
|
Orbita nigdzie tam w kadrze nie widać Pytanie, czy drogi tej spółki autorskiej rozeszły się na stałe, czy tylko chwilowo? |
_________________ "Our life is a time of war and an interlude in a foreign land, and our fame thereafter, oblivion." Marcus Aurelius |
|
|
|
|
Memento
Mori
|
Wysłany: 11 Września 2010, 22:19
|
|
|
Gustawie, bądź łaskaw nie krakać. Ba, bądź łaskaw nawet tak nie myśleć. Nie, dopóki nie przeczytam dwóch drugich tomów PiK. <: |
_________________ twinkle, twinkle, little bat, watch me kill your favorite cat... |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 12 Września 2010, 06:46
|
|
|
Na nowy PiK to sobie raczej długo poczekasz |
|
|
|
|
|