|
|
|
Gdzie czytamy? |
Autor |
Wiadomość |
Memento
Mori
|
Wysłany: 13 Sierpnia 2009, 23:33
|
|
|
Łóżko, kanapa, krzesło, fotel, bimbaj, autobus, materac/leżak (to na dziaUce), balkon, wanna... i więcej nie pamiętam. |
_________________ twinkle, twinkle, little bat, watch me kill your favorite cat... |
|
|
|
|
Jezebel
Klapaucjusz
|
Wysłany: 23 Września 2013, 09:28
|
|
|
To będzie... wszędzie O takich oczywistych miejscach jak łóżko czy kanapa nawet nie wspominam. Czytam w wannie, w windzie, w kolejce do kas w sklepie, w komunikacji miejskiej (brak miejsc siedzących? od czego jest czytnik ), czasem nawet czytam idąc. I nie, nie zrobiłam sobie dotąd żadnej krzywdy w ten sposób |
_________________ Wiedźmia chatka
Kapryfolium |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 23 Września 2013, 11:33
|
|
|
Jezebel napisał/a | czasem nawet czytam idąc. I nie, nie zrobiłam sobie dotąd żadnej krzywdy w ten sposób |
popieram. więcej krzywdy potrafię sobie zrobić idą i nie czytając. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Magnis
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 23 Września 2013, 13:52
|
|
|
Bo wtedy uwaga jest skupiona na książce i na otoczeniu by nie wpaść na słup .
Czytam wszędzie, gdzie mogę. Zresztą lubię bardzo czytać choć ostatnio jakby mi sie odechciało trochę . |
_________________ Stefan Grabiński
Wielcy Przedwieczni : Dagon, Wielki Cthulhu i Wielki Staruch. |
|
|
|
|
morham
Zombie Lenina
|
Wysłany: 24 Września 2013, 09:21
|
|
|
Łóżko, wanna, klop, fotel, stół, w różnych poczekalniach. |
_________________ "Koty się nie zastanawiają - Koty knują..." Autor: nie znam "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów ..." S. Lem |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum