Szorty - Bezzębny anioł - głosowanie do 9 sierpnia 2009 r |
Który z aniołów ugryzł Cię najmocniej? |
A mi trocha zupy |
|
11% |
[ 11 ] |
Coś się zmieniło |
|
5% |
[ 5 ] |
Dentysta protetyk |
|
9% |
[ 9 ] |
Egzamin |
|
2% |
[ 2 ] |
Frank a.k.a. równy koleś |
|
2% |
[ 2 ] |
Hefajstos |
|
3% |
[ 3 ] |
Karolek |
|
3% |
[ 3 ] |
Kilka metrów od... |
|
1% |
[ 1 ] |
Król życia |
|
3% |
[ 3 ] |
Mój prywatny anioł |
|
5% |
[ 5 ] |
Niebo? - nie, bo... |
|
18% |
[ 18 ] |
Ostatnia misja |
|
3% |
[ 3 ] |
Pewien remake |
|
1% |
[ 1 ] |
Przemiana |
|
2% |
[ 2 ] |
Przepraszam i dziękuję |
|
5% |
[ 5 ] |
Trudne decyzje |
|
15% |
[ 15 ] |
Witamy w piekle |
|
7% |
[ 7 ] |
|
Głosowań: 37 |
Wszystkich Głosów: 95 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 09:35
|
|
|
gratulacje dla Wszystkich |
_________________ Władza jest po to, by świat nie rozpadł się na tysiące kawałków. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 11:47
|
|
|
gratulacje |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Rudus
Langolier
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 12:03
|
|
|
Ejh.... Tak blisko
Wygral jednak ten szort ktory najbardziej i mi przypadl do gustu.
Gratz dla tych wszystkich ktorzy pisali i dla tych ktorzy przebrneli przez to co zostalo splodzone
Czekam z niecierpliwoscia na nastepna edycje |
_________________ http://www.sinfest.net/co.../2009-11-02.gif |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 12:05
|
|
|
Rudus, przeca już ogłoszona, w szortach masz nawet darmową inspirację |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Nutzz
Yans
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 12:42
|
|
|
Gratulacje wszystkim! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 12:55
|
|
|
dalambert, przecież napisał 'na następną edycję' a nie 'na ogłoszenie nowego tematu', nie żebym się czepiała czy cuś |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 13:01
|
|
|
Martva, Popatrz dokładnie w szorty stoi jak byk i Temat i ilość znaków to chybać jest otwarcie interesu z Heroiną |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 13:01
|
|
|
Moje serdeczne gratulacje dla baranka i reszty twórców! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 13:04
|
|
|
dalambert, ale chodzi o to żeby już była następna _edycja_, gotowe, fizyczne dwadzieścia parę szortów, a nie temat i założenia - chyba że źle Rudusa zrozumiałam... |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 13:07
|
|
|
Martva, Jak na razie to macie małą ispiracyjkę i Szorciarki / vulgo Szortki/ i Szortowcy do klawiatur |
|
|
|
|
chomoon
Tom Bombadil
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 14:00
|
|
|
ja też wszystkim gratuluję
i sorki, że dałem ciała i nie skomentowałem wszystkich tekstów, ale za późno się za to zabrałem... i na dodatek myślałem, że mam czas do 12 seirpnia :/ pomyliło mi się z SFFH |
|
|
|
|
Oiotrek
Gollum
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 14:21
|
|
|
Gratulacje dla Wszystkich |
|
|
|
|
Marcin Robert
Orient Men
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2009, 16:37
|
|
|
Gratulacje dla zwycięzcy oraz pozostałych współuczestników. Widzę, że jest już nowy temat. Nawet niezły. Wprawdzie mam niewielką alergię na elfy i krasnoludy, ale heroina jak najbardziej, podoba mi się. |
|
|
|
|
Jorlanda
Sky Captain
|
Wysłany: 11 Sierpnia 2009, 12:54
|
|
|
Gratulacje dla zwycięzców. Dla baranka Zwycięzcy. I dla mojego sąsiada, heh wiedziałam, że jak Ci ten Koran pożyczę to coś z tego kiedyś będzie ;P
Nie zdążyłam jednak napisać opinii, ech...
I dziękuję za opinie o Ostatniej Misji, to taki urlopowy żarcik był.
A dla tych, którzy nie widzieli w tym logiki szepnę na ucho: to była inspiracja mitem wiecznego powrotu i proroctwa biblijnego "ono zmiażdży ci głowę". Czyli ideą powtarzalności zdarzeń z czasów mitycznych w życiu każdego stworzenia obdarzonego duszą. Lucek niekoniecznie musiał staczać ostatnią bitwę w miejscu, o jakim niemal wszyscy myślą, że stoczy... A skoro koniec świata był już na ukończeniu, mógł jeszcze wykorzystać ostatnią szansę. Ale to tak na marginesie. Jeszcze raz dzięki za sugestie i krytykę. To pomaga pisać lepiej i logiczniej |
_________________ Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz. /Gandhi/ |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 08:26
|
|
|
Gratulacje dla wszystkich
A mi miło, że wszystkie moje głosy trafiły na podiumowe teksty i nawet dwójkę ich autorów rozpoznałem |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 08:56
|
|
|
Virgo C. napisał/a | nawet dwójkę ich autorów rozpoznałem |
A mnie? A mnie? |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 08:57
|
|
|
ciebie Ozzborn nikt nie pozna. "zdejm kapelusz". [ktoś wie z czego to cytat?] |
_________________ Życie, ku*wa, jest nowelą.
"Pisze się po to, żeby było napisane" - Zygmunt Kałużyński |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:03
|
|
|
Z Hydrozagadki. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:05
|
|
|
dziękuję Martva. przywróciłaś mi wiarę w ludzi. bo z moich znajomych [tych w realu] ze dwie osoby może oglądały.
e.: literówka |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:16
|
|
|
Ozzborn napisał/a | A mnie? A mnie? |
Ok, Ty też. Wypad z forum, reszta może zostać
A poważnie - Ciebie akurat nie, trafiłem baranka (co trudne nie było) i Rudusa (też w sumie Sherlock do tego potrzebny nie był) |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:23
|
|
|
Cytat | trafiłem baranka (co trudne nie było) |
kurde, coś muszę z tym zrobić. nie wiem czy to dobrze, że taki rozpoznawalny jestem. jak tu zaskoczyć czytelnika? chociaż [reklama] mój szort w drugim Qfancie jest podobno zupełnie inny, niż wszystko co do tej pory napisałem. [koniec reklamy] to znaczy do tamtej pory. może dlatego Qfant zdecydował się go puścić. |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:25
|
|
|
Hehe - no cóż jeszcze jestem nierozpoznawalny, też nie wiem czy to dobrze czy źle
edit: chociaż w sumie stanie się rozpoznawalnym po 3 tekstach opublikowanych, mogło by być nieco niepokojące |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
Ostatnio zmieniony przez Ozzborn 12 Sierpnia 2009, 09:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:27
|
|
|
Nic z tym nie rób tylko pielęgnuj swój styl
Właśnie odpaliłem sobie drugi numer Qfanta i faktycznie, jest Twój tekst. Jak mogłem nie zauważyć ? Ratuje mnie chyba tylko to, że póki co przeczytałem jedno opowiadanie w pierwszym numerze. Było to opowiadanie Dardy, chciałem się przekonać kto to w ogóle jest. |
|
|
|
|
Rudus
Langolier
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:51
|
|
|
Pokrewieństwo rozczochranych dusz |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 12 Sierpnia 2009, 09:51
|
|
|
Świeży powiew w szortach Cię zdradził |
|
|
|
|
Rudus
Langolier
|
|
|
|
|
|