Liczymy do 1000 ? :D |
Autor |
Wiadomość |
Lucyfer [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 15:21 Liczymy do 1000 ? :D
|
|
|
kto sie pisze ten kto bd mial 1000 dostanie nagrode sponsorowana przez siec zupek chinskich Vifon
1 |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 16:30
|
|
|
Na rany Bogini, myślałam ze na naszym spamerskim forum nic mnie nie zaskoczy spamerskością, a tu takie coś Protestuję! |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Lucyfer [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 18:04
|
|
|
no nie kolejne forum ktore nie czai tego tematu
po prostu w temacie zabaw itp wylaczyc naliczanie postow i tyle |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 18:09
|
|
|
A jaki widzisz sens w liczeniu do tysiąca? Bo ja żadnego. Zabawa na poziomie dzieci z pierwszej klasy podstawówki i tyle. |
_________________ Starzejesz się gdy odgłosy, które wydawałeś kiedyś w trakcie seksu wydajesz obecnie wstając z łóżka |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 18:12
|
|
|
Lucyfer napisał/a | po prostu w temacie zabaw itp wylaczyc naliczanie postow i tyle |
Teraz to ja protestuję! Poza tym chyba u nas nie ma takich sztuczek? |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
Lucyfer [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 18:23
|
|
|
no to jak ni ma to kasowac temat |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:09
|
|
|
Ej, ja rozumiem spamerskie tematu typu skojarzenia, albo pisanie coś o ludziu wyżej, nawet wklejanie zdjęć cyferek, bo tam trzeba coś robić, jakoś się wysilić, minimalnie przynajmniej, ale liczenie do tysiąca?
Lucyfer napisał/a | no nie kolejne forum ktore nie czai tego tematu |
Może to Ty nie czaisz tego forum? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Lucyfer [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:15
|
|
|
Martva napisał/a | Może to Ty nie czaisz tego forum? | yhy jasne oczywiscie tak na bank
a takie cos np ze jest 15000 krolikow i kazdy ma jakos zginac i smierc nie moze sie powtarzac tu trza pomyslec |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:36
|
|
|
O stary... kreatywny gość z Ciebie...
Forumisiom polecam przestudiowanie profilu kolegi, parę rzeczy powinno się wyjaśnić |
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:39
|
|
|
Lucyfer, wersja z królikami mi się nie podoba, jest mało wegetariańska. Jeszcze ktoś TOZ wezwie...
Ozzborn, od tego zaczęłam, ale uważam że trzeba tu jednak utrzymać pewien poziom |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:46
|
|
|
Zgadzam się. Kolego Lucyfer, prośba jest. Poczytaj więcej forum, poobserwuj, zorientuj się jaki tu jest klimat co jest dżezi trendi czik, a co passe, a potem włącz się do radosnego spamowania bez wyrywania się przed szereg, co Ty na to? |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:50
|
|
|
Ozzborn, jakże to tak? po łapkach kolegę? po łapkach? zły, zły Ozzborn. be! |
_________________ Życie, ku*wa, jest nowelą.
"Pisze się po to, żeby było napisane" - Zygmunt Kałużyński |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:56
|
|
|
Dobrze że po łapkach, mógł po czymś innym.
Czy jest na sali mod? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 19:56
|
|
|
Po łapkach? baranku, co też baranek? Dziękujcie Wielkim Przedwiecznym, że Fidelito tu nie wparował Ja ino kolegę przed stosem chcę ocalić, ot co! |
|
|
|
|
Lucyfer [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:02
|
|
|
Martva napisał/a | Lucyfer, wersja z królikami mi się nie podoba | no to z mrowkami |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:04
|
|
|
Kryste! Lucyfer, spać! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:05
|
|
|
Mrówki tez stworzenia Boże, mają rodziców i w ogóle... |
skarby
szorty |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:06
|
|
|
Modzi!!
gdzie sa modzi??? |
_________________ Władza jest po to, by świat nie rozpadł się na tysiące kawałków. |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:16
|
|
|
Na urlopach |
_________________ Starzejesz się gdy odgłosy, które wydawałeś kiedyś w trakcie seksu wydajesz obecnie wstając z łóżka |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:18
|
|
|
rety, na innych forach takie tematy albo miały 10000 stron albo byly zamykane po kilku godzinach :> |
_________________ Władza jest po to, by świat nie rozpadł się na tysiące kawałków. |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:29
|
|
|
Wróżę mu raczej to drugie |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:31
|
|
|
ja tez :> |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:37
|
|
|
eee tam, liczenia niby nie ma, ale wątek ładnie się rozwija. co chwila nowe posty. |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 30 Lipca 2009, 20:38
|
|
|