Numer 45 - w kioskach ok. 1 lipca |
Autor |
Wiadomość |
mad
Filippon
|
Wysłany: 21 Lipca 2009, 14:56
|
|
|
Dopiero jutro ruszę na łowy. |
|
|
|
|
Nienna
Gollum
|
Wysłany: 21 Lipca 2009, 17:00
|
|
|
Ziemniak napisał/a | Nienna, w Krakowie to pod Halą Targową, albo na Tomexie |
W Krakowie to ja mam nawet w sklepie spożywczym pod blokiem! Daleko iśc nie muszę. Ale do Krakowa wracam we wrześniu dopiero W Kielcach będę musiala się zasadzać na SFFiH w empiku na początku każdego miesiąca... Pewnie zamawiają po 5 egzemplarzy i nie dziwota, że nie ma Ale już załatwiłam, że mi sprowadzą Nie lubię empiku, ale czasami się przydaje
P.S. Na dworcu w Krakowie, w budynku głównym z kasami jest sklepik: Centrum Fantastyki. Warto zajrzeć, bo można dostać nowości po niższych cenach niż w księgarniach a i jakieś perły wynaleźć |
|
|
|
|
Iwan
Żona astronauty
|
Wysłany: 21 Lipca 2009, 19:00
|
|
|
dziś dopiero nabyłem |
_________________ ...i oplata mnie jedwabnymi rzemykami przydymionych swoich spojrzeń... [JHB]
wymień się książkami i nie tylko:
http://www.finta.pl/ref/iwan |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 21 Lipca 2009, 19:33
|
|
|
Nienna napisał/a | Warto zajrzeć, bo można dostać nowości po niższych cenach niż w księgarniach a i jakieś perły wynaleźć |
A i na forumowiczów czasem spotkać jak przyjdą Toudiego w pracy odwiedzić |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
Nienna
Gollum
|
Wysłany: 22 Lipca 2009, 08:25
|
|
|
Czekaj czekaj, to Toudi to Pratchett? |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 22 Lipca 2009, 08:57
|
|
|
Yep |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
Nienna
Gollum
|
Wysłany: 22 Lipca 2009, 14:52
|
|
|
Heh. No jasne Ja też w tym sklepiku pracowałam, więc znam |
|
|
|
|
mad
Filippon
|
Wysłany: 22 Lipca 2009, 22:25
|
|
|
Ech, dzisiaj nie dało rady wyskoczyć. Zatem jutro... |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 23 Lipca 2009, 20:49
|
|
|
Kupiłam, przeczytałam pierwsze dwa opowiadania, jest dobrze. Bardzo. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
|