|
|
|
II Festiwal Kultury Popularnej POPlit :-( |
Autor |
Wiadomość |
Gustaw G.Garuga
Bakałarz
|
Wysłany: 19 Kwietnia 2006, 09:09 II Festiwal Kultury Popularnej POPlit :-(
|
|
|
Ja patrzę, a tu dziś rozpoczyna się POPlit. Szlag mnie trafił i nóż mi się w kieszeni otworzył, bo wreszcie w moim Bielsku-Białej coś się w tej materii dzieje, a ja JAK NA ZŁOŚĆ PRACUJĘ Dotąd godziny pracy sobie chwaliłem, ale dziś przestałem. Na szczęście jest sobota - narzeczona będzie musiała wybaczyć, ale wyprawę w góry przełożymy na niedzielę, bo o 18:00 w Książnicy mam spotkanie z Jackiem Dukajem A i dziś przy dużej odrobinie szczęścia załapię się na kawałek "Kobiet z fantazją".
http://www.instytutksiazk...Hash=247f699f1f |
_________________ "Our life is a time of war and an interlude in a foreign land, and our fame thereafter, oblivion." Marcus Aurelius |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 19 Kwietnia 2006, 09:46 Re: II Festiwal Kultury Popularnej POPlit :-(
|
|
|
A i dziś przy dużej odrobinie szczęścia załapię się na kawałek Kobiet z fantazją.
Gustawie uważaj, to może być o operacjach plastycznych w Beverly Hills |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Słowik
Cynglarz
|
Wysłany: 19 Kwietnia 2006, 12:02
|
|
|
Ja też zmierzam na spotkanie z Dukajem ale w Krakowie.
Nie wiem gdzie pochowali plakaty z info o festiwalu, ja widziałem jeden i tylko jeden na przystanku, przy którym nikt nigdy nie wysiada
Ale zauważyłem ha ! |
|
|
|
|
Gustaw G.Garuga
Bakałarz
|
Wysłany: 19 Kwietnia 2006, 19:20 Re: II Festiwal Kultury Popularnej POPlit :-(
|
|
|
Cytat | Gustawie uważaj, to może być o operacjach plastycznych w Beverly Hills |
Tym lepiej, bo nie zdążyłem Promocja zerowa, na Forum Fahrenheita przypadkiem w niezwiązanym wątku przeczytałem... |
_________________ "Our life is a time of war and an interlude in a foreign land, and our fame thereafter, oblivion." Marcus Aurelius |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum