|
|
 |
Czy chcesz odgórnych ograniczeń w shortach? |
Jeden autor, jeden short? |
Tak |
|
50% |
[ 24 ] |
Nie |
|
31% |
[ 15 ] |
To zależy od ilości szortów |
|
18% |
[ 9 ] |
|
Głosowań: 48 |
Wszystkich Głosów: 48 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 6 Maj 2009, 10:43
|
|
|
Wyobraźnia wyobraźnią, ale bez tematu, limitu znaków, czasu na napisanie i czasu na głosowanie to by był jeden wielki, za przeproszeniem, burdel, a nie konkurs. A anonimowość też jest IMO potrzebna, wolałabym żeby ludzie głosowali na mojego świetnego szorta, a nie na mnie. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
Virgo C.
Fred Flintstone

|
Wysłany: 6 Maj 2009, 10:56
|
|
|
Bez tematu jeszcze byłoby do zniesienia ale pozostałe postulaty już między bajki należałoby włożyć. Szczególnie jeśli idzie o brak limitu czasu na napisanie.
Jak rozumiem wszyscy czekaliby z rozpoczęciem na jednego, dwóch autorów którzy piszą powieść ? Czy może w trakcie trwania konkursu nowe teksty by były dodawane ? |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum