pentagram i klucz Salomona w filmach |
Autor |
Wiadomość |
metalmaniak666
Gollum
|
Wysłany: 30 Marca 2006, 16:21 pentagram i klucz Salomona w filmach
|
|
|
pilnie potrzebuje tytuły filmów gdzie występuja takie symbole jak: entagram i klucz Salomona. potrzebne mi jest to do matury. dziękuje z góry:)
odpisujcie na maila.
[ Komentarz dodany przez: Logan: 30 Marzec 2006, 20:12 ]
Maila z posta usunąłem. Niech się autor łaskawie pofatyguje na forum i sprawdzi czy możemy mu pomóc. Najlepiej całą robotę zwalić na innych... |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 30 Marca 2006, 19:02
|
|
|
Hmm... czasami oportunizm niektórych ludzi mnie dobija. Nie przywita się, ani nic. Tylko zaraz by chciał, żeby mu pomagać. No jak tak można? |
|
|
|
|
metalmaniak666
Gollum
|
Wysłany: 30 Marca 2006, 19:58
|
|
|
sorry ale latam po stronkach bo za tydzien musze oddac plan prezentacji z matury ustnej bo mnie nie dopuszcza i pisałem to z pośpieche. WITAM WSZYSTKICH NA FORUM!!! JESTEM NOWY WIĘĆ NIE DOŚWIADCZONY:/ |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 30 Marca 2006, 20:04
|
|
|
jak to mowia:
co nagle, to po diable
albo:
kto szybko robi, ten dwa razy robi
albo:
spiesz sie powoli...
no to jeszcze raz tlumaczymy, metalmaniaku:
przywitaj sie w odpowiednim watku, w odpowiednim temacie, daj sie pobic, pentagram na czole wypalic i kluczem salomona oberwac, a potem moze ktos wyslucha twojej prosby...
a jak nie, to nie - zawsze pozostaje ci google... |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
metalmaniak666
Gollum
|
Wysłany: 30 Marca 2006, 20:12
|
|
|
a wiec tak. fantasy interesuje sie słabo a wrecz ni jak. ale za to chorrory uwielbiam. seria piątku 13 morze nie wszystkim młodziakom sie podoba bo słabe efkty ale ten film ma dusze!!!! jak jakies pytanka do horrorów to słuze pomocą tylko z moim tematem mi cos nie idzie bo nie zaczne opowiadac babce na maturze jak jason z freddym sie lali bo mnie wysmieje:D |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 30 Marca 2006, 20:40
|
|
|
na pewno pentagram i klucz salomona masz w ksiazce dana browna - "kod da vinci"; film wnet wyjdzie
cos bedzie tez w "klubie dumas" arturo pereza-reverte, ale to juz powazna literatura na podstawie tego jest film polanskiego - 9te wrota
poszukaj tez czegos o "skarbie narodow" (film byl z nicolasem cage)
moze cos w indianie jonesie?? nie wiem.od groma pentagramow jest w horrorkach, moze cos z mastertona, moze king albo koontz... powiedzialam, co wiedzialam |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
metalmaniak666
Gollum
|
Wysłany: 2 Kwietnia 2006, 17:53
|
|
|