Czemu istnieje Uwe Boll? |
Autor |
Wiadomość |
Taclem
Alien
|
Wysłany: 2 Listopada 2006, 10:31
|
|
|
Facet dobrze się bawi i dają mu na to szmal Myśle, że gdyby niektórzy z nas mieli podobne możliwości, tworzyliby podobne koszmarki |
|
|
|
|
Taclem
Alien
|
Wysłany: 2 Listopada 2006, 11:38
|
|
|
To też |
|
|
|
|
Henryk Tur
Galadriela
|
Wysłany: 2 Listopada 2006, 12:25
|
|
|
Czemu zaraz koszmarki? Założę się, że niektórzy z nas za taką kasę, jaką on dostaje, zrobiliby całkiem niezłe filmy. |
_________________ www.soniatur.w8w.pl
www.civilizationiv.pl |
|
|
|
|
Taclem
Alien
|
Wysłany: 2 Listopada 2006, 12:31
|
|
|
No tak, ale inni niektórzy zrobiliby koszmarki a'la Boll. O to właśnie chodzi. On też pewnie czasem coś ogląda i myśli, że jego filmy są lepsze. Jakby tak nie myślał, to by ich nie kręcił. Prawda jest jak d... - każdy ma własną. Dlatego właśnie twierdzę, że nie każdy mając ten sam szmal zrobiłby te filmy lepiej. |
|
|
|
|
Henryk Tur
Galadriela
|
|
|
|
|
Bandur
Gollum
|
Wysłany: 30 Listopada 2006, 23:06
|
|
|
Cóż, obecne problemy Uwe zasadzają się na jednym problemie. Za nisko trzyma lewą, za bardzo szarżuje. Uważam, że za bardzo polega na kondycji i zamęcza po prostu krytyków. Dysponuje ciosem, lecz brak mu precyzji. |
|
|
|
|
Vesper
Sky Captain
|
Wysłany: 2 Grudnia 2006, 11:57
|
|
|
Może po prostu jest scientologiem To by tłumaczyło środki i znajomości w świecie aktorskim. |
_________________ Czytane/oglądane: Dan Simmons - The Hyperion Omnibus // BSG 1-4 |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 3 Grudnia 2006, 15:21
|
|
|
hahaha... przeczytałem to na FilmWebie i padłem:Cytat | Nazywają go Farmerem... Kiedy porywają mu żonę i zabijają syna postanawia się zemścić |
Opis do In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale by Uwe Boll
No to niezły farmer z niego musiał być skoro go tak nazywali xD |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 16 Listopada 2008, 22:37
|
|
|
Pana Bolla miałem przyjemność obejrzeć dwa filmy. Chociaż może to za dużo powiedziane, bowiem jeden z nich (BloodRayne) znudził mnie straszliwie, i po pół godzinie wyłączyłem. Drugi natomiast - Postal - to naprawdę niezły film. Humor w nim nie jest może najwyższych lotów, ale ogląda się go z niekłamaną przyjemnością. Teraz jestem w sumie ciekawy czy to tylko wypadek przy pracy, czy też może wszyscy po nim jeżdżą dla zasady.
W każdym razie mam w planach obejrzenie np. "Alone in the Dark" i "House of the Dead", wtedy zobaczymy jak jest naprawdę. |
_________________ Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
http://zlapany.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Ixolite
Admirał Zwiebellus
|
Wysłany: 16 Listopada 2008, 23:22
|
|
|
Wypadek przy pracy. Postal to chyba jedyny jego film, który może się podobać... |
_________________ Alchemia Słowa
Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle. |
|
|
|
|
Jaden Kast
Indiana Jones
|
Wysłany: 17 Listopada 2008, 19:25
|
|
|
Zaciekawiliście mnie tymi dobrymi opiniami o Postalu, chyba się przełamię i go obejrzę, natomiast House of the Dead widziałem fragment i odrzuciła mnie od razu forma łączenia ujęć filmowych z 'fragmentami' gry... |
|
|
|
|
|