Najbardziej spóźniona gra. |
Autor |
Wiadomość |
Stoniu
Vampirella
|
Wysłany: 22 Grudnia 2005, 09:25
|
|
|
Jak dla mnie najbardziej opóźniony jest STALKER i chyba jeszcze trochę będzie. |
_________________ Death is Only The Beginning...
The Last Cycle
Art must hurt-Mr. Doctor |
|
|
|
|
buczek
Gollum
|
Wysłany: 23 Grudnia 2005, 15:12
|
|
|
Ja sie nie moge doczekac Spellforce 2 - wiem ze juz bedzie niedlugo, ale nie zmienia to faktu, ze jak tylko sie pojawi na zachodzie, nie czekam na CDP, tylko kupuje i jazda |
_________________ Mam bardzo podzielną uwagę - potrafię ignorować wiele osób jednocześnie. |
|
|
|
|
GAndrel
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 10 Marca 2006, 10:28
|
|
|
Gra na opóźneinie której narzekałem trafiła wczoraj na półki. Ghost Recon: Advanced Warfighter wygląda całkiem nieźle na zrzutach ekranu. Szkoda, że wymagania ma takie, że ich mój komputer nie spełnia. Wąskim gardłem jest wymagany software: Win XP z DirecX 9. Muszę się zainteresować czy pod Wine da się uruchomić. |
_________________ GAndrel |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 12 Marca 2006, 22:08
|
|
|
Kup Xboxa muszę przyznać ze najnowszy Ghost Recon to niezły czad - filimiki z XBoxa powalają i w pewnym sensie dorównują tym z PS3 - wydaje mi się że warto byo czekać. |
_________________ www.badelek.com
Luck yourself |
|
|
|
|
Logan
Paskud
|
Wysłany: 12 Marca 2006, 22:12
|
|
|
Dunadan napisał/a | Kup Xboxa muszę przyznać ze najnowszy Ghost Recon to niezły czad - filimiki z XBoxa powalają i w pewnym sensie dorównują tym z PS3 - wydaje mi się że warto byo czekać. |
Muszę Cię Dun rozczarować - GR:AW podobno graficznie jest cienki. Tak przyznają Ci którzy w to grali. COś więcej powiem za jakiś czas jak gierka wpadnie w moje łapki. Na razie frustruję się przy "Black" - grze dla osób które maja naprawdę mocne i stalowe nerwy. |
_________________ Życie to chytra sztuka! Jak tylko masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy... |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 12 Marca 2006, 22:15
|
|
|
hmm... o nie wiem. Może chodziło im o GR na PC? |
Luck yourself |
|
|
|
|
Logan
Paskud
|
Wysłany: 12 Marca 2006, 22:19
|
|
|
Dunadan napisał/a | hmm... o nie wiem. Może chodziło im o GR na PC? |
Dun, na forum o xboxie raczej nie piszą o grach na pieca... Masz linka. |
_________________ Życie to chytra sztuka! Jak tylko masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy... |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 12 Marca 2006, 22:34
|
|
|
no dzięki ( zalogować się nie mogłem, ale wierzę na słowo ). o to jednym słowem... żopa czy jakoś tak... i tak nie mam XBoxa
Ale słuchajcie - Oblivion już tuż tuż! ciekawe czy pójdzie na moim kompie, mam ciut za mało ramu :/ |
Luck yourself |
|
|
|
|
GAndrel
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 13 Marca 2006, 13:27
|
|
|
No tak. Za wcześnie ogłosiłem koniec czekania. GRAW na PC wyjdzie dopiero w maju a 360 napewno sobie nie kupię. A co do grafiki i grywalności to poczekam do opinii pcetowców. Jak na razie screenshoty wyglądaja oszałamiająco. |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 13 Marca 2006, 21:39
|
|
|
filmiki jeszcze lepiej ( interakcja z otoczeniem ). Ale skoro XBoxerzy narzekają na grafikę... to oznacza że coś z tymi filmikami jest nie tak ( prerender?... ale to są przecież filmiki "in-game"... ehh - nie wszystko piękne co się świeci... ) |
Luck yourself |
|
|
|
|
MLEKO
Sky Captain
|
Wysłany: 13 Marca 2006, 21:39
|
|
|
podobno zaraz po duke3d forever plasuje się starcraft ghost, znam ból - sam czekam, mam nadzieje że wyjdzie na xboxa i nie wykręcą numeru wypuszczając ja tylko na x360... |
_________________ Lets be bad guys! |
|
|
|
|
Duke
Darth Vader
|
Wysłany: 14 Marca 2006, 11:28
|
|
|
MLEKO napisał/a | podobno zaraz po duke3d forever plasuje się starcraft ghost |
To on jeszcze nie wyszedł??? Z drugiej strony i tak by nie poszedł na złomie który mam
Tak z innej beczki czy ktoś wie gdzie mozna zdobyć/zassać dodatkowe singlowe scenariusze do "Laser Squad Nemesis" (jakiś dowcipniś wydał to w Polsce jako "Ufo Gniew Bogów")? |
_________________ Cynizm i sarkazm mam w zakresie standardowych usług. Drobne złośliwosci dla stałych klientów gratis.
Mnie tez dopadl kryzys.. jem splesnialy ser, pije stare wino i jezdze autem bez dachu... |
|
|
|
|
GAndrel
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 1 Kwietnia 2006, 18:56
|
|
|
W końcu się doczekaliśmy! :) Duke Nukem Forever Reviewed.
W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i napisał grę niezależną od systemu operacyjnego. Duke Nukem Forever jest bowiem pierwszą prawdziwą aplikacja Web 3.0. Został przepisany jako aplikacja Ajax z wykorzystaniem Ruby on Rails i działa we wszystkich przeglądarkach internetowych. :) |
|
|
|
|
mad
Filippon
|
Wysłany: 4 Maj 2006, 23:51
|
|
|
Cha, cha, niby 1 stycznia wyjdzie szydło z worka? Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę.
Swoją drogą wymagania sprzętowe są załamujące. A podobno zaczęto robić tę gierkę na engine Quake 2, a zaraz potem przerzucono się na Q3. |
|
|
|
|
Bedwyr
Gollum
|
Wysłany: 5 Maj 2006, 01:54
|
|
|
MLEKO napisał/a | podobno zaraz po duke3d forever plasuje się starcraft ghost, znam ból - sam czekam, mam nadzieje że wyjdzie na xboxa i nie wykręcą numeru wypuszczając ja tylko na x360... |
Gdzieś przeczytałem lub zasłyszałem, że podobno anulowali prace nad Ghost'em. Czy to tylko ja?
No "w modzie" jest ostatnio Stalker. Oby nie podzielił losu "Wiecznego" Duke'a ... |
_________________ Przynosimy wam wolność i równość, lecz nie traćcie głowy z radości, gdyż jeśli się którykolwiek z was ruszy stąd bez mego pozwolenia, każę go rozstrzelać.
François Joseph Lefébvre |
|
|
|
|
Duke
Darth Vader
|
Wysłany: 5 Maj 2006, 08:03
|
|
|
Z tego co czytałem na temat Stalkera wynika że obsówa z wydaniem gry wynika z prozaicznych klopotów finasowych - chłopaki nie maja kasy na końcowe beta testy i wydawca się rozmyślił, więc szukają nowego. No co do Duka N to on ci już chyba nigdy nie wyjdzie. Teraz czymkolwiek by nie był to i tak zrobi klapę - zwyczajnie ludzie przygotują sie na niewiadomo co, a jak dostaną zwykłą strzelankę to ją zgniotą krytycznymi uwagami. |
_________________ Cynizm i sarkazm mam w zakresie standardowych usług. Drobne złośliwosci dla stałych klientów gratis.
Mnie tez dopadl kryzys.. jem splesnialy ser, pije stare wino i jezdze autem bez dachu... |
|
|
|
|
Murmus
Tom Bombadil
|
Wysłany: 10 Maj 2006, 20:43
|
|
|
Najdłużej trwa produkcja Duke Nuke Never. Chłopaki mówią, że pracują a nawet na targach wiele nie pokazywali. To co pokazali to rozczarowywało:) Długa była także historia Half-Life 2. Świetna gra, ale była kilka razy tworzona od nowa:) |
_________________ Szukam pokoju/kawalerki w Rembertowie. Mile widziany internet. Moje gg: 4360641. murmus@o2.pl |
|
|
|
|
GAndrel
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 11 Maj 2006, 09:59
|
|
|
Skończyło się czekanie na GRAW. Nawet demo z dwoma misjami można sobie pobrać. Nie miałem jeszcze okazji przetestować, ale coś czuję, że w nie mam dostępu do kmputera, który pozwoli zobaczyć na co tę grę stać.
Minimalne wymagania:
# Pentium IV 2Ghz
# Windows XP/2000
# NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X
# 1024 MB RAM and 5 GB of hard drive space
Dwa pierwsze punkty jeszcze nie są złe, ale żeby szły w połączeniu z pozostałymi to już problem.
A jeszcze mile widziany jest sprzętowy akcelerator AGEIA PhysX. Ktoś to w ogóle ma!? |
|
|
|
|
reginald
Sky Captain
|
Wysłany: 6 Czerwca 2006, 18:48
|
|
|
FALLOUT 3 !!!!!!!!!!! .......... tylko jak juz będzie, to az się boję oni tam wystrugali |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 6 Czerwca 2006, 18:53
|
|
|
Nie wiem, co oni tam wystrugają. Wiemjedno, nie ruszy mi
A F3 się nie spóźnia aż tak. Ciągle wiadomo, co się z nim dzieje i daty premiery nie było |
|
|
|
|
Urbaniuk
Indiana Jones
|
|
|
|
|
reginald
Sky Captain
|
Wysłany: 7 Czerwca 2006, 09:16
|
|
|
To jakaś mutacja Pokemonów ?? |
|
|
|
|
Urbaniuk
Indiana Jones
|
|
|
|
|
GAndrel
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 30 Stycznia 2007, 12:07
|
|
|
DNF nadchodzi!
Tutaj można zobaczyć pierwszego od lat "in-game screenshota". |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 31 Stycznia 2007, 08:38
|
|
|
Faktycznie wygląda bardzo plastikowo |
Luck yourself |
|
|
|
|
KD
Tom Bombadil
|
Wysłany: 9 Maj 2007, 09:28
|
|
|
Też czekam na DNF...
Może mój wnuk się doczeka |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 9 Maj 2007, 09:44
|
|
|
Witaj KD. Dobrze by było gdybyś zajrzał do jednego z wątków powitalnych: Biją albo Karczma pod Zdechłym smokiem i rzekł cosik o sobie. |
|
|
|
|
Azirafal
Stalowy Szczur
|
Wysłany: 9 Maj 2007, 11:50
|
|
|
Ja tam czekam na Wiedźmina, bo na podtsawie informacji, screenów, filmików i wszystkiego, no... Chce sie tylko zakrzyknąć - wszystko super, wygląda bosko, fajnie i genialnie, tylko... błagam! Nie spartolcie tego!!!
No i Fallout 3... |
_________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
|
|
|
Ixolite
Admirał Zwiebellus
|
Wysłany: 9 Maj 2007, 12:00
|
|
|
Uhg, dziś się okazało, że marne są szanse, zeby Spore sie jeszcze w tym roku ukazało |
_________________ Alchemia Słowa
Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle. |
|
|
|
|
|