Numer 28 - w kioskach ok 20 lutego |
Autor |
Wiadomość |
Iwan
Żona astronauty
|
Wysłany: 27 Lutego 2008, 18:14
|
|
|
skrzynkę juz mam nową, wielka więc pismo sie mieści to chyba już gdzieś na poczcie zgieli |
_________________ ...i oplata mnie jedwabnymi rzemykami przydymionych swoich spojrzeń... [JHB]
wymień się książkami i nie tylko:
http://www.finta.pl/ref/iwan |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 27 Lutego 2008, 21:17
|
|
|
a to możesz chyba dać komuś w czapkę. fioletową. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Jolietka
Luke Skywalker
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 15:14
|
|
|
witam,
dawno mnie nie było, ale od wczoraj czytam 28-my numer i na razie mogę powiedzieć, że . Będzie trudno wybrać najlepsze opowiadanie i felieton bo wszystko jest dobre. Piszę na szybko bo właśnie przed chwilką umarłam ze śmiechu czytając Kresa. O jejku dawno tak nie ryczałam ze śmiechu !!!
no ... dobra ... idę kończyć ten felieton |
_________________ -Strzeliłeś do siebie!!!
-Wydawało się, że to dobry pomysł |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 17:17
|
|
|
Dostałam ^^ |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Angelus
Han Solo
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 17:31
|
|
|
Podziękowałam już Piechowi na priva ale postanowiłam uczynić to jeszcze raz publicznie na łamach forum.
Dziękuję z całego serca Szanowny Autorze za sprezentowanie nam numeru 25 SFFH z dedykacją przy Twoim tekście. Jesteś wielki!
Nadmieniam, że egzemplarz SFFH wysłany został z Poznania dnia 20.02.08 listem zwykłym i dotarł do nas bez żadnych przeszkód właśnie dziś. Jakim cudem zatem od listopada giną nasze prenumerowane numery, pozostaje dla mnie nadal zagadką. Ja wiem, że SFFH to pismo fantastyczne ale prenumerata, to już istne fiction.
Zastanawiam się poważnie nad wykupieniem kolejnej prenumeraty SFFH u Piecha. Wygląda mi na pewniejszego dostawcę.
Piech - dzięki ogromne! |
_________________ Nie wylewaj wacpan piwa.:) |
Ostatnio zmieniony przez Angelus 28 Lutego 2008, 17:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 17:38
|
|
|
Angelus napisał/a | z Poznania dnia 20.03.08 listem zwykłym |
Ożesz... |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Piech
Hieronim Berbelek
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 17:40
|
|
|
O, jak mi miło!
Czyli brakuje Ci jeszcze tylko numerów za grudzień, styczeń, luty.
Na pewno NURS znajdzie jakiś sposób... |
_________________ Nie wyrabiam psychicznie, gdy skarpetki są nie do pary. |
|
|
|
|
Angelus
Han Solo
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 17:47
|
|
|
Martva napisał/a | Angelus napisał/a | z Poznania dnia 20.03.08 listem zwykłym |
Ożesz... |
Sorry, już poprawiłam na luty. Jakoś wciąż żyję już marcem bo do kraju się wybieram i stąd ten błąd.Oczywiście list został wysłany 20.02 i przyszedł do nas w ciągu tygodnia.
Cud jakowyś czy co? |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 17:58
|
|
|
Może tago pana/pani, który się częstuje, nie ma na linii poznań/niemcy? |
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Angelus
Han Solo
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 18:43
|
|
|
Szanowny Ojcze Redaktorze! Już mnie nawet nie denerwuj, bardzo Cię proszę.
Wygląda na to, że musisz zmienić trasę wysyłki SFFH do Niemiec przez Poznań. Jak widać trasa została sprawdzona i jest czysta.Można śmiało słać.
Czy mówiłam już, że się za 2 tygodnie do Ojczyzny wybieram? Nie chciałbyś aby "miłych" odwiedzin wampirzych doświadczyć? Może odbiorę, co mi się należy OSOBIśCIE, hę?
|
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 28 Lutego 2008, 20:17
|
|
|
Angelus napisał/a | Szanowny Ojcze Redaktorze! Już mnie nawet nie denerwuj, bardzo Cię proszę.
Wygląda na to, że musisz zmienić trasę wysyłki SFFH do Niemiec przez Poznań. Jak widać trasa została sprawdzona i jest czysta.Można śmiało słać.
Czy mówiłam już, że się za 2 tygodnie do Ojczyzny wybieram? Nie chciałbyś aby miłych odwiedzin wampirzych doświadczyć? Może odbiorę, co mi się należy OSOBIśCIE, hę?
|
No problem, mam gdzieś kołnierz ortopedyczny, jem czosnek (choć pieczony), jakoś to będzie. |
|
|
|
|
Angelus
Han Solo
|
Wysłany: 3 Marca 2008, 13:42
|
|
|
A już myślałam, że nie będzie mi dane napisać w tym temacie niczego pozytywnego...
Dziś oto "nadejszła wiekopomna chwiła", kiedy to w skrzynce pocztowej znalazłam leżące sobie grzecznie i w zgodzie obok siebie:numer 3 NF i UWAGA! nr 28 SFFH! Wzruszenie odjęło mi mowę normalnie...
Więc jednak się udało! Miał dziś miejsce swoisty "Cud nad Renem"!
Dzięki Wam bogowie!
Naturalnie nadal czekamy na zaległe numery... |
|
|
|
|
|