|
|
|
Pierwsza sugestia (niestety gorzka)... |
Autor |
Wiadomość |
leepek
Gollum
|
Wysłany: 5 Lutego 2006, 18:12 Pierwsza sugestia (niestety gorzka)...
|
|
|
Witam,
nie chciałem zaczynać od krytyki, ale inaczej nie mogę.
Powiem wprost: żaden szanujący sie serwis internetowy nie może sobie pozwolić na to, aby strona główna zajmowała 0.3 MB. Może to się wydawać, że to nic takiego (najczęściej mówią to użytkownicy "neozdrady"), ale są także ludzie którzy płacą za ilość odebranych danych. Nie chcę mówić, ile otwarcie strony science-fiction.pl może kosztować, lecz zapewniam. że u niektórych operatorów może to być znaczna kwota (jak na koszty buszowania w necie, oczywiście).
A tak w ogóle, to 1000 ciepłych słów dla wszystkich, którzy przyczynili się do kontynuowania wydawania mojego ulubionego czasopisma... |
|
|
|
|
Logan
Paskud
|
Wysłany: 5 Lutego 2006, 18:21
|
|
|
Zgodnie z regulaminem forum który zaakceptowałeś, w pierwszej kolejności należy się przywitać w osobnym wątku. Szanujmy współforumowiczów i siebie nawzajem.
Zamykam. |
_________________ Życie to chytra sztuka! Jak tylko masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum