Numer 24 - w sam raz na wybory |
Autor |
Wiadomość |
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 25 Października 2007, 12:11
|
|
|
O, jest swiatelko w tunelu |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 25 Października 2007, 12:12
|
|
|
Zaraz ktoś przyjdzie i je wyłączy |
|
|
|
|
Indy
Magneto
|
Wysłany: 25 Października 2007, 12:14
|
|
|
Ale fajne mają reklamówki w EMPIKU |
_________________ Fantastyka - to jedyna rzecz, która trzyma mnie na tym świecie
Don't kill Dragons, please! |
|
|
|
|
corpse bride
Marsjanin
|
|
|
|
|
Sebastian
Klapaucjusz
|
Wysłany: 25 Października 2007, 15:38
|
|
|
mawete napisał/a | A ja cholera nie mam kiedy przeczytać... (...) Może w piątek u lekarza... |
I teraz jestem w dwoistości. Z jednej strony serce życzy by wizyta minęła jak najszybciej, bo nikt nie lubi wizyt u lekarzy (patrz Neuronomicum). Z drugiej strony jakaś część mej duszy fantazjuje o dłuuuugiej kolejce, bo wtedy zaczniesz czytać i będę mógł wywijać fikołki z radości |
_________________ Zapraszam do moich niesamowitych światów |
|
|
|
|
Garfa
Tom Bombadil
|
Wysłany: 25 Października 2007, 17:55
|
|
|
Prenumerata doszła, ale egzemplarz wybrakowany - ma tylko 50 stron, ciekawe co stało się z resztą?? |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 25 Października 2007, 17:56
|
|
|
wyzarla je ta zraca ksiega??
witamy nowego gollumka. swieze miesko.... |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 25 Października 2007, 18:12
|
|
|
Garfa, jesli podasz mi adres na PW, to zorganizuje ci egz. zastepczy. Takie rzeczy, jak brak stron zdarzają sie przy produkcji masowej - to dośc prosty błąd, jedna zszywka musiała sie zablokowac na oklejarce. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 25 Października 2007, 18:32
|
|
|
U mnie prenumeraty niet . |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 25 Października 2007, 20:10
|
|
|
Ja dostałam, mój nowy upośledzony społecznie listonosz przyniósł i wrzucił do skrzynki. Wrzucił do niej również awizo na polecony dla Taty, chociaż byłam w domu, i teraz mój drogi rodzic się wścieka że będzie musiał iść na pocztę, a ja podejrzewam że to prezent dla niego z Allegro |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 25 Października 2007, 20:25
|
|
|
a jaka data na kopercie? |
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 25 Października 2007, 20:35
|
|
|
Nie sprawdzę, spaliłam |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 25 Października 2007, 21:48
|
|
|
Martva, jeśli jest spora przesylka to listonosz nawet jej nie zabiera z poczty od razu wypisuje awizo |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
corpse bride
Marsjanin
|
|
|
|
|
MLEKO
Sky Captain
|
Wysłany: 26 Października 2007, 00:07
|
|
|
NURS napisał/a | Garfa, jesli podasz mi adres na PW, to zorganizuje ci egz. zastepczy. Takie rzeczy, jak brak stron zdarzają sie przy produkcji masowej - to dośc prosty błąd, jedna zszywka musiała sie zablokowac na oklejarce. |
kurcze ja juz pisalem na priva o wybrakowanym numerze, pisalem tez maila do redakcji i nic... |
_________________ Lets be bad guys! |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 26 Października 2007, 05:59
|
|
|
Do mnie też wczoraj dotarła prenumerata (ale daty na pieczątce nie sprawdzałem). |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 26 Października 2007, 07:42
|
|
|
Ja tez dostalem prenumerate. Moje strony przy koncu przy okladce sa jakies pozaginane, zle sklejone i nie wyglada to za ladnie, na szczescie jest to przy samym klejeniu. Pewnie wtedy wypadla ta zszywka, co zablokowala Garfie strony. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
andre
Szninkiel
|
Wysłany: 26 Października 2007, 07:43
|
|
|
jest prenumerata |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 26 Października 2007, 07:47
|
|
|
numer zbliża się do końca, obecnie jestem w trakcie czytania "Księgi...". do końca zostało mi już parę stron (z tym, że mogą zająć mi trochę czasu - dzisiaj w pracy raczej nici z czytania :/ ).a wrażenia jak na razie naprawdę pozytywne. |
_________________ Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
http://zlapany.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 26 Października 2007, 08:27
|
|
|
Fidel-F2 napisał/a | Martva, jeśli jest spora przesylka to listonosz nawet jej nie zabiera z poczty od razu wypisuje awizo |
Poprzedni zabierał, poza tym jeśli to jest to co myślę to to jest komiks, raczej niespecjalnie gruby; a jeśli to to co myśli Tata, to pismo z wydziału architektury, jeszcze cieńsze. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 26 Października 2007, 09:45
|
|
|
MLEKO napisał/a | NURS napisał/a | Garfa, jesli podasz mi adres na PW, to zorganizuje ci egz. zastepczy. Takie rzeczy, jak brak stron zdarzają sie przy produkcji masowej - to dośc prosty błąd, jedna zszywka musiała sie zablokowac na oklejarce. |
kurcze ja juz pisalem na priva o wybrakowanym numerze, pisalem tez maila do redakcji i nic... |
kiedy? moja skleroza jest wielka, ale pilnuje tych spraw. |
|
|
|
|
gorbash
Ufol
|
Wysłany: 26 Października 2007, 09:48
|
|
|
Martva napisał/a | Fidel-F2 napisał/a | Martva, jeśli jest spora przesylka to listonosz nawet jej nie zabiera z poczty od razu wypisuje awizo |
Poprzedni zabierał, poza tym jeśli to jest to co myślę to to jest komiks, raczej niespecjalnie gruby; a jeśli to to co myśli Tata, to pismo z wydziału architektury, jeszcze cieńsze. |
No tak, ale jeśli miał po dwa pisma dla każdego z odwiedzanych adresatów to już może być całkiem sporo papieru do dźwigania... |
_________________ You say coke I say caine. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 26 Października 2007, 13:33
|
|
|
Cytat | No tak, ale jeśli miał po dwa pisma dla każdego z odwiedzanych adresatów to już może być całkiem sporo papieru do dźwigania... |
Pewnie wyjdę teraz na bezduszną zołzę - ale, było nie było, po to jest, prawda? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
corpse bride
Marsjanin
|
Wysłany: 26 Października 2007, 14:17
|
|
|
zgodzę się, bo jak mi pani na poczcie powiedziała, że nie przyniosła moich koralików, bo jakby miała 20 takich listów to... to się trochę zdenerwowałam. nie po to płacę za przesyłkę, poleconość, priorytetowość itd żeby potem po nią łazić, chociaż mieści się w skrzynce. niech poczta kupi osły listonoszom czy jakoś inaczej to rozwiąże. |
_________________ blog o życiu, blog o gotowaniu i galeria biżuterii. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 26 Października 2007, 14:36
|
|
|
Ja kiedyś spuściłem ze schodów listodonosiciela, bo tez mi powiedzial, że za duzo poczty do mnie przychodzi i on nie ma zamiaru się przedźwigac |
|
|
|
|
Nyala
Frodo Baggins
|
Wysłany: 26 Października 2007, 15:20
|
|
|
Jak patrzę na ich torby, to zaczynają mnie boleć plecy. Może powinni im zorganizować jakies wózki zamiast tych toreb? Tylko jak z takim sprzętem dygać na n-te piętro?
Na szczęście ja jestem teraz samowystarczalna - kupuję na mieście i sama sobie przynoszę. |
_________________ O Fortuna,
velut luna
statu variabilis |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
joe_cool
Babe - świnka z klasą
|
Wysłany: 26 Października 2007, 20:29
|
|
|
to jakieś rowery z kuferkiem zamykanym - parkujemy pod klatką (albo w) i z kuferka wyjmujemy tylko przeysłki do tej klatki. vłala |
_________________ "Work is the curse of the drinking classes." O.Wilde |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
Wysłany: 26 Października 2007, 20:34
|
|
|
Większe przesyłki to teraz załatwiają osobnym listonoszem, zmotoryzowanym, który objeżdża duży rejon i rozwozi. Kolega pracował jako taki donosiciel przez parę miesięcy - schudł 10 kilo |
_________________ Starzejesz się gdy odgłosy, które wydawałeś kiedyś w trakcie seksu wydajesz obecnie wstając z łóżka |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 29 Października 2007, 19:12
|
|
|
Wreszcie dotarła prenumerata. Data na kopercie 22.10. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
|