Numer 24 - w sam raz na wybory |
Autor |
Wiadomość |
Sebastian
Klapaucjusz
|
Wysłany: 23 Października 2007, 10:47
|
|
|
Adashi, to teraz się zaczynam niecierpliwić. Jakbyś przypadkiem dostawał co piętnaście minut privy z treścią "Czy już?" to te mogą być przypadkiem ode mnie
wracam do tekstu dzisiaj przeziębionym, zostałem w domciu to przynajmniej stwierdziłem zrobię coś pożytecznego i podłubie w literaturze. Jak wieczorem grypa zapoda gorączkę spodziewajcie się w następnym utworze bardziej odjechanych wizji |
_________________ Zapraszam do moich niesamowitych światów |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 24 Października 2007, 09:51
|
|
|
ten numer jest pierwszym jaki kupiłem od pół roku. do tamtego czasu mam wszystkie, zajmują ładne miejsce na półce, ale przestałem kupować przede wszystkim ze względu na brak czasu. w tym skusił mnie tekst mr. Sebastiana. na razie przeczytałem całą resztę, i mam nadzieję, że najlepsze zostawiłem sobie na koniec na szczęście w związku z nową pracą, gdzie raczej jest luz (pracuję tu 2 miechy a już zdążyłem przeczytać ok. 4 książki tylko w pracy ) powinienem mieć więcej czasu i znowu będę mógł regularnie kupować i czytać SF. ole! i myślę nad zakupem brakujących numerów. mam nadzieję, że te nowsze będą dostępne w archiwaliach. |
_________________ Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
http://zlapany.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Adashi
Cyberpunk
|
Wysłany: 24 Października 2007, 10:05
|
|
|
Jedziesz z coxem Chal, nie ma to jak mieć całą kolekcję
Sebastian, czytam... |
_________________ Wysłano z Atari |
|
|
|
|
corpse bride
Marsjanin
|
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 24 Października 2007, 10:53
|
|
|
Adashi napisał/a | Jedziesz z coxem Chal, nie ma to jak mieć całą kolekcję |
jadę, jadę, jak tylko przyjdzie wypłata, to od razu łykam zaległe około 6 numerów z archiwalii.
corpse bride napisał/a | też czytam... |
a ja jeszcze nie ale niedługo zacznę |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:18
|
|
|
są wszystkie, aczkowleik 22 i 21 jest już na wyczerpaniu. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Sebastian
Klapaucjusz
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:25
|
|
|
Adashi napisał/a |
Sebastian, czytam... |
corpse bride
No to teraz to się naprawde zacząłem denerwować... Dajcie chociaż sygnał czy bardzo złe czy tylko troche...
Chal-Chenet
Cytat | ten numer jest pierwszym jaki kupiłem od pół roku. do tamtego czasu mam wszystkie, zajmują ładne miejsce na półce, ale przestałem kupować przede wszystkim ze względu na brak czasu. w tym skusił mnie tekst mr. Sebastiana. |
To ja teraz wywijam fikołki z radości po całym pokoju. Jeżeli pojawienie się mojego utworu w SFFH jest choć dla kilku ludzi takim malutkim, maciupeńkim świętem relaksu i przyjemności, to dla mnie jest to wielkie, wielgachne święto największej radości, jaką może zaznać autor. Teraz tylko się martwię, żeby tym razem nie zawieść oczekiwań.
edit NURS zwiększyć nakład |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:39
|
|
|
a moze wzorem średniowiecza relikwie dodawać do numeru - kości nieswiętego Sebastiana, hmm... te większe się połamie, te mniejsze pojdą do prenumerat... Adres mam, jakby co. |
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:46
|
|
|
ojej az sie boje
to ja juz zaczne wybierac swoje wlosy ze szczotki... bo kosci nie dam, ale wlosow ci u mnie dostatek, jakby ktos chcial |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:48
|
|
|
elam, do medalionów powkładamy! |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:48
|
|
|
dasz nie dasz, sami weźmiemy. pomyśl, jaka to sława dl;a autora być na ołtarzykach czytelników. |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:50
|
|
|
gorzej, jakby mieli te kosci dac psu do obgryzienia |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Października 2007, 11:57
|
|
|
NURS napisał/a | a moze wzorem średniowiecza relikwie dodawać do numeru - kości nieswiętego Sebastiana, hmm... |
To musisz zapytać corpse bride, czy się zgodzi |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 24 Października 2007, 12:00
|
|
|
Przypuszczam, że nie tylko ona ma w tej sprawie coś do powiedzenia |
|
|
|
|
corpse bride
Marsjanin
|
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 24 Października 2007, 12:20
|
|
|
NURS napisał/a | są wszystkie, aczkowleik 22 i 21 jest już na wyczerpaniu. |
czyli wypada się pospieszyć... mam nadzieję, że się ostaną do 10-go...
Sebastian napisał/a | Teraz tylko się martwię, żeby tym razem nie zawieść oczekiwań. |
obadamy, napiszemy czy się podobało |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Października 2007, 12:28
|
|
|
Agi55 napisał/a | Przypuszczam, że nie tylko ona ma w tej sprawie coś do powiedzenia |
Ale ona jest prawie właścicielką
corpse bride napisał/a | powiedziałabym, że mam do powiedzenia całkiem nic, jako, że jeszcze nie zapłaciłam |
Umowa ustna była, jestem świadkiem! |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Sebastian
Klapaucjusz
|
Wysłany: 24 Października 2007, 12:36
|
|
|
Martva napisał/a |
Umowa ustna była, jestem świadkiem! |
Ale między Orbitem a corpse, łatwo będzie podważyć przed sądem, zważywszy że prawa posiadania/rozpowszechniania Sebastiana Orbit miał wątpliwe. Wydaje się, że nadal muszę być sam odpowiedzialny za swoje kości
Nurs paznokcie się pewnie nie nadają? Bo okresowo miałbym na zbyciu... Z tymi włosami szkoda że nie powiedzieliście miesiąc wcześniej, jak się obciąłem, byłoby naprawdę trochę a tak to zamiast was fryzjer się obłowił |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Października 2007, 13:00
|
|
|
Jak włosy się nadają, to chyba powinnam zacząć pisać |
skarby
szorty |
|
|
|
|
corpse bride
Marsjanin
|
Wysłany: 24 Października 2007, 15:29
|
|
|
Sebastian napisał/a | Ale między Orbitem a corpse, łatwo będzie podważyć przed sądem, zważywszy że prawa posiadania/rozpowszechniania Sebastiana Orbit miał wątpliwe. |
wiedziałam, że nic z tego nie będzie. zawsze tak jest. ta ukraińska wódka jest przeklęta, nigdy się jej nie pozbędę
ok, wracam do innych zajęć, m.in. do czytania, żeby nie offtopować... |
_________________ blog o życiu, blog o gotowaniu i galeria biżuterii. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 24 Października 2007, 18:58
|
|
|
A ja cholera nie mam kiedy przeczytać... Myślałem, ze dzisiaj dam radę, ale impreza mi sie rozkręciła... Może w piątek u lekarza... |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 25 Października 2007, 07:54
|
|
|
A z prenumeraty juz ktos dostal? Bo niektorzy sie chwala, ze maja, ale nie widac, czy to prenumeratorzy, czy kioskowi lurkerzy. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 25 Października 2007, 07:57
|
|
|
Ja nie ale u mnie się zawsze spóźnia. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
andre
Szninkiel
|
Wysłany: 25 Października 2007, 08:32
|
|
|
nie ma prenumeraty!!! |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 25 Października 2007, 08:42
|
|
|
Z jednej strony to niedobra wiadomosc, ale z drugiej ciesze sie przynajmniej, ze sam nie jestem. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 25 Października 2007, 09:17
|
|
|
a to dziwna sprawa, bo prenumerata wedle mojej wiedzy wyszla jeszcze w zeszłym tygodniu. |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 25 Października 2007, 10:44
|
|
|
Wyjść może i wyszła, ale do celu nie dotarła - również u mnie (no chyba, że dziś będzie) |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 25 Października 2007, 10:52
|
|
|
Moze wszystko do Nivak poszlo? Zawsze ja poczta omijala, a tym razem caly ruch zostal do niej skierowany |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 25 Października 2007, 10:53
|
|
|
Biedna Nivak - przysypało ją! |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Słowik
Cynglarz
|
Wysłany: 25 Października 2007, 11:40
|
|
|
Dziś dostałem prenumeratę. |
_________________ I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. |
|
|
|
|
|