Konkurs na poprawę humoru |
Autor |
Wiadomość |
Ekhtelion
Gollum
|
Wysłany: 24 Września 2007, 20:09 Konkurs na poprawę humoru
|
|
|
(oświadczam, że uważnie przejrzałem forum w poszukiwaniu odpowiedniego działu i ten wydał mi się najwłaściwszy. Jeśli okaże się jednak, że nie trafiłem to proszę moderatorów o nie bicie (zbyt mocne) i nie kasowanie tematu )
Pragnę zaprosić wszystkich forumowiczów do konkursu, który organizuje nasz portal na humorystyczne opowiadanie lub parodie dzieła jakiegoś znanego autora. Właśnie przedłużyliśmy termin nadsłynia prac o dodatkowy tydzień. Jeśli macie jakieś opowidania lub kolebią się wam po głowie zwariowane pomysły to jest to właśnie okazja, by je zrealizować! Trzy najlepsze pracy nagrodzimy zbiorami opowiadań Czarnoksieznicy z krainy osobliwosci. Wśród licznych znanych i uznanych autorów każdy znajdzie zapewne znajdzie jakiegoś swojego ulubieńca.
A oto link do konkursu: KLIK
Odważcie się i powodzenia! |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 24 Września 2007, 20:27
|
|
|
Witaj Ekhtelion, w tym wątku nikogo nie bijemy
W celu poddania się stosownemu ceremoniałowi zapraszam do wątku Biją |
|
|
|
|
Ekhtelion
Gollum
|
Wysłany: 30 Września 2007, 11:00
|
|
|
To jeszcze raz ja
Jeśli ktoś się ciągle waha czy wziąć udział albo szlifuje swoje opowiadanie to właśnie jest ostatnia okazja. Pracę przyjmujemy dziś do godziny 24.
Powodzenia |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 30 Września 2007, 14:55
|
|
|
Sugeruję, żebyś odrobinkę wcześniej informował o takich konkursach - znajdziesz więcej chętnych |
|
|
|
|
|