OrmiBlog |
Autor |
Wiadomość |
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 1 Września 2007, 13:18
|
|
|
Martva, to może zostawimy go w spokoju? W żalu znaczy się... W kale? |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Września 2007, 13:38
|
|
|
znaczy się, ignor? ale to młody chłopak jest, może się jeszcze wyrobi, tylko trzeba go odpowiedni prztyknąć? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 1 Września 2007, 13:40
|
|
|
Prztyknąć czy resocjalizować? |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Września 2007, 13:47
|
|
|
Patrzę na mojego siostrzeńca, w wieku chyba zbliżonym - i się zastanawiam, prymitywne toto strasznie, na szczęście czytać sie nauczyło - ale na przykład jak ogląda filmy, to im więcej bekania, pierdzenia i klimatów fekalnych, tym lepiej. Może to przechodzi? chociaż moi rówieśnicy chyba nie byli w aż takim stopniu... brakuje mi słowa. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 1 Września 2007, 13:53
|
|
|
...prymitywni? |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Września 2007, 13:56
|
|
|
Czy coś. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Ormi
Tom Bombadil
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:15
|
|
|
Martva napisał/a | Patrzę na mojego siostrzeńca, w wieku chyba zbliżonym - i się zastanawiam, prymitywne toto strasznie, na szczęście czytać sie nauczyło - ale na przykład jak ogląda filmy, to im więcej bekania, pierdzenia i klimatów fekalnych, tym lepiej. Może to przechodzi? chociaż moi rówieśnicy chyba nie byli w aż takim stopniu... brakuje mi słowa. |
Zasrani? |
_________________ BPS - Bardzo Poważny Styl
LS - Luzacki Styl
SP - Styl Pijaka
Ciąg dalszy nastąpi |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:25
|
|
|
|
skarby
szorty |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:27
|
|
|
Jak na mnie, to on mimo wszystko jest wulgarny... |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:28
|
|
|
Ormi, mam dziwne wrażenie że fora Ci się pomyliły Mam rację? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:31
|
|
|
Martva, |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:36
|
|
|
No nie mogę... umieram.
No dopsz... koniec.
Uważam iż, któryś z moderatorów powinien uświadomić Ormiego i zasugerować zmianę opisu, a także wytłumaczyć zasady zachowania na forum. Dokuczanie sobie nawzajem, według mnie nie ma sensu. Po co stwarzać sobie wrogów |
|
|
|
|
Tomcich
Tigana
|
Wysłany: 2 Września 2007, 17:37
|
|
|
Martva - skąd znasz takie fora? Ale chyba nawet nie chcę tego wiedzieć. |
_________________ - Jak tam życie?
- Muchom by się spodobało.. |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 2 Września 2007, 18:14
|
|
|
Powiedzmy, że blogi są traktowane mniej restrykcyjnie - z reguły gospodarz blogu sam pilnuje porządku.
Tu zaczęło brzydko pachnieć z inspiracji gospodarza.
Mam propozycję:
Ormi, posprzątaj tu trochę, przewietrz, jakiegoś odświeżacza powietrza użyj. Zacznij oczywiście od siebie.
Polecam lekturę: http://www.science-fictio...ewtopic.php?t=7 |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Września 2007, 18:21
|
|
|
Gwynhwar napisał/a | Martva, | Tomcich napisał/a | Martva - skąd znasz takie fora? Ale chyba nawet nie chcę tego wiedzieć. |
Ej, nie patrzcie tak na mnie, wrzuciłam w googla ulubione słowo Ormiego i słowo 'forum' i wyskoczyło to |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Tequilla
Rzułta rzaba
|
Wysłany: 2 Września 2007, 20:51
|
|
|
Jak miałem 10 lat na topie było bekanie. W mojej klasie był kolega, który potrafił wybekać prawie cały alfabet i to na jednym beknięciu! Podziwialiśmy go
No i gumki, inny kolega podkradał rodzicom, nadmuchiwał i używał na korytarzu jako balonika.
Pierdzenie oczywiście też miało swoje miejsce w naszym chłopięcym świecie.
Ormi widzę idzie podobnym tropem
Kiedyś może przejdzie mu moda na fascynację czynnościami fizjologicznymi |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Września 2007, 20:55
|
|
|
Nie jestem taka pewna, znam człowieka - pełnoletniego! - który jest twórcą nowego nurtu w sztuce, czyli postprymitywizmu analnego. Nie wiem jak zaczynał, ale...
Poza tym on ma 13, a teraz młodzież szybciej dojrzewa |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Tomcich
Tigana
|
Wysłany: 2 Września 2007, 21:24
|
|
|
Martva napisał/a | który jest twórcą nowego nurtu w sztuce, czyli postprymitywizmu analnego |
A co to takiego? Google tego nie zna. Można jakieś skromne szczegóły. |
_________________ - Jak tam życie?
- Muchom by się spodobało.. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Września 2007, 21:27
|
|
|
No bo on jest skromny Przypuszczam że jako artysta zostanie doceniony po śmierci, tak to już bywa
Spróbuję podpytać mojego byłego, może kojarzy szczegóły jakieś |
skarby
szorty |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 2 Września 2007, 22:53
|
|
|
ach i postawia mu pomnik z kupy |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 3 Września 2007, 08:38
|
|
|
Jakie to wszystko niesmaczne |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 3 Września 2007, 08:51
|
|
|
Ciekawe czy ktoś widział smaczną kupę. Chociaż... w "Mrówce Z" była taka kwestia. Przy ognisku... |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 3 Września 2007, 08:56
|
|
|
Kruku Siwy, jak kto - żuk gnojarz. |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 3 Września 2007, 08:57
|
|
|
"Smakuje kupą"
"No. Bardzo dobre, nieprawdaż?"
Jakoś tak brzmiał dialog owadów w mrówce. I być może smakoszem był właśnie żuk gnojarz. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 3 Września 2007, 08:59
|
|
|
A może byście skończyli ten interesujący temat. To jest blog usera nie wątek śmietnik |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 3 Września 2007, 09:02
|
|
|
Ekhem... kończymy. Ale temuż userowi jakoś to w jego blogu nie przeszkadza. Tobie tak? |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 3 Września 2007, 09:07
|
|
|
Tak. A usera może chwilowo nie być, więc Was stąd nie pogonił. |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 3 Września 2007, 09:11
|
|
|
Wątpię, żeby pogonił, on zdaje się lubić śmietnik, znaczy się... "bałagan" |
|
|
|
|
Tequilla
Rzułta rzaba
|
Wysłany: 3 Września 2007, 11:32
|
|
|
Tak mi się tylko przypomniało, że faktycznie nie każdemu mija. Na studiach moi koledzy mieli zabawę w pierdzenie i podkładanie zapalniczki, przez co powstawał tzw. bengal ( nie wiem, czy było to świadome nawiązanie do sztuki cyrkowej). Ponieważ nie uczestniczyłem w paleniu bengali czułem się jakiś taki wyobcowany.
Chłopy mieli wtedy po 21, 22 lata.
Sorki Czarny już nic nie mówię |
|
|
|
|
Ormi
Tom Bombadil
|
Wysłany: 3 Września 2007, 13:16
|
|
|
Hmmmmm... Jednak wszystkich ciągnie do kupy. Tyle postów...
A co do zmiany tematyki - w porządku. Od teraz będę czasem używać BPS(Bardzo Poważny Styl)
--------------------------------------------------------------------------------
[BPS] MA dusza odczuwa niewysłowione męczarnie, z powodu nadejścia roku szkolnego.[/BPS] Znów trzeba będzie chodzić na arcyciekawe lekcje o poziomie nauczynia poniżej poziomu stolca. Aha, miało nie być nie być już o kupie...
Poniżej poziomu hmmmmmmmmmmmm.... No po prostu o cholernie niskim poziomie.
-A teraz dzieci będziemy sie uczyć, jak obsługiwać niezwykle skomplikowany program o nazwie Microsoft Word. Najpierw klikamy taką ikonkę na ekranie. Jakieś pytania?
-A jak mamy tam kliknąć?
-Przy pomocy tego oto urządzenia. Nazywamy go myszką. O! Widzisz tutaj taka strzałeczka się przesuwa, zależnie od tego jak ru(ch)asz myszką. Ple, ple, ple |
_________________ BPS - Bardzo Poważny Styl
LS - Luzacki Styl
SP - Styl Pijaka
Ciąg dalszy nastąpi |
|
|
|
|
|