Okładka numeru 19 - głosujemy do 8 lipca |
Jak ocenisz okładkę? |
1 - żółtaczka oczopląsis |
|
3% |
[ 2 ] |
2 - woda była za brązowa |
|
5% |
[ 3 ] |
3 - toto loto? |
|
7% |
[ 4 ] |
4 - w sumie obleci |
|
40% |
[ 22 ] |
5 - coolturalna okładka |
|
35% |
[ 19 ] |
6 -odlot, panie i panowie |
|
7% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 54 |
Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 13 Czerwca 2007, 22:47
|
|
|
kurcze co to znaczy: pojawiły się kolory? |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
pentelka
Tom Bombadil
|
Wysłany: 13 Czerwca 2007, 22:54
|
|
|
To, ze wczesniej ich nie zauwazalam :]
Jak na razie nie jestem zachlanna prenumeratorka kazdego numeru (tak, wiem, ze zle czynie ) ale jakos tak mi sie kojarza okladki z brazowo burymi kolorkami.
Bardzo sie myle?
/edit- na wszelki wypadek przegladam te okladki... :p
/edit2-eee, faktycznie, kolorki juz byly... To czemu ja trafialam na te szaro-burosci? |
_________________ „Kropelka zalu, której winien jestes ty
Nieprawda, ze tak mialo być
Ze warto w byle pustke isc
To wciąż za malo... " |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 14 Czerwca 2007, 04:33
|
|
|
pentelka,
Twoje stwierdzenie o nieprzyciąganiu wzroku jest bardzo ciekawe bo pierwszy numer mój kolega kupił właśnie za okładkę, i to właśnie dzięki okładce SF i SFFiH zawsze wyróżniały sie półce. Pójdź sobie do jakiegoś kolportera i sprawdź... choć to pewnie kwestia indywidualności - my wszyscy daliśmy się omamić reklamą SFFiH i się wciągnęliśmy - NURS pewnie koduje jakiś przekaz podprogowy w okładkach |
_________________ www.badelek.com
Luck yourself |
|
|
|
|
pentelka
Tom Bombadil
|
Wysłany: 14 Czerwca 2007, 09:53
|
|
|
Dunadan napisał/a | pentelka,
Pójdź sobie do jakiegoś kolportera i sprawdź... choć to pewnie kwestia indywidualności - my wszyscy daliśmy się omamić reklamą SFFiH i się wciągnęliśmy - NURS pewnie koduje jakiś przekaz podprogowy w okładkach |
No wlasnie bylam
I choc wiedzialam, ze mam szukac zoltego, choc SFFiH ladnie wyeksponowano na pierwszym planie (!), to za cholere nie potrafilam zlokalizowac!!
Moze to kodowanie ma kamuflowac przed takimi osobnikami jak ja?
Btw, chyba nie chodzi o to, zeby sie licytowac, ilu znajomym podobaly sie okladki a ilu nie?
Nastepnym razem przed postem zamieszcze notke, ze prezentowane tresci sa wylacznie subiektywnym odczuciem autorki posta- zeby nie bylo watpliwosci (nie moge sie tylko zdecydowac na kolor: brazowawy czy rozowy? ) |
_________________ „Kropelka zalu, której winien jestes ty
Nieprawda, ze tak mialo być
Ze warto w byle pustke isc
To wciąż za malo... " |
|
|
|
|
Sergent
Langolier
|
Wysłany: 25 Czerwca 2007, 13:25
|
|
|
Ode mnie pięć. Ładnie to zrobione. Miasto mogłoby być bliżej i bardziej kolorowe, wtedy mniej byłoby tego morza. Taka trochę pustka, ale myślę, że robione było pod te napisy. Pojazd latający bardzo fajny. Szkoda właśnie, że miasto jest jednokolorowe. |
_________________ "Wszyscy żyjemy w rynsztoku, ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."- Oscar Wilde |
|
|
|
|
bogow
Langolier
|
Wysłany: 30 Czerwca 2007, 15:46
|
|
|
Ponowna wizyta w "słonecznym mieście" - 4. |
_________________ "All this has happened before, and will happen again..." |
|
|
|
|
Fenris
Tom Bombadil
|
Wysłany: 20 Lipca 2007, 07:37
|
|
|
Daje 5, za to tylko że mi przypomina po trosze niedawno kupioną i już uwielbianą przeze mnie W40k: Dawn of War. |
|
|
|
|
|