Piotr Nowiński |
Autor |
Wiadomość |
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 11 Marca 2006, 21:40 Piotr Nowiński
|
|
|
autor skały Sehajdina jest między wami, wtapia sie skutecznie w sciany betonowe nie pokryte tapetą. ale zwabiony słowami może cos powie.:-) |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Piotr Nowiński
Gollum
|
Wysłany: 11 Marca 2006, 22:06
|
|
|
Na samym początku chciałbym podziękować wszystkim którzy głosowali na mój krótki utwór w ankiecie oraz tym którzy wyrażali swoje opinie o nim. Jako dla debiutanta są one dla mnie bardzo ważne i dlatego też cieszę się iz mimo swej krótkiej formy spotkał się on z ciepłym przyjęciem.
gorat napisał/a | Będzie coś dłuższego? |
Odpowiedź brzmi: tak. Przyznam sie szczerze, że nie wiem kiedy będzie dalsza część historii opublikowana, albowiem dłubię przy tym tekście od dawna i końca tej dłubaniny nie widać. Nie chcę się za bardzo w nastepnym opowiadaniu rozpisywać, gdyż mogłaby powstać taka ilość tekstu, że redaktor naczelny nie miałby mozliwości go wydrukować. Myślę jednak, że za kilka miesięcy będziecie mogli poznać bardziej świat Gaafandich. |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 12 Marca 2006, 11:19
|
|
|
Piotr Nowiński napisał/a | za kilka miesięcy będziecie mogli poznać bardziej świat Gaafandich. |
To będą to dłuuugie miesiące. Ale git, bo właśnie tego mi brakowało i widzę, że w następnym opku dowiem się więcej na temat tego świata. |
|
|
|
|
Wiedźma
Blade
|
Wysłany: 14 Marca 2006, 17:11
|
|
|
Myśle, że warto nad tym podłubać |