Numer 14 - 17 grudnia 2006 |
Autor |
Wiadomość |
Anko
Niki
|
Wysłany: 20 Grudnia 2006, 18:50
|
|
|
Mirandel: Cytat | Odprawie w tej intencji czarowny rytuał | Dzięki. Może być też egzorcyzm na ducha opieszałości pocztowej... |
_________________ 生きる事 それが俺の償いだ。(SoulCalibur3) |
|
|
|
|
Adashi
Cyberpunk
|
Wysłany: 20 Grudnia 2006, 18:56
|
|
|
Czarownice, panie dzieju, same czarownice |
_________________ Wysłano z Atari |
|
|
|
|
Adanedhel
Mroczny Kwiatuszek
|
Wysłany: 20 Grudnia 2006, 19:52
|
|
|
Zaczynam już rozpalać stosik |
|
|
|
|
FireStorm
Tom Bombadil
|
Wysłany: 21 Grudnia 2006, 14:35
|
|
|
Zdobyte, czesciowo przeczytane
Gdyby nie ten komiks o niewiadomo czym to byloby bardzo dobrze |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 22 Grudnia 2006, 09:07
|
|
|
Ja tez jeszcze nie mam nowego numeru SFFiH. I tez sie wkurzam, ale w sumie nie tak bardzo, bo zaczalem lekture Linii Ognia Pacynskiego i jestem zachwycony, dlatego pewnie jak juz numer przyjdzie, to bedzie musial poczekac na swoja kolej i znowu na ostatnia chwile dopiero bede glosowal... |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
hjeniu
Wilq
|
Wysłany: 22 Grudnia 2006, 09:49
|
|
|
count, chyba zachodniopomorska poczta leci sobie w kulki, bo ja też nie mam nowego numeru (nie wspominając o paczuszce książek które sobie na święta zamówiłem) |
_________________ Idioci są świetni. Nic dziwnego, że każda wioska chce mieć swojego by Dr. House |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 22 Grudnia 2006, 09:53
|
|
|
Jakis taki niezalezny cichy strajk? Ze niby roznosza, ale tylko do pewnej wagi i wymiarow? A reszte kitraja w kacie i po swietach dopiero? Juz sie nie moge doczekac, az jakas prawdziwa konkurencja powstanie w stosunku do poczty, tylko nie wiem, czy w koncu doczekam, czy sfiksuje i wpadne do jakiegos urzedu z kalachem z bazaru. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Adashi
Cyberpunk
|
Wysłany: 22 Grudnia 2006, 10:11
|
|
|
A ja dziś dostałem paczkę z książkami (przed chwilą dosłownie), nadana była 19.12.06r., więc i tak nieźle jak na okres przedświąteczny. |
_________________ Wysłano z Atari |
|
|
|
|
Anko
Niki
|
Wysłany: 22 Grudnia 2006, 18:11
|
|
|
Adashi: Cytat | Czarownice, panie dzieju, same czarownice | Eeee, i tak nie podziałało...
Niniejszym spędzam święta bez SFFH. Wkurzona jestem niepomiernie.
Listonosze to chyba przestali roznosić przesyłki cięższe od kartek bożonarodzeniowych. |
_________________ 生きる事 それが俺の償いだ。(SoulCalibur3) |
|
|
|
|
Christof
Frodo Baggins
|
Wysłany: 22 Grudnia 2006, 18:39
|
|
|
Hura! Futurama znow jest! (mało ale zawsze coś) |
_________________ Let joy fill every Britain's heart
for now our country is going to make it!
At least a king who looks the part,
at least w queen who looks good naked. |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 28 Grudnia 2006, 16:33
|
|
|
Jacie! ale! wlaśnie odpakowałem paczkę z 14 numerem - futurama wróciła! hura! no i ta okłądka zabieram się do czytania |
_________________ www.badelek.com
Luck yourself |
|
|
|
|
witcher
Gollum
|
Wysłany: 28 Grudnia 2006, 20:35
|
|
|
A ja jeszcze, kurza twarz, nie mam nowego numeru... Jestem chwilowo poza stałym miejscem zamieszkania, a tu kioskarka nie zamawia, bo słuchajcie, co mi powiedziała: "kto to w ogóle czyta?" No... sami powiedzcie... A co tam jest ciekawego, jeśli wolno spytać? |
_________________ witcher |
|
|
|
|
Gustaw G.Garuga
Bakałarz
|
Wysłany: 28 Grudnia 2006, 20:41
|
|
|
Kioskarka jako osoba prywatna ma prawo sądzić o sprzedawanych pismach, co chce, ale "na służbie" powinna schować poglądy do kieszeni. Jestem oburzony Numer uważam za wybitnie ciekawy, ale nie jestem w tej mierze obiektywny |
_________________ "Our life is a time of war and an interlude in a foreign land, and our fame thereafter, oblivion." Marcus Aurelius |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 28 Grudnia 2006, 20:57
|
|
|
Zabij kioskarkę, witcher, w końcu uczyli cię w zakonie eliminowac potwory, a to potwora musi być niekiepska - i jakie publicity dla tytułu |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
witcher
Gollum
|
Wysłany: 28 Grudnia 2006, 21:29
|
|
|
O! To, to!! Szanowny Ojciec Redaktor ma całkowitą rację! Szanowny przedmówca Ojca też. Ale wytumaczcie to takiej paniusi... zreszta mam takie głupie szczęście z kioskarzami. troche sie ostatnio polepszyło, ale są jeszcze tu i ówdzi podobne kwiatki.. |
_________________ witcher |
|
|
|
|
Słowik
Cynglarz
|
Wysłany: 28 Grudnia 2006, 23:52
|
|
|