Niektórym jedno za mało |
Na ilu forach nawijasz ? |
Wierny wyłącznie SFFH |
|
28% |
[ 15 ] |
NA SFFH i jeszcze jednym |
|
15% |
[ 8 ] |
SFFH i dwa inne (czyli trzy :) ) |
|
23% |
[ 12 ] |
Czterech |
|
5% |
[ 3 ] |
Ha, jestem wszędzie (pięc i/lub więcej) |
|
26% |
[ 14 ] |
|
Głosowań: 52 |
Wszystkich Głosów: 52 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 9 Grudnia 2006, 17:25
|
|
|
No własnie jestem nieco przerażona
No ale z drugiej strony nie wszystko mnie interesuje, więc może nie będzie tak źle. Najgorsze na takich forach, to zrobic sobie tydzień zaległości |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 9 Grudnia 2006, 17:28
|
|
|
Martva, najgorsze jest to, że nawet w tematach, które Cię nie interesują potrafią zacząć się ciekawe dyskusje. A to z powodu niezbyt rygorystycznego trafkowania offtopów przez modów. I chwała im za to! |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 9 Grudnia 2006, 17:42
|
|
|
Tutejsze jest bodaj 6 czy 7. Na jednym jestem biernym czytaczem, ale reszta to hoho;) |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 9 Grudnia 2006, 18:19
|
|
|
Nigdy nie potrafiłęm być biernym czytaczem forum Parówkowym skrytożercom mówimy nie! |
|
|
|
|
Aga
Baltazar Gąbka
|
Wysłany: 10 Grudnia 2006, 18:52
|
|
|
Martva, ja miewałam nawet miesięczne. Wyobrażasz to sobie? Te tysiące nieczytanych postów... |
_________________ Amerykańscy naukowcy dowiedli ostatnio, iż niekontrolowana konsumpcja gollumów jest przyczyną wielu groźnych chorób, np. choroby szalonych spamerów.
Rodion |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
nika
Tom Bombadil
|
Wysłany: 14 Grudnia 2006, 15:31
|
|
|
Chyba powrócę do tematu...
Odwiedzam tylko to forum i ostatnio jedno takie z sga.Brak czasu niestety.
Muszę jednak przyznać , że marny ze mnie mówca i czasami robię za-parówkowego skrytożerce. Nie dlatego , że nie chcę sie wypowiedzieć , tylko wolę poczytać co piszą mądrzejsi ode mnie...No w grę wchodzi jeszcze wrodzona nieśmiałość |
|
|
|
|
dzejes
prorok
|
Wysłany: 14 Grudnia 2006, 15:39
|
|
|
Cytat | nika:
No w grę wchodzi jeszcze wrodzona nieśmiałość |
Lub też ukryte w podświadomości tendencje do podglądactwa |
_________________ If we shadows have offended,
Think but this, and all is mended,
That you have but slumber'd here
While these visions did appear. |
|
|
|
|
Ambioryks
Yoda
|
Wysłany: 24 Stycznia 2009, 15:40
|
|
|
Republika FiR, Zaginiona Biblioteka, Brama Światów, forum.polityka.org, liberalne.pl, Uniwersum Total War, mikke fora, umkc, Forum Książki - na tych forach napisałem jak dotąd najwięcej postów i jestem najaktywniejszy. Przy czym, na różnych forach mam różne nicki. |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
Wysłany: 24 Stycznia 2009, 16:11
|
|
|
Ambioryks napisał/a | Przy czym, na różnych forach mam różne nicki. |
Na wszelki wypadek? |
_________________ Starzejesz się gdy odgłosy, które wydawałeś kiedyś w trakcie seksu wydajesz obecnie wstając z łóżka |
|
|
|
|
mad
Filippon
|
Wysłany: 8 Marca 2009, 00:20
|
|
|
Niejedno forum, na którym się udzielałem, upadło Przykra rzecz: chcesz wejść, poczytać, popisać, a tu okienko z nieładnym komunikatem wyskakuje.
Aktualnie szukam jakiegos dobrego forum o jazzie. Na anglojęzyczne jestem za cienki. |
|
|
|
|
|