|
|
|
Numer pomiędzy 12 a 14 - 18.11.2006 |
Autor |
Wiadomość |
Kaox
Tom Bombadil
|
Wysłany: 3 Grudnia 2006, 11:54
|
|
|
Jakoś przebrnąłem przez ten Ogień i blask...no, bardzo chciałbym się nawrócić z tego toku myślenia, ale w każdej części Psa i Klechy jest coś, co mnie denerwuje. Wcześniej logika zachowań mi zgrzytała, a teraz, gdy fabuła bardziej spójna i przejrzysta, pół opka wczytywania się w zakrętasy językowe. Wałkowało się 8 lat czytanki-cyrylicanki, ale 1/3 26-sronicowego kawałka sowieckiej pogadanki, to jak strzał z samopału w środek mózgownicy. Bez kufla piwa w ogóle bym tego nie skończył i byłoby źle, ponieważ nie zdarzyło mi się ze 3 lata nie doczytać SF/SFFH. Przesada! Finisz rekompensuje poniekąd poniesione straty, samo ptaszysko imponujące, broń "petryfikacyjna" , ale droga przez mękę jest. Nie dam punktu i już. Poproszę autorów inny cykl (bo Enki i Gila też nie lubię). |
_________________ Non serviam. |
|
|
|
|
Gustaw G.Garuga
Bakałarz
|
Wysłany: 4 Grudnia 2006, 08:34
|
|
|
Cytat | NURS: trzeba się rozwijać intelektualnie a język wroga musowo znać
Uczmy się chińskiego od Gustawa... |
Służę kilkoma prostymi zwrotami i paroma przypadkowymi ideogramami |
_________________ "Our life is a time of war and an interlude in a foreign land, and our fame thereafter, oblivion." Marcus Aurelius |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum