To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Co nam się śni

Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:33

Deal :D
Lowenna - 10 Kwietnia 2011, 05:55

Ech... Tak bardzo chciałam wyśnić Virgo C., że wyśniłam pół forum :roll:
Byłam w antykwariacie z książkami, który równocześnie był restauracją. Sosnechristo, cały czas jadł. Szczególnie krokiety. A ilcattivo13 chciał gwałcić pluszowego misia :? Jednak stwierdziliśmy, że przenosimy imprezę i idziemy do Last Vikinga. Nie wiem dlaczego rozstałam się z grupą i do mieszkania dotarłam później. Gdy otworzyłam drzwi stwierdziłam, że jest tam straszny tłum i nie wiem czy uda mi się wejść. Mimo to wepchnęłam się do środka, zamknęłam drzwi za sobą i obudziłam się we własnym łóżku.

Virgo C. - 10 Kwietnia 2011, 11:55

Lowenna napisał/a
A ilcattivo13 chciał gwałcić pluszowego misia

:mrgreen:
Chociaż co ciekawe mi się śniły Martva i shenra, zmienione w pluszowe króliczki :mrgreen:

shenra - 10 Kwietnia 2011, 12:00

Virgo C. napisał/a
Chociaż co ciekawe mi się śniły Martva i shenra, zmienione w pluszowe króliczki
:shock: Nie wiem, co brałeś, ale odstaw, szkodzi Ci :mrgreen:
Hubert - 10 Kwietnia 2011, 12:14

Lowenna napisał/a
ą. Sosnechristo, cały czas jadł. Szczególnie krokiety

Wszystko się zgadza, ale... KROKIETY? :shock:

Virgo C. - 10 Kwietnia 2011, 12:14

@shenra
A tam szkodzi, słodko wyglądałaś jako pluaszak z długimi uszami ;P:

shenra - 10 Kwietnia 2011, 12:16

Virgo C. napisał/a
A tam szkodzi, słodko wyglądałaś jako pluaszak z długimi uszami
Nie zbliżaj się do mnie :mrgreen:
Martva - 10 Kwietnia 2011, 12:18

Virgo C. napisał/a
Martva i shenra, zmienione w pluszowe króliczki

Czy to znaczy że powinnam sobie kupić królicze uszka?
Jaki miałam kolor?

Virgo C. - 10 Kwietnia 2011, 12:20

Chciałbym napisać, że różowy. Ale niestety, obydwie byłyście szarymi królikami ;)

@shenra
Niech no Cię przytulę :mrgreen:

Lowenna - 10 Kwietnia 2011, 12:32

Sosnechristo napisał/a
Wszystko się zgadza, ale... KROKIETY? :shock:
A co złego jest w krokietach? Sama uwielbiam krokiety. Szczególnie z kapustą i grzybami :P
Virgo C. - 10 Kwietnia 2011, 12:36

Z serem i pieczarkami są mniam. Niestety w wielu miejscach kraju jeszcze nikt nie wpadł na taki pomysł :(
Ozzborn - 10 Kwietnia 2011, 14:01

Cytat
A co złego jest w krokietach?

Najwyraźniej nigdy nie jadłaś krokietów w barze "Familijnym" przy Nowym Świecie... jestem przekonany, że świnki nie mają takich małych ozorków ;P:

edit: ale zasadniczo reszta rzeczy jest zjadliwa :P

Lowenna - 10 Kwietnia 2011, 14:11

Virgo C. napisał/a
Z serem i pieczarkami są mniam.
Tak :D Mniammmm
Kasiek - 14 Kwietnia 2011, 07:53

Kwiecień miesiącem snów o imprezach forumowych. Śniło mi sie jakieś afterparty po konwencie. I bylo duuużo osób, było bardzo wesoło. Shenra miała ananasa na głowie, kilka osób grało w karty o wielkiego pluszowego misia (nie pamiętam, czy ilcattivo wygrał :lol: ), Last Viking robił wszystkim drinka cytrynowo-kawowego i próbował nam wmówić, ze to ulubiony drink królowej Jadwigi ( :shock: ), a dalambert się z nim kłócił, że jak królowej Jadwigi, skoro to lubiła Bona, a Martva każdemu przekłuwała uszy. Nie królicze, zwykłe. Boję się iść spać dzisiaj...
Iscariote - 14 Kwietnia 2011, 08:36

Kasiek, przerażające :shock: ale zarazem fascynujące ;P:
shenra - 14 Kwietnia 2011, 09:37

Kasiek napisał/a
Shenra miała ananasa na głowie
widzę, że zafiksowałaś się na moim poprzednim aviku :mrgreen: A tak btw, no co Ty, przecież fajny sen :mrgreen:
Kasiek - 14 Kwietnia 2011, 16:18

A co będzie jak ilcattivo wygra tego misia w karty, a potem wejdę do snu Lowenny?

Zafiksowałam sę, ale ten mi się bardziej podoba

Memento - 6 Maj 2011, 10:08

Śniło mi się, że razem z Chalem i paroma inszymi ludźmi - nie wiem czy też z forum - napadliśmy na bank (w tymże śnie znaliśmy się in ril lajf). Udało nam się wejść szybko i wyjść bogatszymi o kilka worów szmalcu, baa, przez jakiś czas nawet cieszyliśmy się wolnością i szmalcem.
Pierwszy wpadł Chal. Mnie też namierzali, w chwili gdy roznieśli w drzazgi drzwi mojej kryjówki - obudziłem się. A wszystko przez czytanie do poduszki Blaze'a Bachmana/Kinga. ;P:

ketyow - 6 Maj 2011, 10:27

Memento, spokojnie, szmal bezpiecznie leży u mnie.
hrabek - 6 Maj 2011, 10:31

Też tam byłem. I chcę moją działkę!
ketyow - 6 Maj 2011, 10:36

Ooo, wypuścili Cię? Chyba nie sypałeś? ;P:
Memento - 6 Maj 2011, 10:47

:mrgreen:
ilcattivo13 - 6 Maj 2011, 19:35

Memento napisał/a
... w chwili gdy roznieśli w drzazgi drzwi mojej kryjówki - obudziłem się...

sorki za te drzwi :twisted:

Martva - 6 Maj 2011, 19:41

Śniły mi się jajka z krwawymi glutami (kurze, żeby nie było) i spowiedź w autokarze, spowiednik siedział chyba koło kierowcy. Chciałam iść, usiłowałam sobie przypomnieć formułkę, miałam listę grzechów (z nieumiarkowanym jedzeniem na czele), ale jak już wstałam to ogarnął mnie bunt i foch, tupnęłam i nie poszłam. Na pewno podświadomość próbuje mi coś powiedzieć, ale mogłaby się postarać mówić bardziej do rzeczy ;P:
mBiko - 7 Maj 2011, 21:18

Przepraszam, ale chyba nie zrozumiałem. Twoja podświadomość ma mówić bardziej do rzeczy?

Kuriozalny pomysł, przecież każdy ma taką podświadomość, na jaką sobie zasłużył.

Memento - 4 Czerwca 2011, 20:53

Dawno nie miałem tak porytego snu jak ostatnio. Normalnie Persons Unknown meets Six Feet Under. o0"
Fidel-F2 - 8 Lipca 2011, 08:32

Śniło mi się, że zostałem prezydentem. :shock:
Witchma - 8 Lipca 2011, 08:34

Fidel, a można łączyć urząd prezydenta z wysokimi funkcjami w hierarchii kościelnej?
Fidel-F2 - 8 Lipca 2011, 08:34

z pewnością
Adanedhel - 8 Lipca 2011, 08:39

Jakiego kraju?

Partner forum