To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)

Ozzborn - 13 Lipca 2010, 21:07

:shock: chyba już przestałem ogarniać :lol:
Kruk Siwy - 13 Lipca 2010, 21:30

Uk. Uk. Imprezka zaczyna się od czwartku drogi panie O.
dalambert - 13 Lipca 2010, 22:00

Ozzborn, TO PROSTE:
w czwartek się rejestrujesz, uczestniczysz w spotkaniu z Kresem i idziesz do Paradoxu.
W piątek - słuchasz LastVikinga, RD, Kruczego Komanda i mnie i idziesz do Paradoxu
w sobotę zbierasz się do kupy słuchasz... - nie pamiętam, ale ktoś interesujący jest- oklaskujesz laureatów NAUTILIUSA i idziesz do Paradoxu
Niedziela ,,,,,,, idziesz do Paradoxu :D

Poniedziałek wypoczywasz/ jeśli przeżyjesz/ :mrgreen:

Anonymous - 13 Lipca 2010, 22:02

Nie zapomnij też odwiedzić spotkań autorskich, które prowadzę: z Anką Brzezińską, Kubą Ćwiekiem i Andrzejem Zimniakiem. :wink:
Kruk Siwy - 13 Lipca 2010, 22:02

... oczywiście nad piwkiem w Paradoxie.

Uch ten Zżerań się wtrącił. Za karę nie będziemy oglądać jego popisów!

nureczka - 13 Lipca 2010, 22:13

Ozzborn, to nie takie proste. dalambert spłycił problem.
W czwartek ma prelekcję Lich, w piątek mam prelekcję JA. Co, na moją pogadankę nie przyjdziesz?

dalambert - 13 Lipca 2010, 22:17

nureczka, opieram sie jedynie na nieprecyzyjnym "programie" wrzuconym kiedyś przez Żerania, może nam gorimus podrzuci w stosownym wątku coś bardziej precyzyjnego ? O ile ma???
Ozzborn - 13 Lipca 2010, 23:36

No właśnie sprawa jest skomplikowańsza, bo w czwartek piątek i sobotę mam kurs. Do tego jeszcze okazało się, że kumpel wymyślił z dawna zapowiadaną działkę w ten łykend, więc na pewno to mnie zobaczycie tylko w czwartek i piątek koło 21 w Para. Na Avę raczej znowu nie zajrzę. :roll:
Kruk Siwy - 13 Lipca 2010, 23:44

Ozzborn, Człowiek Który Nie Może. A jak może to mu Babcia nie pozwala.
Ozzborn - 14 Lipca 2010, 00:15

No cóż - takie życie ;P:
Poza tym właśnie sprawdziłem, że ta Ava to przecież za tydzień, a nie w ten łykend (a działka w ten) zatem doświadczycie mojej cudownej obecności także w sobotę i niedzielę, a być może w swej łaskawości rozważę także pojawienie się na avie w godzinach poza kursowych 8)

Kruk Siwy - 14 Lipca 2010, 00:58

No. I tak mi mów. Klakę i obecność masz robić!
Khorne_S - 19 Lipca 2010, 20:45

A w czwartek robimy dodatkowego hardcora...bo najpierw Px a potem do Przejścia na Kaaaaraoke :mrgreen: :mrgreen: Zgaga ostatnio widzieć i się lekko szokneła :P
Anix - 19 Lipca 2010, 21:16

A ja najprawdopodobniej nie pojawię się ani na Avangardzie, ani na SKOFIE. Niestety, sprawa prozaiczna - nie ma kasy, nie ma wstępu. Być może zobaczymy się w sierpniu, o ile będzie mnie na to stać.
Zawczasu życzę wam miłej zabawy... :(

merula - 19 Lipca 2010, 21:18

do Paradoxu nie wpuszczają za opłata, jeszcze... przychodź, jakoś damy radę.
Zgaga - 20 Lipca 2010, 08:22

Khorne_S napisał/a
A w czwartek robimy dodatkowego hardcora...bo najpierw Px a potem do Przejścia na Kaaaaraoke :mrgreen: :mrgreen: Zgaga ostatnio widzieć i się lekko szokneła :P

No bez przesady...Raczej mocno ubawiła. Czterech facetów stojących w rzędzie, udających, że grają na gitarach i machających w jeden rytm istniejącymi lub nie herami - widok wart zapamiętania.

Khorne_S - 20 Lipca 2010, 20:20

A zła wiadomość. PX będzie normalnie czynny bez przedłużania. 2-3 barmanów im wybyło na wyjazdy i maja za mało ludzi.
merula - 20 Lipca 2010, 20:21

świetna organizacja i planowanie, zaiste :roll:
mBiko - 20 Lipca 2010, 20:25

To jakaś kpina? W sobotę również?
Kruk Siwy - 20 Lipca 2010, 20:26

Zwłaszcza.
Ozzborn - 20 Lipca 2010, 22:13

Jeśli Was to pocieszy i nie wiecie jeszcze o tym to nasz ulubiony barman od jakiegoś czasu już tam nie pracuje...

A tak poza tym to zmysł do biznesu jak u mało kogo ;]

merula - 21 Lipca 2010, 13:27

Niewykluczone, że nawiedzi nas Lavide.
Ixolite - 21 Lipca 2010, 15:11

Khorne_S napisał/a
A zła wiadomość. PX będzie normalnie czynny bez przedłużania. 2-3 barmanów im wybyło na wyjazdy i maja za mało ludzi.

Ha-ha. To może tym razem wcale nie będą mieć piwa, wiecie, żeby nie leżało w wakacje?

hrabek - 21 Lipca 2010, 15:14

Myślę, że gdyby ktoś z warszawskich fantastów miał do zainwestowania z 50-80 tysięcy, to spokojnie odebrałby klientów Paradoxowi. Pytanie tylko, czy to wystarczyłoby do zwrotu inwestycji.
Khorne_S - 21 Lipca 2010, 17:32

merula napisał/a
świetna organizacja i planowanie, zaiste

Nie ma nic wspólnego to z planowaniem. Pytanie raczej brzmi: Czy orgowie z Avy wcześniej rozmawiali na temat organizacji z Px by oni również się mieli czas i możliwość dostosować do tego ?

Ixolite - 21 Lipca 2010, 17:50

Tia, bo Paradox nie ma pojęcia o Avie, pierwszy raz słyszą i nie było ich w zeszłym roku. Mnie się wydaje, że to im powinno zależeć i mogą wykazać w tej materii inicjatywę niezależnie od orgów...
dzejes - 21 Lipca 2010, 17:54

50 do 80 tysięcy może być trochę mało, ale poza tym mam dokładnie takie samo zdanie, jak hrabek.
feralny por. - 21 Lipca 2010, 17:59

Ale musicie przyznać, że przynajmniej nazwa jest adekwatna.
Kruk Siwy - 21 Lipca 2010, 18:02

Ja dwa tygodnie temu pytałem się Kuby i wszystko było świetnie, znaczy rozmawiali znaczy uzgodnili znaczy zniżki na piwo...
Agi - 21 Lipca 2010, 18:07

Jakby im zależało, to na umowę zlecenia na trzy dni by ze dwie osoby zatrudnili.
Kruk Siwy - 21 Lipca 2010, 18:34

Ech, szkoda gadać.

Partner forum