Powrót z gwiazd - Co nam się śni
feralny por. - 30 Marca 2011, 09:01
Po czyms takim, to musisz się na terapie zapisać. Witchma, chyba ma jeszcze wolne terminy
Witchma - 30 Marca 2011, 09:04
feralny, ja aż takich dewiacji nie terapiuję...
shenra - 30 Marca 2011, 10:46
Witchma, masz chaos w głowie
Witchma - 30 Marca 2011, 10:49
I'm an agent of chaos
Ozzborn - 30 Marca 2011, 15:28
ketyow, kluczowe pytanie brzmi czy masz dziewczynę? Bo jeśli nie to ciężki przypadek zmienia nam się w beznadziejny
fealoce - 30 Marca 2011, 17:16
No, to faktycznie kluczowe pytanie
A mi się śniło, że spacerowałam po jakimś opuszczonym betonowym mieście - nigdzie żadnej żywej istoty, nawet ptaków czy owadów, tylko mnóstwo porzuconych samochodów. Obudziłam się w momencie, gdy stwierdziłam, że te samochody przypominają mi cmentarzysko pojazdów użytych do ewakuacji Prypeci... Ale nie bałam się bo tam było tak cicho i spokojnie a samo miasto było piękne, chociaż zrujnowane.
To chyba jakaś spóźniona reakcja na niedzielną eksplorację opuszczonych willi w Konstancinie
ketyow - 30 Marca 2011, 17:18
Ozzborn, na szczęście mam, jakbym nie miał to by mi w ogóle wstyd się było przyznać do takiego snu
Ozzborn - 30 Marca 2011, 17:19
fealoce napisał/a | eksplorację opuszczonych willi w Konstancinie |
o no proszę, a których? Okolice parku zdrojowego? Bo ja to mieszkam niedaleczko
e:ketyow, uff znaczy jeszcze do uratowania
fealoce - 30 Marca 2011, 17:43
Zbyszek, Jagiellonka, Sklep na Rogu i Piaski Do Sklepu na Rogu nawet nas jeden tubylec zapraszał - zobaczył grupkę z aparatami, więc pokierował nas odpowiednio
żałuję tylko, że do tej nie udało się wejść
Ozzborn - 30 Marca 2011, 19:10
Sklep na Rogu? Nie słyszałem o takiej Za szpitalem może?
edyta: zagalopowałem się, Zbyszek to ten spalony. To na zdjęciu to oczywiście jest Zameczek. Byłem w nim wiele razy, znajomi tam mieszkali - a najlepszą atrakcją był gołębnik w wieżyczce - wchodziło się po zardzewiałych schodach - dreszczyk emocji
edyta2: Sklep się zgadza w ogóle bardzo fajne zdjęcia Widzę, że dotarliście też do Ołtarza Metalu - niezły wypas nie?
fealoce - 30 Marca 2011, 19:43
Ozzborn napisał/a | To na zdjęciu to oczywiście jest Zameczek. Byłem w nim wiele razy, znajomi tam mieszkali - a najlepszą atrakcją był gołębnik w wieżyczce - wchodziło się po zardzewiałych schodach - dreszczyk emocji |
Z zewnątrz jest super, a jak w środku? Bardzo zdemolowany?
Ozzborn napisał/a | edyta2: Sklep się zgadza w ogóle bardzo fajne zdjęcia Widzę, że dotarliście też do Ołtarza Metalu - niezły wypas nie? |
Dzięki Taaaak, Ołtarz Metalu był świetny - szczególnie te napisy (trochę typowych i jeden mocno nie pasujący do reszty: "kocham moich rodziców")
merula - 30 Marca 2011, 19:53
Witchma, nie wiedziałam, że tak Cię męczyłam w nocy. może dlatego taka niewyspana jestem
Witchma - 30 Marca 2011, 19:55
merula, mnie jak mnie... ale po cholerę Ci były moje buty?
Ozzborn - 30 Marca 2011, 19:59
fealoce, nie wiem, w Zameczku bywałem lata temu jak jeszcze był zamieszkały. Ale nie przypuszczam, że jest zdemolowany, bo został przejęty, wysiedlony, uprzątnięty i zamknięty przez jakiegoś odnalezionego właściciela.
merula - 30 Marca 2011, 20:00
dla dzieci?
Witchma - 30 Marca 2011, 20:27
merula, ubierasz synów w buty na obcasach?
merula - 30 Marca 2011, 20:35
jak chcą?
ale jakoś do tej pory im sie nie zdarzało
fealoce - 30 Marca 2011, 20:50
Ozzborn napisał/a | fealoce, nie wiem, w Zameczku bywałem lata temu jak jeszcze był zamieszkały. Ale nie przypuszczam, że jest zdemolowany, bo został przejęty, wysiedlony, uprzątnięty i zamknięty przez jakiegoś odnalezionego właściciela. |
O, to ciekawe Na miejscu tego nowego właściciela od razu bym się tam wprowadziła....
Ozzborn - 30 Marca 2011, 20:55
to nie takie proste, mimo że w lepszym stanie to i tak do generalnego remontu... zapewne właściciel miał tylko tyle kasy, żeby uprzątnąć, odmalować płot żeby ładnie się prezentowała i czeka na kupca
fealoce - 30 Marca 2011, 21:04
No tak, taniej by pewnie było postawić nowy dom niż wyremontować stary...Ale cudownie byłoby mieszkać w czymś takim
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 04:58
Śnił mi się Virgo C.
Virgo, co robiłeś w moich snach?
Agi - 9 Kwietnia 2011, 05:53
Śniło mi się, że nie mam dostępu do sieci, to był dopiero koszmar.
shenra - 9 Kwietnia 2011, 09:56
Lowenna napisał/a | Virgo, co robiłeś w moich snach? | To chyba Ty nam powinnaś powiedzieć
Agi, brrrr.
Virgo C. - 9 Kwietnia 2011, 10:35
Właśnie, też jestem ciekaw
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:02
Problem polega na tym, że nie pamiętam Obudziłam się w środku nocy, zdziwiłam, że śnił mi się Virgo C., zasnęłam, miałam kolejne sny, które pamiętam (gotowałam dla kuzynów, brnęłam przez śniegi z moimi uczniami itd.).
Następnym razem postaram się pamiętać, co Virgo C. robił w moich snach
shenra - 9 Kwietnia 2011, 18:04
Lowenna, teraz to brzmi podejrzanie. Ledwie się obudziłaś i już wyparłaś
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:15
Hiehie Coś w tym jest. Spróbuję dziś znowu to wyśnić
Virgo C. - 9 Kwietnia 2011, 18:21
Teraz spać nie będę mógł z przejęcia
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:23
Jeżeli nie będziesz mógł spać, to zadzwoń do mnie
Virgo C. - 9 Kwietnia 2011, 18:25
Ok. Ustalimy co napiszesz na forum jutro
|