To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Co nam się śni

feralny por. - 30 Marca 2011, 09:01

Po czyms takim, to musisz się na terapie zapisać. Witchma, chyba ma jeszcze wolne terminy ;P:
Witchma - 30 Marca 2011, 09:04

feralny, ja aż takich dewiacji nie terapiuję...
shenra - 30 Marca 2011, 10:46

Witchma, masz chaos w głowie :mrgreen:
Witchma - 30 Marca 2011, 10:49

I'm an agent of chaos :twisted:
Ozzborn - 30 Marca 2011, 15:28

ketyow, kluczowe pytanie brzmi czy masz dziewczynę? Bo jeśli nie to ciężki przypadek zmienia nam się w beznadziejny ;P:
fealoce - 30 Marca 2011, 17:16

No, to faktycznie kluczowe pytanie :)

A mi się śniło, że spacerowałam po jakimś opuszczonym betonowym mieście - nigdzie żadnej żywej istoty, nawet ptaków czy owadów, tylko mnóstwo porzuconych samochodów. Obudziłam się w momencie, gdy stwierdziłam, że te samochody przypominają mi cmentarzysko pojazdów użytych do ewakuacji Prypeci... Ale nie bałam się bo tam było tak cicho i spokojnie a samo miasto było piękne, chociaż zrujnowane.

To chyba jakaś spóźniona reakcja na niedzielną eksplorację opuszczonych willi w Konstancinie :wink:

ketyow - 30 Marca 2011, 17:18

Ozzborn, na szczęście mam, jakbym nie miał to by mi w ogóle wstyd się było przyznać do takiego snu :mrgreen:
Ozzborn - 30 Marca 2011, 17:19

fealoce napisał/a
eksplorację opuszczonych willi w Konstancinie

o no proszę, a których? Okolice parku zdrojowego? Bo ja to mieszkam niedaleczko :)

e:ketyow, uff znaczy jeszcze do uratowania :P

fealoce - 30 Marca 2011, 17:43

Zbyszek, Jagiellonka, Sklep na Rogu i Piaski :) Do Sklepu na Rogu nawet nas jeden tubylec zapraszał - zobaczył grupkę z aparatami, więc pokierował nas odpowiednio :mrgreen:

żałuję tylko, że do tej nie udało się wejść :(

Ozzborn - 30 Marca 2011, 19:10

Sklep na Rogu? Nie słyszałem o takiej :P Za szpitalem może?

edyta: zagalopowałem się, Zbyszek to ten spalony. To na zdjęciu to oczywiście jest Zameczek. Byłem w nim wiele razy, znajomi tam mieszkali - a najlepszą atrakcją był gołębnik w wieżyczce - wchodziło się po zardzewiałych schodach - dreszczyk emocji :P

edyta2: Sklep się zgadza :P w ogóle bardzo fajne zdjęcia :) Widzę, że dotarliście też do Ołtarza Metalu - niezły wypas nie? :mrgreen:

fealoce - 30 Marca 2011, 19:43

Ozzborn napisał/a
To na zdjęciu to oczywiście jest Zameczek. Byłem w nim wiele razy, znajomi tam mieszkali - a najlepszą atrakcją był gołębnik w wieżyczce - wchodziło się po zardzewiałych schodach - dreszczyk emocji :P

Z zewnątrz jest super, a jak w środku? Bardzo zdemolowany?

Ozzborn napisał/a
edyta2: Sklep się zgadza :P w ogóle bardzo fajne zdjęcia :) Widzę, że dotarliście też do Ołtarza Metalu - niezły wypas nie? :mrgreen:

Dzięki :) Taaaak, Ołtarz Metalu był świetny - szczególnie te napisy (trochę typowych i jeden mocno nie pasujący do reszty: "kocham moich rodziców")

merula - 30 Marca 2011, 19:53

Witchma, nie wiedziałam, że tak Cię męczyłam w nocy. może dlatego taka niewyspana jestem :mrgreen:
Witchma - 30 Marca 2011, 19:55

merula, mnie jak mnie... ale po cholerę Ci były moje buty? ;)
Ozzborn - 30 Marca 2011, 19:59

fealoce, nie wiem, w Zameczku bywałem lata temu jak jeszcze był zamieszkały. Ale nie przypuszczam, że jest zdemolowany, bo został przejęty, wysiedlony, uprzątnięty i zamknięty przez jakiegoś odnalezionego właściciela.
merula - 30 Marca 2011, 20:00

dla dzieci? :wink:
Witchma - 30 Marca 2011, 20:27

merula, ubierasz synów w buty na obcasach? ;P:
merula - 30 Marca 2011, 20:35

jak chcą?

ale jakoś do tej pory im sie nie zdarzało :mrgreen:

fealoce - 30 Marca 2011, 20:50

Ozzborn napisał/a
fealoce, nie wiem, w Zameczku bywałem lata temu jak jeszcze był zamieszkały. Ale nie przypuszczam, że jest zdemolowany, bo został przejęty, wysiedlony, uprzątnięty i zamknięty przez jakiegoś odnalezionego właściciela.

O, to ciekawe :D Na miejscu tego nowego właściciela od razu bym się tam wprowadziła....

Ozzborn - 30 Marca 2011, 20:55

to nie takie proste, mimo że w lepszym stanie to i tak do generalnego remontu... zapewne właściciel miał tylko tyle kasy, żeby uprzątnąć, odmalować płot żeby ładnie się prezentowała i czeka na kupca :P
fealoce - 30 Marca 2011, 21:04

No tak, taniej by pewnie było postawić nowy dom niż wyremontować stary...Ale cudownie byłoby mieszkać w czymś takim :)
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 04:58

Śnił mi się Virgo C.
Virgo, co robiłeś w moich snach? :roll:

Agi - 9 Kwietnia 2011, 05:53

Śniło mi się, że nie mam dostępu do sieci, to był dopiero koszmar. :mrgreen:
shenra - 9 Kwietnia 2011, 09:56

Lowenna napisał/a
Virgo, co robiłeś w moich snach?
To chyba Ty nam powinnaś powiedzieć :mrgreen:

Agi, brrrr.

Virgo C. - 9 Kwietnia 2011, 10:35

Właśnie, też jestem ciekaw :mrgreen:
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:02

Problem polega na tym, że nie pamiętam :( Obudziłam się w środku nocy, zdziwiłam, że śnił mi się Virgo C., zasnęłam, miałam kolejne sny, które pamiętam (gotowałam dla kuzynów, brnęłam przez śniegi z moimi uczniami itd.). :roll:
Następnym razem postaram się pamiętać, co Virgo C. robił w moich snach :)

shenra - 9 Kwietnia 2011, 18:04

Lowenna, teraz to brzmi podejrzanie. Ledwie się obudziłaś i już wyparłaś :mrgreen:
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:15

Hiehie :wink: Coś w tym jest. Spróbuję dziś znowu to wyśnić :twisted:
Virgo C. - 9 Kwietnia 2011, 18:21

Teraz spać nie będę mógł z przejęcia ;P:
Lowenna - 9 Kwietnia 2011, 18:23

Jeżeli nie będziesz mógł spać, to zadzwoń do mnie :D
Virgo C. - 9 Kwietnia 2011, 18:25

Ok. Ustalimy co napiszesz na forum jutro :D

Partner forum