Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
Agi - 2 Marca 2010, 12:50
| Kruk Siwy napisał/a | Nie spieram się z najmilszym z modów (dzień bez podlizywania się dniem straconym) ale pogadać choćby bardzo luźno ale w temacie, a TO jest w temacie można chyba? No i żeby nie było pytam się ja grzecznie i na czarno aczkolwiek dużymi literami: KIEDY SZANOWNA
Agi, RACZY NAS NAWIEDZIĆ?
Wtedy zwabię nureczkę i po radosnym odśpiewaniu Dwunastu piesiów wszystko stanie się jasne i zrozumiałe. |
Ależ ja rozumiem potrzebę pogadania i nawet pośpiewania, ale "rozpasanie wokalne" zaczęło przechodzić w spam
Jeśli się nic nie posypie, będę w Warszawie od 28 marca po południu do 31 marca, też po południu, ale to już raczej nie ten wątek.
Kruk Siwy - 2 Marca 2010, 12:52
Ależ ten. Sprawdziemy w kalendarzu czy to nam Skofowo pasuje. A jak nie to zrobimy zwykłe niezwykłe spotkanie z Przedstawicielem Polski Zachodniej.
dalambert - 2 Marca 2010, 13:00
28 marca = niedziela - 31 marca środa - trzeba będzie brać w robocie dzien kacowy!
Kruk Siwy - 2 Marca 2010, 13:01
28 to pierwszy dzień wiosny i jako ta wiosna Agi przybywa!
nureczka - 2 Marca 2010, 13:07
31 marca wieczorem wyruszamy na Wschód.
Agi - 2 Marca 2010, 13:21
A ja na Zachód.
nureczka - 2 Marca 2010, 13:26
Agi, generalnie wybrałaś lepszy kierunek.
Witchma - 2 Marca 2010, 13:28
Ja 31 marca wyruszam na południe
Jedenastka - 2 Marca 2010, 13:30
| Kruk Siwy napisał/a | | 28 to pierwszy dzień wiosny |
... i ostatni dzień PYRKONU.
Agi - 2 Marca 2010, 13:31
nureczka, ja bym chętnie kiedyś w drugą stronę, ale rzeczywistość koryguje plany.
Zazdroszczę Wam tego wyjazdu, poza Ukrainą nigdy na Wschodzie nie byłam.
nureczka - 2 Marca 2010, 13:32
Agi, to jedź z nami! jeszcze nie jest za późno.
Agi - 2 Marca 2010, 13:33
ni dy rydy
Khorne_S - 2 Marca 2010, 21:20
MIaoooooooooooooowwwwwwwwww miaoooooooooooooooooooooooooowwwwwwww miaooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww miaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww miaowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww miaowwwwwwwwwwwwwwwww
Jakby kto pytał tak na skofie śpiewałem ok 3-4 rano...ci co zostali wiedzą...
Witchma następnym razem kancerujemy mocniej stoliki
Witchma - 2 Marca 2010, 21:21
Khorne_S, już ostrzę pazurki
Khorne_S - 2 Marca 2010, 21:23
Ja też...
Zgaga - 3 Marca 2010, 08:11
Khorne_S, a gdzie Twoje fotki ze SKOFY? Gdzie moje cudne miny?
dalambert - 3 Marca 2010, 08:15
Właśnie Khorne_S, nie zamiauczysz nas - DAWAJ FOTY
Khorne_S - 3 Marca 2010, 18:30
W piątek najszybciej..ale to tylko kilka sztuk..ok 5 więc nie ma się co podniecać
Nie zamiauczę ? Miaooooowwwwwwwwwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww
Zgaga - 4 Marca 2010, 11:40
Mda... Trzeba będzie jeszcze Musiała zapytać, co ze swoimi zrobił.
Witchma - 4 Marca 2010, 11:41
Zgaga, to on robił zdjęcia, a nie szkice?
Zgaga - 4 Marca 2010, 11:46
Witchma, coś tam robił...
Hmmm....
Taką wnikliwością zbiłaś mnie z tropu.
dalambert - 4 Marca 2010, 11:48
Witchma, Zgaga, widziano w jego rękach również aparat foto, nie tylko piórko , ale może to była ściema?
hrabek - 4 Marca 2010, 11:53
A to nie był taki aparat, w którym siedzą impy i malują obrazki w stylu Jarka?
Kruk Siwy - 4 Marca 2010, 12:14
To możliwe. Ale napiszę do niego może coś wrzuci.
(Na przykład granat żeby uciszyć tego cholelnego wrzeszczącego schizoidalnego kota, co t nam się na Skofie zalągł).
Zgaga - 4 Marca 2010, 12:25
Kruku Siwy, jakie znowu "zalągł"? On cały czas był. Po prostu teraz wiosna się zbliża i marcuje
dalambert - 4 Marca 2010, 13:28
| Khorne_S napisał/a | | Nie zamiauczę ? Miaooooowwwwwwwwwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww miaooooowwww | itd ,,,,,
Fakt marcuje jak cholera
mBiko - 4 Marca 2010, 21:50
Zapomniałem dodać wcześniej. Na SKOFie wykazałem się daleko idącą niefrasobliwością, w związku z czym mój aparat dostał się w ręce meruli. Kilka zdjęć nadaje się nawet do publikacji, więc jakby co to pretensje proszę kierować nie tylko w moim kierunku.
dalambert - 4 Marca 2010, 21:58
mBiko, ale dzięki temu nie uniknąłeś sportretowania na gorących uczynkach
mBiko - 4 Marca 2010, 22:01
Niestety, tym razem mój chytry zamysł się nie powiódł.
Zgaga - 5 Marca 2010, 08:33
Ale dzięki temu możesz się pochwalić jaką to śliczną, zieloną, żmijową opaskę dali Ci "ponosić"...
A nad nim latał motyyyyylek....
A przed nim stanął Baranek
|
|
|