To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)

Jedenastka - 20 Stycznia 2010, 14:14

merula napisał/a
materialista ;P:

niekoniecznie... koszyczek jest podobnie zagłębiony jak kielich... :>

Khorne_S - 20 Stycznia 2010, 18:57

Ozzborn napisał/a
Ja odpadam, Dzień Babci jest... i nie, nie ja występuję w roli babci - mam za duże i zbyt włochate uszy :P

Ja będę ale niech nikt nie myśli ze mu coś postawie z okazji 34 rocznicy mego nawiedzania tego padołu ;P:

Zgaga - 21 Stycznia 2010, 12:18

Khorne_S, gorzej jak Tobie zaczną wszyscy stawiać: Ze mną się nie napijesz?
Będziesz wychodził na czworaka, albo i gorzej.

Khorne_S - 21 Stycznia 2010, 18:16

Nie będę Zgaga bo brak funduszy to dobre ograniczenie picia ;P:
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 19:00

Mamy potwierdzenie rezerwacji od godziny 18 tej w sobotę trzydziestego stycznia. No ludziska - deklarować się!

(Tak, tak do Ciebie nimfo mówię, także do Ciebie)

Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 19:49

Kruku jakiż ładny podpis. Byłżeby to nasz ulubiony tag czy też zaszczyt mnie kopnął ad personam?
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 19:52

Kopnąć to ja cię kopnę. I to w samo ad personam. Jakby Babcia z Tatą zobaczyli jak się za nimi chowasz to zapłakaliby rzewnie!
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 19:55

Babcia zaserwowała kawior i wino, więc zakładam, że nie ma nic przeciwko :twisted:
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 19:57

Dzień Babci jest dzisiaj, miętki człowieku! SKOFA w sobotę. Co ma jedno do drugiego pożerco kawioru czyli życia napoczętego?
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 20:02

No bo babcia była mnoją wymówką na dzisiaj więc do skofy to jej prosze nie mieszać, ot co! Zresztą jeszcze sienie powiedziało ostatecznie czy będę, czy nie. A taka opresyjna atmosfera to źle wpływa oj źle. W tego typy sytuacjach to raczej jestem wyznawcą Drogi Marchewki (The Way of the Carrot - brzmi nieźle :mrgreen: )
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 20:14

Ozzborn napisał/a
Ja odpadam, Dzień Babci jest... i nie, nie ja występuję w roli babci - mam za duże i zbyt włochate uszy

powiedziałeś to w wątku SKOFowym, znaczy odniosłeś się do SKOFy człowieku o włochatych uchach.

Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 20:40

Ale mowa była o paradoxalnym czwartku, czyli dzisieju. Nie moja wina, że offtop ;]
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 20:42

No dobra podpis trochę zmienię. Ale tego że zrobiłem ci odpowiednią reklamę na forum NF już nie...
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 21:20

No - znacznie lepiej ;P:

NF? A co to? :twisted: No cóż: 'czego oczy nie widzą... tam wióry lecą.'

gorim1 - 21 Stycznia 2010, 23:18

Kruk Siwy, dopisuj mnie na czarną listę w weekend skofowy mam pięć egzaminów więc odpadam. Nie ma to jak rozkoszne romansowanie z paragrafami artykułami i innym kodeksami. Jeśli mi ktoś kiedykolwiek nakaże kochać nasz sejm to mu każę uczynić to co Geralt z Rivii Dżinowi :P
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 23:20

Nie zasłużyłeś na czarną listę. Tam są tylko ci, który się zgłaszają a potem rezygnują bo im Stryjna nie pozwoliła.
Albo podają równie ynteligentny powód dezercji.
Ale szkoda, byłoby nam więcej i cieplej.

dalambert - 22 Stycznia 2010, 10:24

Wy tu sobie gadu gadu a jak tam ta nowa "Niebieska ostryga" potwierdzają nasza obecność 30 stycznia ?
Kruk Siwy - 22 Stycznia 2010, 10:47

Czytać umie? To niech przeczyta mój post z wczoraj z godziny 19.
dalambert - 22 Stycznia 2010, 11:18

Kruk Siwy, Ozzi potem temat zamulił to i trudno !
hej zgłaszać się ptaszyny wszelakie :!:

nimfa bagienna - 22 Stycznia 2010, 12:03

Sytuacja wygląda tak:
27 stycznia moja mama obchodzi okrągłe urodziny, co z mojej strony wiąźe się z wyjazdem. Jeśli dostanę wolne na 27, 28 i 29, to w sobotę będę z powrotem w Warszawie i na skofce będę. Jeśli nie dostanę wolnego, to pojadę do mamy w piątek wieczorem, i w sobotę będę kawał drogi od Warszawy, ergo na skofce nie będę.
Jak będzie - okaźe się w połowie przyszłego tygodnia. Więc póki co siędzę cichutko i nic nie mówię.

dalambert - 22 Stycznia 2010, 15:25

nimfa bagienna, trzymam kciuki za stosowny urlop / Mamę pozdrów/ :D
Ixolite - 22 Stycznia 2010, 22:31

No dobra, to o ile niebo nie zwali nam się na głowy, to wszystko wskazuje na to, że się objawimy osobami własnemi x)
Ozzborn - 22 Stycznia 2010, 22:40

Dobra Kruk koniec laby, możesz ściągnąć ten transparent, dostałem dyspensę i będę. Tylko aby nie myśl sobie że to Twoja zasługa :twisted:
ketyow - 22 Stycznia 2010, 23:18

A niech mi ktoś w czasie tej pijackiej libacji napisze na forum, że się dobrze bawi - to jak Boga kocham indeksem po łapskach zdzielę tak, że piwa w ręcach długo potem nie utrzyma! Dla mnie ostatnio najlepsza zabawa, to jak kompilator nie odrzuci tego co wstukałem :evil:

Bym zapomniał - i wątek o rzucaniu palenia :mrgreen:

Anix - 23 Stycznia 2010, 01:21

To ja pragnę wystosować pewne pytanko... jak się dostać do tego BluesBaru? W sensie czy jest jakiś bezpośredni dojazd? Bo ja nie bywam zbyt często w tamtych okolicach i Bór Zielony raczy wiedzieć czy sama tam trafię bez psa przewodnika.
;)

nureczka - 23 Stycznia 2010, 09:13

ketyow, ty się zastanów. Po kiego grzyba ci to programowanie? Uczysz się, uczysz, a potem trafiasz na takiego szefa jak ja. To nie lepiej pominąć naukę i od razu wpaść w alkoholizm?
Ozzborn - 23 Stycznia 2010, 10:05

Anix, superłatwo bo to jest przy samym Pl. Na Rozdrożu. Więc zależy skąd jedziesz. Dostaniesz się tam czymkolwiek co jedzie Trasą Łazienkowską lub Ujazdowskimi.

Widzę że Kruczysko sciągło transparent ;P:

ketyow - 23 Stycznia 2010, 12:06

nureczka, po zaliczenie semestru :) Programowanie jest rzeczą, której prawie nie potrzebuję ze studiów informatycznych (bardziej tylko matmy), nie dość, że najmniej zarabiają właśnie programiści, to trzeba mieć zapał do tego, żeby każdy dzień spędzać z nosem w monitorze i ćwicząc. Jednak kiedy się okazało, że plan mamy na te lata taki, że prawdopodobnie nic oprócz matmy i programowania się nie pojawi - to faktycznie mógłbym już rzucić te studia, ale szkoda straconego czasu. Dokończę co zacząłem, potem pójdę do pracy i na coś na zaoczne. Informatyka to rzecz bardzo szeroko pojęta, mój kierunek powinien nazywać się programistyka i wtedy bym na niego nie poszedł. No ale chcę mieć ten papier, jako potwierdzenie rzeczy, których sam się nauczyłem.

A wracając do tematu, może wpadnę na kolejne warszawskie party. Akurat to jeszcze w miarę blisko do mnie.

Anix - 23 Stycznia 2010, 12:11

Ozzborn, ja będę jechać z Ronda Żaba, ale wystarczy, że mnie ktoś oświeci czym ja mogę się dotelepać z Centrum i już będę hepi.
Kto ten dzielny? Kto się zgłasza? XD

Kruk Siwy - 23 Stycznia 2010, 12:40

Prywatnemu nie userowi powiem Ci Anix że Pałac Kultury i Plac na Rozdrożu to znajdowałem mając lat siedem.

http://mapa.targeo.pl/War...%BCu#targeo-top

Partner forum