Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
Jedenastka - 20 Stycznia 2010, 14:14
| merula napisał/a | materialista |
niekoniecznie... koszyczek jest podobnie zagłębiony jak kielich... :>
Khorne_S - 20 Stycznia 2010, 18:57
| Ozzborn napisał/a | Ja odpadam, Dzień Babci jest... i nie, nie ja występuję w roli babci - mam za duże i zbyt włochate uszy |
Ja będę ale niech nikt nie myśli ze mu coś postawie z okazji 34 rocznicy mego nawiedzania tego padołu
Zgaga - 21 Stycznia 2010, 12:18
Khorne_S, gorzej jak Tobie zaczną wszyscy stawiać: Ze mną się nie napijesz?
Będziesz wychodził na czworaka, albo i gorzej.
Khorne_S - 21 Stycznia 2010, 18:16
Nie będę Zgaga bo brak funduszy to dobre ograniczenie picia
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 19:00
Mamy potwierdzenie rezerwacji od godziny 18 tej w sobotę trzydziestego stycznia. No ludziska - deklarować się!
(Tak, tak do Ciebie nimfo mówię, także do Ciebie)
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 19:49
Kruku jakiż ładny podpis. Byłżeby to nasz ulubiony tag czy też zaszczyt mnie kopnął ad personam?
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 19:52
Kopnąć to ja cię kopnę. I to w samo ad personam. Jakby Babcia z Tatą zobaczyli jak się za nimi chowasz to zapłakaliby rzewnie!
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 19:55
Babcia zaserwowała kawior i wino, więc zakładam, że nie ma nic przeciwko
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 19:57
Dzień Babci jest dzisiaj, miętki człowieku! SKOFA w sobotę. Co ma jedno do drugiego pożerco kawioru czyli życia napoczętego?
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 20:02
No bo babcia była mnoją wymówką na dzisiaj więc do skofy to jej prosze nie mieszać, ot co! Zresztą jeszcze sienie powiedziało ostatecznie czy będę, czy nie. A taka opresyjna atmosfera to źle wpływa oj źle. W tego typy sytuacjach to raczej jestem wyznawcą Drogi Marchewki (The Way of the Carrot - brzmi nieźle )
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 20:14
| Ozzborn napisał/a | | Ja odpadam, Dzień Babci jest... i nie, nie ja występuję w roli babci - mam za duże i zbyt włochate uszy |
powiedziałeś to w wątku SKOFowym, znaczy odniosłeś się do SKOFy człowieku o włochatych uchach.
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 20:40
Ale mowa była o paradoxalnym czwartku, czyli dzisieju. Nie moja wina, że offtop ;]
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 20:42
No dobra podpis trochę zmienię. Ale tego że zrobiłem ci odpowiednią reklamę na forum NF już nie...
Ozzborn - 21 Stycznia 2010, 21:20
No - znacznie lepiej
NF? A co to? No cóż: 'czego oczy nie widzą... tam wióry lecą.'
gorim1 - 21 Stycznia 2010, 23:18
Kruk Siwy, dopisuj mnie na czarną listę w weekend skofowy mam pięć egzaminów więc odpadam. Nie ma to jak rozkoszne romansowanie z paragrafami artykułami i innym kodeksami. Jeśli mi ktoś kiedykolwiek nakaże kochać nasz sejm to mu każę uczynić to co Geralt z Rivii Dżinowi
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2010, 23:20
Nie zasłużyłeś na czarną listę. Tam są tylko ci, który się zgłaszają a potem rezygnują bo im Stryjna nie pozwoliła.
Albo podają równie ynteligentny powód dezercji.
Ale szkoda, byłoby nam więcej i cieplej.
dalambert - 22 Stycznia 2010, 10:24
Wy tu sobie gadu gadu a jak tam ta nowa "Niebieska ostryga" potwierdzają nasza obecność 30 stycznia ?
Kruk Siwy - 22 Stycznia 2010, 10:47
Czytać umie? To niech przeczyta mój post z wczoraj z godziny 19.
dalambert - 22 Stycznia 2010, 11:18
Kruk Siwy, Ozzi potem temat zamulił to i trudno !
hej zgłaszać się ptaszyny wszelakie
nimfa bagienna - 22 Stycznia 2010, 12:03
Sytuacja wygląda tak:
27 stycznia moja mama obchodzi okrągłe urodziny, co z mojej strony wiąźe się z wyjazdem. Jeśli dostanę wolne na 27, 28 i 29, to w sobotę będę z powrotem w Warszawie i na skofce będę. Jeśli nie dostanę wolnego, to pojadę do mamy w piątek wieczorem, i w sobotę będę kawał drogi od Warszawy, ergo na skofce nie będę.
Jak będzie - okaźe się w połowie przyszłego tygodnia. Więc póki co siędzę cichutko i nic nie mówię.
dalambert - 22 Stycznia 2010, 15:25
nimfa bagienna, trzymam kciuki za stosowny urlop / Mamę pozdrów/
Ixolite - 22 Stycznia 2010, 22:31
No dobra, to o ile niebo nie zwali nam się na głowy, to wszystko wskazuje na to, że się objawimy osobami własnemi x)
Ozzborn - 22 Stycznia 2010, 22:40
Dobra Kruk koniec laby, możesz ściągnąć ten transparent, dostałem dyspensę i będę. Tylko aby nie myśl sobie że to Twoja zasługa
ketyow - 22 Stycznia 2010, 23:18
A niech mi ktoś w czasie tej pijackiej libacji napisze na forum, że się dobrze bawi - to jak Boga kocham indeksem po łapskach zdzielę tak, że piwa w ręcach długo potem nie utrzyma! Dla mnie ostatnio najlepsza zabawa, to jak kompilator nie odrzuci tego co wstukałem
Bym zapomniał - i wątek o rzucaniu palenia
Anix - 23 Stycznia 2010, 01:21
To ja pragnę wystosować pewne pytanko... jak się dostać do tego BluesBaru? W sensie czy jest jakiś bezpośredni dojazd? Bo ja nie bywam zbyt często w tamtych okolicach i Bór Zielony raczy wiedzieć czy sama tam trafię bez psa przewodnika.
nureczka - 23 Stycznia 2010, 09:13
ketyow, ty się zastanów. Po kiego grzyba ci to programowanie? Uczysz się, uczysz, a potem trafiasz na takiego szefa jak ja. To nie lepiej pominąć naukę i od razu wpaść w alkoholizm?
Ozzborn - 23 Stycznia 2010, 10:05
Anix, superłatwo bo to jest przy samym Pl. Na Rozdrożu. Więc zależy skąd jedziesz. Dostaniesz się tam czymkolwiek co jedzie Trasą Łazienkowską lub Ujazdowskimi.
Widzę że Kruczysko sciągło transparent
ketyow - 23 Stycznia 2010, 12:06
nureczka, po zaliczenie semestru Programowanie jest rzeczą, której prawie nie potrzebuję ze studiów informatycznych (bardziej tylko matmy), nie dość, że najmniej zarabiają właśnie programiści, to trzeba mieć zapał do tego, żeby każdy dzień spędzać z nosem w monitorze i ćwicząc. Jednak kiedy się okazało, że plan mamy na te lata taki, że prawdopodobnie nic oprócz matmy i programowania się nie pojawi - to faktycznie mógłbym już rzucić te studia, ale szkoda straconego czasu. Dokończę co zacząłem, potem pójdę do pracy i na coś na zaoczne. Informatyka to rzecz bardzo szeroko pojęta, mój kierunek powinien nazywać się programistyka i wtedy bym na niego nie poszedł. No ale chcę mieć ten papier, jako potwierdzenie rzeczy, których sam się nauczyłem.
A wracając do tematu, może wpadnę na kolejne warszawskie party. Akurat to jeszcze w miarę blisko do mnie.
Anix - 23 Stycznia 2010, 12:11
Ozzborn, ja będę jechać z Ronda Żaba, ale wystarczy, że mnie ktoś oświeci czym ja mogę się dotelepać z Centrum i już będę hepi.
Kto ten dzielny? Kto się zgłasza? XD
Kruk Siwy - 23 Stycznia 2010, 12:40
Prywatnemu nie userowi powiem Ci Anix że Pałac Kultury i Plac na Rozdrożu to znajdowałem mając lat siedem.
http://mapa.targeo.pl/War...%BCu#targeo-top
|
|
|