Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
merula - 13 Stycznia 2010, 19:35
w związku ze zmianą terminu mnie nie będzie na pewno.
mogę pozdrowić Was zdalaczynnie znad morza.
Witchma - 13 Stycznia 2010, 19:52
Jedenastka, na nagrodę zasłużyłam, ale jakoś PKP nie chce tego respektować i uparcie żąda kasy za bilet...
Anonymous - 13 Stycznia 2010, 21:03
Nam chyba też będzie bardziej pasował trzydziesty...Mnie w każdym razie na pewno.
Jedenastka - 13 Stycznia 2010, 22:23
| Witchma napisał/a | | Jedenastka, na nagrodę zasłużyłam, ale jakoś PKP nie chce tego respektować i uparcie żąda kasy za bilet... |
Bo może w PKP też ktoś zasłużył na nagrodę. Bo ja wiem? Przez dwie doby bez wytchnienia usuwał lód z przewodów żeby lokomotywy mogły jechać? Nagroda ma być z kasy zapłaconej za bilety przez tych, co jadą na styczniową SKOFĘ...
ilcattivo13 - 14 Stycznia 2010, 18:31
"styczniowo" odpadam. Szefowa jedzie na trzy tygodnie do sanatorium i do 5II nie będę mógł opuścić firmy
A może dałoby się przesunąć jeszcze o tydzień - przynajmniej zdążyliby odśnieżyć tory nie tylko pomiędzy Warszawą Centralną a Zachodnią
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2010, 18:36
... i spotkalibyśmy się w grudniu 2010.
Wpadniesz na następną.
nureczka - 14 Stycznia 2010, 18:40
| Kruk Siwy napisał/a | | ... i spotkalibyśmy się w grudniu 2010. |
Tak szybko
Zgaga - 14 Stycznia 2010, 19:30
Dla mnie taka zmiana daty ok. Kraków i zamiastcon kusi. Byleby mróz zelżał.
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2010, 12:54
Niniejszym się zapodaje co następuje:
SKOFA Styczniowa 2010 odbędzie się dnia 30 bieżącego miesiąca od godziny 18 do wyniesienia z lokalu ostatniego żywego Skofowicza.
Miejsce: Blues Bar ul. Agrykola 1 Praktycznie tuż przy Placu na Rozdrożu.
Zalety lokalu: miły, w dobrym miejscu, menedźer sensowny ceny przyzwoite. NIE WYRZUCAJĄ GOŚCI po północy. Nie wyrzucają ich wcale.
Wady: palący i nie palący niestety siedzą sobie na głowach, jedna toaleta, czysta co prawda.
O włos przegrał lokal" w Przejściu" który atmosferą (w przenośni i dosłownie) bardzo przypominał stary Paradox.
Może następnym razem...
Lista:
1.Kruk Siwy
2 i 3 Pucek Dalambert
4. Ozzborn
5 i 6 Zgaga i Agnieszka
7 i 8 Khorne_S i osoba Anix
9 i 10 Janek i Ola czyli (to ksywki Żerania i Małego Zua).
11. Jarek Musiał
12. Nutzz
13.Wirus Ebola
Ozzborn - 17 Stycznia 2010, 13:02
Pan pisze i mnie.
Zgaga - 17 Stycznia 2010, 13:02
Kruku - jesteś wielki...
Można dopisać mnie + Agnieszkę (czyli tzw. dodatki)
Ozzborn - 17 Stycznia 2010, 13:04
Swoją drogą to ciekaw jestem tego nowego miejsca. A jak cenowo/trunkowo? Penie nie mają Ciechana?
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2010, 13:05
Żywiec z beki 7 zeta.
Ciechana nie stwierdziłem... ale też nie szukałem za bardzo bo przyznaję ze wstydem - nie bardzo lubię.
Witchma - 17 Stycznia 2010, 13:05
| Kruk Siwy napisał/a | | NIE WYRZUCAJĄ GOŚCI po północy. Nie wyrzucają ich wcale. |
I to jest wreszcie jakieś normalne podejście
Ozzborn - 17 Stycznia 2010, 13:41
| Kruk Siwy napisał/a | | przyznaję ze wstydem - nie bardzo lubię. |
słusznie że ze wstydem, ale wiadomo, że degustibusty itd. No cóż jak nie będzie prawdziwego piwa to się będzie driny łoić.
dalambert - 17 Stycznia 2010, 13:46
Kruk Siwy, moze byx jednak drogi Sherloku wspomniał o wiernym dr. Watsonie ktoren Ci w poszukiwaniach towarzyszył
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2010, 13:51
A po co? dalambert, zrobił swoje, dalambert, może odejść.
Dalambertowi cześć i chwała! To raczej ja mu towarzyszyłem niż odwrotnie. Chwała też naszym biednym wątrobom...
dalambert - 17 Stycznia 2010, 13:55
| Kruk Siwy napisał/a | | Chwała też naszym biednym wątrobom... |
Iiiii cztery Żywce to jeszcze nie wysiłek , acz miło było, a wspomniany Blues Bar wcale sympatyczny, acz trenujcie kochani jak tam trafić .
Lokal NAD ul. Agrykola na zapleczu kawiarni "Na Rozdrożu" nie mylić
Lynx - 17 Stycznia 2010, 17:16
Czyli nieodżałowany Paradox idzie w odstawke? No, no, no... A teraz miły dalambercie, zapodaj jeszcze informację jak daleko to od dworca i jak trudny jest zeń/doń z centralnego dojazd?
feralny por. - 17 Stycznia 2010, 17:21
Odległość mniej więcej jak do nowego Paradoxu. Dojechać można 105 do końca, a potem prosto, prosto, prosto, prosto i już
Lynx - 17 Stycznia 2010, 17:27
feralny por., dzięki aczkolwiek nie zapowiadam jeszcze swojejobecności.
Ozzborn - 17 Stycznia 2010, 17:30
hmm w zasadzie to chyba łatwiej powiedzieć że jest nieopodal dawnego Para tylko po drugiej stronie trasy łazienkowskiej - i w zasadzie znów mam wygodniutki dojazd i jeszcze mniej lezienia
Jedenastka - 17 Stycznia 2010, 18:37
| Kruk Siwy napisał/a | O włos przegrał lokal w Przejściu który atmosferą (w przenośni i dosłownie) bardzo przypominał stary Paradox.
Może następnym razem... |
Kruku, czy to oznacza, że nastał czas testowania różnych miejsc i każda kolejna SKOFA będzie w innym?
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2010, 18:49
Jeśli spodoba nam się w Blues Barze to nie. A jak towarzystwo nie zaakceptuje to powiemy "płyń barko moja".
Jedenastka - 17 Stycznia 2010, 18:57
Nikt tego jeszcze nie uczynił więc niech będę ja...
http://www.bluesbar.com.pl/index.php
| Kruk Siwy napisał/a | | Ciechana nie stwierdziłem... ale też nie szukałem za bardzo bo przyznaję ze wstydem - nie bardzo lubię. |
Z menu na stronie wynika, że Ciechan jest. 0,5 l - 10 zł.
Ozzborn - 17 Stycznia 2010, 19:08
Jest Ciechan jest dobrze, znaczy gdyby był tańszy, to już w ogóle wypas no ale taki lajf ;]
| Cytat | | ''Aktywnych'' klientów gratisami lub bonusami cenowymi nagradzają barmani. |
coś dla nas
A w czwartki są jamy
Khorne_S - 17 Stycznia 2010, 19:34
Kruku dopisz Mnie i osobę Anix
dalambert - 17 Stycznia 2010, 20:43
Hej Kruczysko - listę aktualizuj ! Ruch się robi w interesie
nureczka gdzie jesteś
Anonymous - 17 Stycznia 2010, 21:13
Kruku, mógłbyś warunkowo wpisać Janka i Olę?:) (wszyscy ksywkami rzucają, a my się wyłamiemy, o!) Sesja na karku, to i nie jesteśmy pewni, czy będziemy. Ale chęć jest.
dalambert - 17 Stycznia 2010, 22:45
Kruk Siwy, a co z miszczem JM - będzie ?
|
|
|