Ludzie z tamtej strony świata - Jewgienij T. Olejniczak
merula - 30 Czerwca 2011, 08:58
jewgienij, a szykujesz już półkę?
gratulacje.
jewgienij - 30 Czerwca 2011, 09:01
Dzięki jeszcze raz To zawsze miłe i motywujące.
ED. Merula ja już nie mam wolnych półek, książki nawet na pralce leżą
illianna - 30 Czerwca 2011, 09:10
GRATULACJE!!!
shenra - 30 Czerwca 2011, 09:10
jewgienij, no się ucieszyłam strasznie! Gratulacje!
illianna - 30 Czerwca 2011, 09:12
a i od razu wiedziałam, że będzie hitem, zanim ją opublikowałeś
shenra - 30 Czerwca 2011, 09:17
illianna, no ba! Zgadzam się w 100%
jewgienij - 30 Czerwca 2011, 09:27
illianna napisał/a | a i od razu wiedziałam, że będzie hitem, zanim ją opublikowałeś |
Ty czytałaś pierwszą wersję, szkic w zasadzie, bardzo dużo zmieniałem, to zupełnie inne opko. Przyniosę Wam kiedyś, ale muszę odebrać od sąsiadki.
Bo Shenra znała już to właściwe.
ED. A tak a propos to dzięki za Wasze uwagi, Agrafkowi też, bo mi pomógł wyjść z pewnego impasu fabularnego.
ivaine - 30 Czerwca 2011, 09:59
jewgienij, brawo! Nie mogło być inaczej . Bardzo się cieszę, specjalne gratulacje złożę osobiście .
shenra - 30 Czerwca 2011, 10:08
jewgienij, zdolne dziecko jesteś, toteż sobie poradziłeś. Tylko się z tej dumy nie rozyknij
Tequilla - 30 Czerwca 2011, 10:40
jewgienij gratulejszyn! Cholera ale przegapiłem! :)
Ziuta - 30 Czerwca 2011, 10:48
illianna napisał/a | a i od razu wiedziałam, że będzie hitem, zanim ją opublikowałeś |
jewgienij napisał/a | ED. A tak a propos to dzięki za Wasze uwagi, Agrafkowi też, bo mi pomógł wyjść z pewnego impasu fabularnego. |
Co się agrafek nachwalił Księgo Besławii!
Gratulacje! Wygraj, bo zasługujesz.
jewgienij - 30 Czerwca 2011, 10:56
Agrafek jest nieoceniony, Jego bezinteresowny entuzjazm i przy tym fachowe podejście to dla mnie zawsze zaszczyt
ivaine napisał/a | jewgienij, brawo! Nie mogło być inaczej . Bardzo się cieszę, specjalne gratulacje złożę osobiście . |
Mrauu! En attendant ivaine
xan4 - 30 Czerwca 2011, 11:07
jewgienij, gratulacje, należało się, teraz czekam aż wygrasz.
Marcin Robert - 30 Czerwca 2011, 13:18
Gratulacje!
terebka - 30 Czerwca 2011, 14:37
jewgienij, zacznij już główkować komu dziękujesz. Znaczy, przemowę dziękczynną pisz. Gratulacje
jewgienij - 30 Czerwca 2011, 18:17
A tu takie dostałem właśnie od Kasi Kosik. Wersja skrócona pierwszej opowieści oraz opowiadania Roberta w formie audiobook
http://www.youtube.com/wa...0&feature=share
savikol - 30 Czerwca 2011, 18:57
Łoł! Gratuluję nominacji! To bardzo ładne wyróżnienie. Gdzieś mi mignęło, że to zestaw powiązanych tematycznie shortów. Chyba pierwszy raz w historii nagrody honorowane są shorty. Bardzo ładnie
hundzia - 30 Czerwca 2011, 19:10
Jewgienij, gratulacje! Wyduldam dziś piwko za twoje opowiadanko.
czterdziescidwa - 29 Września 2011, 10:58
Szukałem e-booka "Noc Szarańczy". Pierwsze wyniki z google na hasło "Noc Szarańczy ebook" to były piraty, które można sobie ściągnąć za SMSka.
jewgienij - 29 Września 2011, 17:24
Wiesz, nie znam się. Ja tam żadnych e-booków w umowie chyba nie miałem, dawno to było. Nieważne. Kasy z tego nie dostaję, co nie dziwne, skoro idą za SMS-a.
Sam na chomikuj za SMS-a zdjąłem sporo fajnych pozycji - Stephenson itd.
Nie mam zamiaru już z FS o czymkolwiek rozmawiać.
agrafek - 26 Stycznia 2012, 12:48
Będziemy się znęcać nad "Księgą Besławii" na najbliższym spotkaniu krakowskiej edycji Stolyka Lyterackiego.
Spotkamy się w czwartek, 9 lutego, w tym samym miejscu co poprzednio, czyli U Mistrza Jana, przy Rynku Głównym 26.
Zaczynamy, wyjątkowo, o 19.00.
jewgienij - 1 Sierpnia 2012, 13:25
W aktualnym numerze Nowej Fantastyki można przeczytać moje opowiadanie "Tajemna historia Nowej Huty".
A w specjalnym, literackim numerze Czwartego Wymiaru - obok między innymi tekstów Pilipiuka i Kyrcza JR - krótki horror o pewnej dziwnej internetowej stronie.
Agi - 1 Sierpnia 2012, 13:29
jewgienij, czyli mam powód, żeby NF kupić. Horrorów niestety nie lubię.
jewgienij - 1 Sierpnia 2012, 13:39
Agi, w tym numerze NF jest przede wszystkim mistrz świata wagi ciężkiej Neal Stephenson, nie musisz szukać specjalnych powodów , ale połechtałaś mnie.
ivaine - 1 Sierpnia 2012, 14:11
Neal Stephenson może się przy Tobie schować .
A poważną opinię dotyczącą opowiadania skrobnę, jak będę mieć elokwentniejszy dzień. Nie chcę, żebyś mnie potem zabił za antyreklamę .
jewgienij - 1 Sierpnia 2012, 14:50
Nie bluźnij
Czekam z niecierpliwością na przypływ elokwencji
Martva - 1 Sierpnia 2012, 16:03
Coś mi się kojarzyło że miałeś być w NF, i nawet dzisiaj szukałam w dwóch kioskach ale starego numeru już nie mieli a nowego jeszcze nie mieli.
agrafek - 1 Sierpnia 2012, 16:31
Tekst w NF gorąco polecam każdemu. Mistrzostwo.
ivaine - 1 Sierpnia 2012, 18:14
agrafek napisał/a | Mistrzostwo. |
Otóż to. Poezja.
xan4 - 1 Sierpnia 2012, 19:54
Podobało mi się Jewgienij. Skojarzenia niesamowite z Księgą Besławii, ale to oczywiste.
Bardzo dobre opowiadanie, jesteś już na o wiele wyższym poziomie niż na początku. Szkoda tylko, że tak mało pisałeś ostatnio.
Mam nadzieję, że Księga Besławii i Tajemna historia... to powrót do pisania
|
|
|