Powrót z gwiazd - chiromanci, astrolodzy, grafolodzy, grafomani
elam - 6 Kwietnia 2006, 09:49
Duke;
mysle o barmance albo o tej, no, prostej tutce..;;
Haletha - nadal nie zgadlas ale kombinujesz dobrze...
Godzilla - 6 Kwietnia 2006, 10:39
Prawniczka z dużej korporacji
Pracownica marketingu dużej korporacji
(tylko obie raczej przyznają się do zawodu)
tajna policjantka (tylko skąd ten luksusowy wózek szefa)
sprzątaczka w dużej firmie (tylko ona raczej nie wychodzi do klientów, i widuje się z rodziną)
No nie wiem co jeszcze
elam - 6 Kwietnia 2006, 10:44
no, nie pomyslalam o sprzataczce...
Duke - 7 Kwietnia 2006, 08:22
I jak myslicie o kogo chodzi ??............oczywiście chodzi o pracowniczkę działu sprzedaży w firmie internetowej
Duke - 12 Kwietnia 2006, 07:09
Kolejny radosny tescik
http://www.freaknfunny.co.../draw-a-pig.swf
Pako - 12 Kwietnia 2006, 08:49
I wiecie co? Test mi wyszedł
jestem realistą, przyjaznym, wierzę w tradycję i mam pamięć do dat (co do ostatniego się nie zgodzę).
Nie dbam o szczegóły, jestem ryzykantem (też do ostatenigo sie nie przypiszę), jesetm emocjonalny i naiwny. Jak najbardziej.
Jestem uparty, nie odpuszczam swoich idei.
No i mam wspaniałe życie seksualne, o czym jeszcze nie wiedziałem
Haletha - 12 Kwietnia 2006, 13:29
Jestem realistką. Może i tak, niemniej na ogólny kształt mojego rysunku miało wpływ tylko i wyłącznie zamiłowanie do artystycznego ładu i poprawnej kompozycji;) Jestem przyjazną tradycjonalistką i ... ha, ha, ha, pamiętam o datach!! Ostrożnie wszystko analizuję, ale poza tym wierzę w ideały i potrafię świetnie słuchać. Bo narysowałam świnię z dużymi uszami (z małymi jeszcze nie widziałam). No i dowiedziałam się, że mam to, co Pako;)
Ziuta - 12 Kwietnia 2006, 13:46
Jestem pesymistą, tradycjonalistą, osoba przyjazną. Jestem naiwny emocjonalnie i lubię ryzykować (to akurat nieprawda). Do tego jestem uparty i wierny swoim idealom. O, fajnie: mam udane życie seksualne (to je w ogóle mam? )
Rafał - 12 Kwietnia 2006, 14:19
Bzdurki wychodzą z tym seksem, wyszło, ze nie mam żadnego życia seksualnego, cóż, żona twierdzi inaczej...
Pako - 12 Kwietnia 2006, 14:29
Rafał - wygrałeś Jak można namalować świnię bez ogona, zwłaszcza, że na początku testu dają jeszcze rysunek prosiaka z ogonem?
Ale to fajnie - ja i Ziuta mamy świetne życie seksualne bez niego. Co dopiero będzie, jak zaczniemy brać udział w naszym życiu seksualnym!
Ziuta - 12 Kwietnia 2006, 14:36
Myślę, że nasze kochanki będą zaliczać OIOM-y
Pako - 12 Kwietnia 2006, 14:44
Że rozwiń skrót Bo czuję, żę nie o szpitale ci chodzi
dzejes - 12 Kwietnia 2006, 14:58
Ojejku!
Iest
Okropnie
Malutki!
Pako - 12 Kwietnia 2006, 15:07
dobre, dzejes, dobrze
Trudno.. nie każdy moze być tak chojnie obdarzony jak ja
Ziuta - 12 Kwietnia 2006, 15:13
Wyn tylko o jednym, zboki, machos niewyżyte
Chodzilo mi o to, iż owe potencjalne kochanki będą tak wycieńczone "po", że trzeba je będzie reanimować i miesiąc żywic kroplówką.
gorat - 12 Kwietnia 2006, 15:15
Oddział Intensywnej Opieki Medycznej
You are a good listener.
You have a good sex life.
Kolejny do klubu
Pako - 12 Kwietnia 2006, 15:31
gorat - to to ja wiem, spodziewałem się że Ziuta ukryte przesłamnie w tym ma
gorat - witaj w klubie
gorat - 12 Kwietnia 2006, 17:41
I jeszcze jedno: w tym teście nie chodzi o narysowanie świnki. Chodzi o to, jak by się ją narysowało W przeciwnym razie do czego służyłyby pytania, na które odpowiedź jest obok - wystarczy przeanalizować?
BTW taką świnkę palnąłem, że można położyć się ze śmiechu i skonać
Anonymous - 12 Kwietnia 2006, 19:21
gorat:
Cytat | BTW taką świnkę palnąłem, że można położyć się ze śmiechu i skonać |
Bardzo chciałabym zobaczyć. Moja świnka była piękna, aż się zdziwiłam, że tak ładnie rysuję.
Rafał - 13 Kwietnia 2006, 03:21
Cytat | PAKO: Jak można namalować świnię bez ogona, |
To tail to nie jest szyja?
Chyba się walnąłem
Dawno to było jak przymierzałem się do mowy Homera, a w szkołach panował niepodzielnie ruski ...
Vykosh - 13 Kwietnia 2006, 09:23
To co sie dziwisz, ze wyszlo Ci slabe zycie seksualne jak nie odrozniasz szyi od ogona Takie drobne szczegoly anatomiczne podczas seksu warto odrozniac
Iscariote - 13 Kwietnia 2006, 17:56
Zboczyle jedne wy... ŚWINtuszą Mnie tam wyszło, że jestem realistą, tradycjonalistą(a wcale nie) a reszte pozostawmy za zasłoną
Pako - 13 Kwietnia 2006, 18:00
Iscariote nie namalował ogona!!!
Rafał - nie ma co sie przejmować. A teraz szczerze powiedz - namalowałeś ogon świniakowi i jak długi?
Iscariote - 13 Kwietnia 2006, 18:02
Bo moja stała sobie tak pod kątem, że pyszczek mimo że był w lewo to był dziurkami od nosa do monitora i ogon był zasłonięty...
Pako - 13 Kwietnia 2006, 18:07
ale dobrze kominujesz choceaż
Iscariote - 13 Kwietnia 2006, 18:20
A co sobie bedę żałował. Tylko powiedzcie mi jedno.. czemu akurat świnia, a nie cokolwiek innego?
Pako - 13 Kwietnia 2006, 18:25
Bo świnia ma ogon i duże uszy
I bo świnia jest ludzka
A ludzie to świnie (zwłaszcza faceci... a kobiety to wieprze, co ?)
gorat - 13 Kwietnia 2006, 18:56
Prędzej lochy i maciory
Zresztą możemy sobie (jak zauważył Iscariote) poświntuszyć
Lu - 13 Kwietnia 2006, 23:47
Widzę że chłopcy zakładają jakieś nieformalne kółka zainteresowań.... no cóż, z moją świnką wszystko dobrze - uszy i ogon miała jak należy.....
I jeszcze jedno - widziałam kiedyś podobny test, gdzie ważny był kształt ogona - im bardziej zakręcony ogon tym większa fantazja, mniej pruderii. itd... zresztą, co ja wam będę tłumaczyć...
Rafał - 14 Kwietnia 2006, 06:39
Cytat | PAKO: namalowałeś ogon świniakowi i jak długi? |
Cytat | LU: bardziej zakręcony ogon tym większa fantazja, mniej pruderii. itd... |
Taki nawet fantazyjny, tzn trzy razy zakręcony i zadarty ostro do dóry No co, no co się śmiejecie, jak malowałem to nie miałem żadnych skojarzeń wy zboczki jedne
|
|
|