To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Techniczne życia problemy i inne aspekty marudne

Ozzborn - 5 Października 2011, 22:09

Agi napisał/a
To jest Twoje zdanie i masz prawo się z nim zgadzać.

I tak też robię. Jeno wyrażam opinię. Akurat ja nie mam zwyczaju dyskutować z decyzjami administracji.

Kai, z pomidorem to przecież Memento ;P: :lol: ketyow się teraz nazywa na fb Na-jeźdźca Z Kosmosu :mrgreen:

Fidel-F2 - 5 Października 2011, 22:13

Ozzborn napisał/a
Na-jeźdźca Z Kosmosu
o w doooope :mrgreen:
Lis Rudy - 5 Października 2011, 22:14

Ozzborn napisał/a
ketyow się teraz nazywa na fb Na-jeźdźca

Fajnie się nazywa :mrgreen:

Ozzborn - 5 Października 2011, 22:14

srogo nie? :mrgreen:
Iscariote - 5 Października 2011, 22:19

:( mój facebook twierdzi, że nie ma takiego... ekhem Z kosmosu ;P:
Agi - 5 Października 2011, 22:20

Iscariote, a jesteś jego znajomym?
Ozzborn - 5 Października 2011, 22:21

pewnie się ukrywa :P
Iscariote - 5 Października 2011, 22:24

Ano wychodzi na to, że się ukrywa. I słusznie przewidział, że Ozzborn go wyda ;P:
Ozzborn - 5 Października 2011, 22:25

sasasasasa :twisted:
terebka - 6 Października 2011, 10:23

I wszystko jasne :mrgreen: Myślałem że Memento na FB to ketyow, dopóki nie przeczytałem podpisu. Ale że kosmiczny ketyow to ketyow, pierwsze słyszę, hihi.
Kai - 7 Października 2011, 18:46

Ozzborn napisał/a
ketyow się teraz nazywa na fb Na-jeźdźca Z Kosmosu :mrgreen:

O ja lama fejsbukowa. Obejrzałam ava, dalej nie widzę nic, czego nie ma w "Ciszy wyborczej", ale nie moja sprawa.

Fidel-F2 napisał/a
o w doooope :mrgreen:

Nie. Na-jeźdźca. Chociaż... hmmm... dałeś mi do myślenia.

ilcattivo13 - 8 Października 2011, 16:33

Ozzborn napisał/a
Na-jeźdźca Z Kosmosu

"zejszłem" :lol:

ketyow - 9 Października 2011, 09:28

Tylko na moment jestem: złamasy z facebooka usunęły mi konto bez ostrzeżenia, za podawanie fałszywych danych osobowych. Powysyłałem części osób już zaproszenia, Ronald Deschain to ja, avik zachowałem "kosmiczny". Anyway, połowa funkcji konta nie działa oczywiście dopóki nie podam im numeru telefonu, bo moje konto jest "niezweryfikowane".
Agi - 9 Października 2011, 09:51

ketyow, zostań z nami, tu mimo wszystko jesteś najbezpieczniejszy. :wink:
A ja Ciebie i tak lubię. :D

Ziemniak - 9 Października 2011, 11:29

ketyow, a na cholerę ci konto na fejsie, załóż sobie na google + ;P:
Kai - 9 Października 2011, 15:45

ketyow, JAK to zrobiłeś??? Ja podałam wszystkie dane fałszywe i nikt mnie nie chce weryfikować, ale teraz dodam sobie parę ozdobników, typu studia podyplomowe w Quantico :P
ketyow - 9 Października 2011, 22:39

Tak sobie poczytałem trochę ciszę wyborczą i biorąc pod uwagę jakie słowa są tam tolerowane, jaki jest stosunek użytkowników także do mnie, jako elektoratu PIS i jakimi ciężkimi słowami tam dostaję, zastanawiam się czy w ogóle chcę jeszcze korzystać z tego forum. Czy jest ewentualna możliwość skasowania konta, tak żebym nie mógł się już tu zalogować, żeby mnie czasem nie korciło?
ivaine - 9 Października 2011, 23:23

Oj, ketyow, to nie jest jednostronne. Zwolennicy PO też swoje dostają (doświadczyłam na sobie i nie płakałam z tego powodu). Świata nie zmienisz. Tam, gdzie są kontrowersje, wzajemny szacunek zazwyczaj niknie. To dla Ciebie nowość?
czterdziescidwa - 9 Października 2011, 23:42

Oj już nie dramatyzuj, przypomnij sobie jak fajnie Ci się używało w wątku o Islamie: "ciapaci", "czarnuchy", fajnie było, co?

A, czekaj, jeszcze te dowcipy które linkowałeś, jak to szło?

Cytat

Myślę, że mimo zamieszek w Tottenhamie powinniśmy pamiętać, że nie wszyscy czarni to złodzieje i podpalacze.
Zdecydowana większość to przecież dilerzy i gwałciciele

Od razu Ci się humor poprawi i jakoś przetrawisz tę niezasłużoną uszczypliwość wobec partii Twojego wyboru :)

ilcattivo13 - 10 Października 2011, 01:35

ketyow napisał/a
Tak sobie poczytałem trochę ciszę wyborczą i biorąc pod uwagę jakie słowa są tam tolerowane, jaki jest stosunek użytkowników także do mnie, jako elektoratu PIS i jakimi ciężkimi słowami tam dostaję, zastanawiam się czy w ogóle chcę jeszcze korzystać z tego forum.

A nie lepiej pójść w ślady sporej części Forumowiczów i dodać "Ciszę" do ignorów :wink: Ja żyję bez niej już jakiś czas i wale, ale to wcale mi jej nie brakuje :wink:

Poza tym, jak odejdziesz, to skąd niby wezmę kujona do pastwienia się nad nim? Ha? Chcesz mnie unieszczęśliwić? :wink:

Fidel-F2 - 10 Października 2011, 09:22

ketyow napisał/a
jaki jest stosunek użytkowników także do mnie, jako elektoratu PIS
ketyow, ketyow, przecież Ty niegłupi chłopak jesteś
Rafał - 10 Października 2011, 09:40

ketyow napisał/a
jakimi ciężkimi słowami tam dostaję, zastanawiam się czy w ogóle chcę jeszcze korzystać z tego forum
No weź przestań, no już się nie mazgaj i bądź dobrym użyszkodnikiem, szkoda by było, gdybyś zrezygnował z forumowania :)
Agi - 10 Października 2011, 10:05

ketyow, przecież do Ciebie osobiście nikt tu nic nie ma. Wręcz przeciwnie powiedziałabym. :D
Nie rób za mesjasza.
Konta z taką ilością postów zlikwidować nie można, a na bana absolutnie nie zasługujesz.

ilcattivo13 - 10 Października 2011, 15:26

Agi napisał/a
...a na bana absolutnie nie zasługujesz.

jak już, to na banana :wink: Albo na kotleta z kabana ;P:

Ziuta - 10 Października 2011, 16:17

ketyow, nie daj się. "Ciszy wyborczej", niezależni od poglądów, nie można traktować poważnie. Taka tam sofistyka. Taki Gustaw G. Garuga, niby pełowiec, więc powinni go na rękach tam nosić, a też wymiękł.
Godzilla - 10 Października 2011, 16:23

Ja już od dawna omijam szerokim łukiem. Tam się długo nie da siedzieć.
Ziuta - 10 Października 2011, 17:11

W jakiejś starej książce była scena, w której chłopcy z fascynacją oglądali zewłok rozjechanego zwierzątka. W przeglądaniu "ciszy wyborczej" czy "rozmów religijnych" znajduję tę samą obrzydliwą przyjemność :mrgreen:
fealoce - 10 Października 2011, 18:43

keytow, daj spokój i wracaj na forum.
Też mam ciszę wyborczą od dawna w ignorach..szkoda zdrowia, i tyle.

Ozzborn - 10 Października 2011, 22:29

+1
ketyow - 23 Października 2011, 22:59

Jakby ktoś kupował TV na którym zamierzałby oglądać filmy w wysokiej jakości (czyli w mkv), tj. kupować sobie ;) je na blurayu i ripować do postaci, którą mógłby trzymać na dysku twardym to JEDYNĄ marką TV, którą jest sens kupować, to Panasonic. Nawet tanie modele (42" e30e za ~2500) odtwarzają wszystko płynnie. Sony nie czyta NTFS, LG i Sharp nie mają dźwięku (zależnie od kodeka, ale sporo mieć nie będzie), Toshiba i Philips mają za słabe procesory, żeby przetworzyć obraz i klatkują, Samsung nie radzi sobie z napisami. Mowa tu generalnie nie o tanich, a o najlepszych modelach, jakie miałem w sklepie. Po przeprowadzonym dziś teście stwierdzam, że wszystkie wymienione marki nie nadają się do odtwarzania filmów. Testowany Sharp np. kosztował 7000 zł, LG 8000 a Samsung 9000 zł. Trochę dużo jak na oglądanie tylko filmów z kablówki.

Partner forum