To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)

MOFFISS - 13 Marca 2009, 14:52

jak was poznam? ;P:
Adanedhel - 13 Marca 2009, 16:57

Nas nie sposób nie poznać.
W podpisie Ixiego masz linkę do zdjęć ze spotkań. Będziesz szukał znajomych twarzy ;)

SKOFA XXIII, Sobota, 14.03.2009, Paradox Cafe od 18.00

1. Adanedhel
2. Kasiek
3. merula
4. Żerań
5. feralny por.
6 i 7. Pucek i Dalambert
8. ...
9. ...
10. MOFFISS
11 i 12. Gwynhwar i Rodion
13 i 14. Studnia i Studniówka
15. Nocturn
16. Ozzborn (4/5)
17. Lynx
18 i 19. Inga i Dareko
20 i 21. Kosiki
22. Miria :?:
23 i 24. Shadowmage i Iza
25. Gorimus :?:
26. Godzilla :?:
27. magda2em
28. Owca.von.Kozic
29. Agata
30. Orbit
31 i 32. Lavide (z dodatkiem :?: )
33. ...
34. mBiko
35. Bartosz Grykowski :?:
36. ...

Ixolite - 13 Marca 2009, 17:19

dalambert napisał/a
Ixolite, Ty sie nie kryguj tylko przybywaj = spojlerowac miałeś! A co do stanu zdrowia nie martw się :mrgreen: Jesteśmy zdolni Cię nawet zmartwych wstać, dla nas to pikuś :twisted:

Chciałbym, ale 39 stopni gorączki i 2 godziny snu ostatniej nocy to nie jest to, co pozwala się cieszyć imprezą, a nawet wędzarnią jaką przy okazji urządzacie :evil:

Pospoilerować mogę w odpowiednim wątku, tudzież na kolejnym spotkaniu, jeśli wytrzymasz :twisted:

merula - 13 Marca 2009, 19:12

zastanawiam sie nad przytarganiem małej pigwówki
dalambert - 13 Marca 2009, 19:36

merula napisał/a
zastanawiam sie nad przytarganiem małej pigwówki

Ty się jeszcze pytasz :!: :?:
DLACZEGO MAŁEJ :?: :?: :?:

feralny por. - 13 Marca 2009, 20:10

MOFFISS napisał/a
jak was poznam?
Szukaj dalamberta, wygląda kropka w kropkę jak na awatarze. ;P:
dalambert - 13 Marca 2009, 21:51

feralny por., no może - peruki nie noszę, mimo iż z godnościa łysieję :mrgreen:
Ixolite - 13 Marca 2009, 21:57

Może czas wdziać perukę szacowną i surdut? :D

I koronkowe mankiety, koniecznie :mrgreen:

magda2em - 13 Marca 2009, 22:00

A mnie tylko ciekawi bardzo to, kogo znam przynajmniej z widzenia, tylko nie rozpoznaję po nickach... :roll:
M.

dalambert - 13 Marca 2009, 22:07

Ixolite, no może, a ty słonko to do Haringtonki marsz i dawj spojler skoro Cie na SKOFie nie będzię.
Jak mnie Pucek stosownie obszyje to i surdut i koronki możliwe nie takie kostiumy szyła

Lynx - 13 Marca 2009, 22:16

Wyjęłam calconki z piekarnika ;P: dzieciaki mówią, że to się do jedzenia nadaje :twisted:
Ixolite - 13 Marca 2009, 23:24

dalambert napisał/a
Ixolite, no może, a ty słonko to do Haringtonki marsz i dawj spojler skoro Cie na SKOFie nie będzię.
Jak mnie Pucek stosownie obszyje to i surdut i koronki możliwe nie takie kostiumy szyła

Już mi końcówka została - jak się będę lepiej czuł to doczytam i przejrze wstęp jeszcze, żebym czego nie pomieszał. Czytanie z telefonu jednak nie to samo co na papierze :P

Ozzborn - 13 Marca 2009, 23:38

Cytat
Wyjęłam calconki z piekarnika dzieciaki mówią, że to się do jedzenia nadaje

No to chyba czuję się ostatecznie przekonany :mrgreen: Jak coś nie rypnie to będę!

Adanedhel - 14 Marca 2009, 09:15

Ozzborn, dopiero teraz?
Udało mi się jeszcze jednego gościa zdobyć.

dalambert - 14 Marca 2009, 11:06

Adanedhel, o której będzie , bo ja celuje na 17 / SKOfa mi się śniła :!: /
Pucek będzie po mnie bo Mońka dopieścić musi/ jakieś bułeczki tez obmyśla, ale to nic pewnego/ :)

Ixolite - 14 Marca 2009, 11:27

Kurdaż no, taka żałość mnie naszła teraz, że się wybrać nie mogę :(
dalambert - 14 Marca 2009, 11:35

Ixolite, czytaj, czytaj wesprze Cie to w chorobie, a i Flota na spojler czeka :) :!:
Adanedhel - 14 Marca 2009, 12:40

dalambert, się zobaczy, o której będę. Też planuję być przed 18. Planuję.
dalambert - 14 Marca 2009, 14:00

Adanedhel, Lynx już jedzie - głos z pociągu dała :D
Hubert - 14 Marca 2009, 15:52

Bawcie się dobrze, ludki. Szkoda, że mnie tam nie będzie.
xan4 - 14 Marca 2009, 16:24

miłej zabawy, wypijcie za nieobecnych
Fidel-F2 - 14 Marca 2009, 17:00

i tak bym nie przyjechał, syn właśnie ma 38'C
Ozzborn - 14 Marca 2009, 17:17

No i rypnęło... nie dotrę :cry:
Obiecuję, ze następnym razem nie będę się zapowiadał tylko po prostu przyjadę jak będę mógł :roll:

Nutzz - 14 Marca 2009, 19:35

No cóż... dobrej zabawy ludkowie :)
Wypijcie nasze zdrowie.

MOFFISS - 15 Marca 2009, 07:22

Byłem pierwszy raz i jestem mile zaskoczony - wpadło, czy też dokonało desantu, chyba ze trzydzieści osób, a może więcej? Pomimo ciężkiej i zawiesistej atmosfery niczym w rasowej kotłowni na statku parowym, dało się oddychać, a nawet konwersować więcej niż na głos. Lekkie trunki mieszały się z tabaką, a wypełnione paradox'alne petycje z soczystymi recenzjami. Taki trzymać kurs do następnego razu!
Kasiek - 15 Marca 2009, 07:37

Dzięki wszystkim, było super :d

merulce za podwiezienie, jesteś moim guru, ja bym nie umiała zmienić koła w samochodzie i stałabym bezradna jeszcze pod Paradoxem, a Ty dzielnie próbowałaś nas dowieść do domu. Ave! :D
Puckowi, za ksero, już katuję tym siostrę :P
Żeraniowi za szarlotkę :mrgreen: a pozostałym radzę: ciast tam nie zamawiajcie... :?
mBiko, nie pubikuj tych zdjęć. Studnia, Ty też :P
Kasi Kosik za miłą, szczerą rozmowę. :)
Agacie za boskie rozkręcenie imprezy WTKW :D Filmiki wyszły boskie, pomyśl o karierze przed kamerą :D :twisted: :mrgreen:
Lynx za calzoniki, śmichy - chichy i inne takie :D

Wszystkim za naprawdę znakomitą zabawę, było super, tylko chyba przestanę dziś mówić... :P

magda2em - 15 Marca 2009, 08:33

Kasiek napisał/a
Wszystkim za naprawdę znakomitą zabawę, było super, tylko chyba przestanę dziś mówić... :P

Też mam dziś problem z mówieniem ;)
Dołączam się do podziękowań i wszem i wobec ogłaszam, że świeże mięsko nie zostało pożarte żywcem. Wróciło do domu w jednym kawałku, nienadgryzione, szczęśliwe i zadowolone. Dziękuję! :bravo
Magd.

Lynx - 15 Marca 2009, 13:31

Ja ponoć mam głosik jak skacowana kura. :mrgreen:
Dotarłam do domku. mBiko serdeczne podziękowania za towarzystwo na centralnym i cudne rozmowy nad ranem.
Bawiłam się świetnie i cudnie było z Wami pogadać.

Anonymous - 15 Marca 2009, 14:02

Kasiek: zawsze do usług. :mrgreen:

Było fajnie, potwierdzam. Zaraz, czy ja piszę posta na forum? Oł dżizas. To chyba pierwszy od...roku? Do czego to doszło. Anyway, wszystkim dziękuję za niezłą zabawę. Tylko niektórzy się alienowali i woleli grać w pokera. ;-) Wprawdzie czuję się tak, jakby Ojciec z Torunia zamontował mi pod czaszką rozgłośnię i puszczał na cały regulator Ave Maryja :wink: , ale nie żałuję. Miło było pogadać ze starymi znajomymi i poznać nowych. Nie wiem, czy Autoru Grykowski czyta forum, ale na wszelki wypadek także tutaj podziękuję za podwiezienie.

A zdjęcia ze skromnym mua wolałbym obejrzeć PRZED publikacją. Będę wdzięczny.

dalambert - 15 Marca 2009, 14:17

Żerań, nie ma mowy - najpierw publikacja , potem aberacja :mrgreen:
Godzilla - jestes wspaniała - dzieki za muzykę i pieśni :bravo :bravo

powiało optymizmem Paradox na pewno działa do do końca kwietnia więc jest szansa na SKOFe w Para :)
Było jak zwykle czyli WSPANIALE, kto nie był niech żałuje i na nastepną sie zbiera :!:
KOTEK nie tup :x

Partner forum