Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
MOFFISS - 13 Marca 2009, 14:52
jak was poznam?
Adanedhel - 13 Marca 2009, 16:57
Nas nie sposób nie poznać.
W podpisie Ixiego masz linkę do zdjęć ze spotkań. Będziesz szukał znajomych twarzy
SKOFA XXIII, Sobota, 14.03.2009, Paradox Cafe od 18.00
1. Adanedhel
2. Kasiek
3. merula
4. Żerań
5. feralny por.
6 i 7. Pucek i Dalambert
8. ...
9. ...
10. MOFFISS
11 i 12. Gwynhwar i Rodion
13 i 14. Studnia i Studniówka
15. Nocturn
16. Ozzborn (4/5)
17. Lynx
18 i 19. Inga i Dareko
20 i 21. Kosiki
22. Miria
23 i 24. Shadowmage i Iza
25. Gorimus
26. Godzilla
27. magda2em
28. Owca.von.Kozic
29. Agata
30. Orbit
31 i 32. Lavide (z dodatkiem )
33. ...
34. mBiko
35. Bartosz Grykowski
36. ...
Ixolite - 13 Marca 2009, 17:19
| dalambert napisał/a | Ixolite, Ty sie nie kryguj tylko przybywaj = spojlerowac miałeś! A co do stanu zdrowia nie martw się Jesteśmy zdolni Cię nawet zmartwych wstać, dla nas to pikuś |
Chciałbym, ale 39 stopni gorączki i 2 godziny snu ostatniej nocy to nie jest to, co pozwala się cieszyć imprezą, a nawet wędzarnią jaką przy okazji urządzacie
Pospoilerować mogę w odpowiednim wątku, tudzież na kolejnym spotkaniu, jeśli wytrzymasz
merula - 13 Marca 2009, 19:12
zastanawiam sie nad przytarganiem małej pigwówki
dalambert - 13 Marca 2009, 19:36
| merula napisał/a | | zastanawiam sie nad przytarganiem małej pigwówki |
Ty się jeszcze pytasz
DLACZEGO MAŁEJ
feralny por. - 13 Marca 2009, 20:10
| MOFFISS napisał/a | | jak was poznam? | Szukaj dalamberta, wygląda kropka w kropkę jak na awatarze.
dalambert - 13 Marca 2009, 21:51
feralny por., no może - peruki nie noszę, mimo iż z godnościa łysieję
Ixolite - 13 Marca 2009, 21:57
Może czas wdziać perukę szacowną i surdut?
I koronkowe mankiety, koniecznie
magda2em - 13 Marca 2009, 22:00
A mnie tylko ciekawi bardzo to, kogo znam przynajmniej z widzenia, tylko nie rozpoznaję po nickach...
M.
dalambert - 13 Marca 2009, 22:07
Ixolite, no może, a ty słonko to do Haringtonki marsz i dawj spojler skoro Cie na SKOFie nie będzię.
Jak mnie Pucek stosownie obszyje to i surdut i koronki możliwe nie takie kostiumy szyła
Lynx - 13 Marca 2009, 22:16
Wyjęłam calconki z piekarnika dzieciaki mówią, że to się do jedzenia nadaje
Ixolite - 13 Marca 2009, 23:24
| dalambert napisał/a | Ixolite, no może, a ty słonko to do Haringtonki marsz i dawj spojler skoro Cie na SKOFie nie będzię.
Jak mnie Pucek stosownie obszyje to i surdut i koronki możliwe nie takie kostiumy szyła |
Już mi końcówka została - jak się będę lepiej czuł to doczytam i przejrze wstęp jeszcze, żebym czego nie pomieszał. Czytanie z telefonu jednak nie to samo co na papierze
Ozzborn - 13 Marca 2009, 23:38
| Cytat | | Wyjęłam calconki z piekarnika dzieciaki mówią, że to się do jedzenia nadaje |
No to chyba czuję się ostatecznie przekonany Jak coś nie rypnie to będę!
Adanedhel - 14 Marca 2009, 09:15
Ozzborn, dopiero teraz?
Udało mi się jeszcze jednego gościa zdobyć.
dalambert - 14 Marca 2009, 11:06
Adanedhel, o której będzie , bo ja celuje na 17 / SKOfa mi się śniła /
Pucek będzie po mnie bo Mońka dopieścić musi/ jakieś bułeczki tez obmyśla, ale to nic pewnego/
Ixolite - 14 Marca 2009, 11:27
Kurdaż no, taka żałość mnie naszła teraz, że się wybrać nie mogę
dalambert - 14 Marca 2009, 11:35
Ixolite, czytaj, czytaj wesprze Cie to w chorobie, a i Flota na spojler czeka
Adanedhel - 14 Marca 2009, 12:40
dalambert, się zobaczy, o której będę. Też planuję być przed 18. Planuję.
dalambert - 14 Marca 2009, 14:00
Adanedhel, Lynx już jedzie - głos z pociągu dała
Hubert - 14 Marca 2009, 15:52
Bawcie się dobrze, ludki. Szkoda, że mnie tam nie będzie.
xan4 - 14 Marca 2009, 16:24
miłej zabawy, wypijcie za nieobecnych
Fidel-F2 - 14 Marca 2009, 17:00
i tak bym nie przyjechał, syn właśnie ma 38'C
Ozzborn - 14 Marca 2009, 17:17
No i rypnęło... nie dotrę
Obiecuję, ze następnym razem nie będę się zapowiadał tylko po prostu przyjadę jak będę mógł
Nutzz - 14 Marca 2009, 19:35
No cóż... dobrej zabawy ludkowie
Wypijcie nasze zdrowie.
MOFFISS - 15 Marca 2009, 07:22
Byłem pierwszy raz i jestem mile zaskoczony - wpadło, czy też dokonało desantu, chyba ze trzydzieści osób, a może więcej? Pomimo ciężkiej i zawiesistej atmosfery niczym w rasowej kotłowni na statku parowym, dało się oddychać, a nawet konwersować więcej niż na głos. Lekkie trunki mieszały się z tabaką, a wypełnione paradox'alne petycje z soczystymi recenzjami. Taki trzymać kurs do następnego razu!
Kasiek - 15 Marca 2009, 07:37
Dzięki wszystkim, było super :d
merulce za podwiezienie, jesteś moim guru, ja bym nie umiała zmienić koła w samochodzie i stałabym bezradna jeszcze pod Paradoxem, a Ty dzielnie próbowałaś nas dowieść do domu. Ave!
Puckowi, za ksero, już katuję tym siostrę
Żeraniowi za szarlotkę a pozostałym radzę: ciast tam nie zamawiajcie...
mBiko, nie pubikuj tych zdjęć. Studnia, Ty też
Kasi Kosik za miłą, szczerą rozmowę.
Agacie za boskie rozkręcenie imprezy WTKW Filmiki wyszły boskie, pomyśl o karierze przed kamerą
Lynx za calzoniki, śmichy - chichy i inne takie
Wszystkim za naprawdę znakomitą zabawę, było super, tylko chyba przestanę dziś mówić...
magda2em - 15 Marca 2009, 08:33
| Kasiek napisał/a | Wszystkim za naprawdę znakomitą zabawę, było super, tylko chyba przestanę dziś mówić... |
Też mam dziś problem z mówieniem
Dołączam się do podziękowań i wszem i wobec ogłaszam, że świeże mięsko nie zostało pożarte żywcem. Wróciło do domu w jednym kawałku, nienadgryzione, szczęśliwe i zadowolone. Dziękuję!
Magd.
Lynx - 15 Marca 2009, 13:31
Ja ponoć mam głosik jak skacowana kura.
Dotarłam do domku. mBiko serdeczne podziękowania za towarzystwo na centralnym i cudne rozmowy nad ranem.
Bawiłam się świetnie i cudnie było z Wami pogadać.
Anonymous - 15 Marca 2009, 14:02
Kasiek: zawsze do usług.
Było fajnie, potwierdzam. Zaraz, czy ja piszę posta na forum? Oł dżizas. To chyba pierwszy od...roku? Do czego to doszło. Anyway, wszystkim dziękuję za niezłą zabawę. Tylko niektórzy się alienowali i woleli grać w pokera. Wprawdzie czuję się tak, jakby Ojciec z Torunia zamontował mi pod czaszką rozgłośnię i puszczał na cały regulator Ave Maryja , ale nie żałuję. Miło było pogadać ze starymi znajomymi i poznać nowych. Nie wiem, czy Autoru Grykowski czyta forum, ale na wszelki wypadek także tutaj podziękuję za podwiezienie.
A zdjęcia ze skromnym mua wolałbym obejrzeć PRZED publikacją. Będę wdzięczny.
dalambert - 15 Marca 2009, 14:17
Żerań, nie ma mowy - najpierw publikacja , potem aberacja
Godzilla - jestes wspaniała - dzieki za muzykę i pieśni
powiało optymizmem Paradox na pewno działa do do końca kwietnia więc jest szansa na SKOFe w Para
Było jak zwykle czyli WSPANIALE, kto nie był niech żałuje i na nastepną sie zbiera
KOTEK nie tup
|
|
|