To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

gorim1 - 14 Października 2006, 20:25

nie ma za co polecam się na przyszłość mogę nawet pożyczyć bo komplet mam :D
Ixolite - 14 Października 2006, 20:39

O, to się może zgłoszę kiedyś - na razie mam co robić :|
mawete - 14 Października 2006, 22:54

gorim1: no chyba nie muszę Cię uczyć jak się na zwolnienie idzie? :D tylko uważaj - nie przesraj sobie sprawy w pracy...
Anonymous - 16 Października 2006, 19:48

Kruka Siwego negocjacje w sprawie finansowania działalności grabarskiej.

Madzik inwigiluje, wzorem Pułkownika Lesiaka, czytelników i sonduje kto może być wampirem w ABW, a kto nie.

A tu taki, ten, tego, detektyw wszystkiemu się przypatruje i śledztwo prowadzi. Ponadto grę chciałby zrobić i szuka sponsorów.

Nagle wszyscy zobaczyli, że są fotografowani przez WIELKIEGO brata i z wyrzutem spojrzeli w jego stronę...

Dowód na odprawianie mrocznych i złych czarów przez miłośników fantastyki. A na poważnie - świętujemy urodziny forum.

Kolejny dowód na inwigilację obywateli. Niestety po spotkaniu z obywatelem mawete, pan prezydent (albo premier, cholera ich wie) nie czuje się najlepiej, tak więc nie ma kto krzyczeć o łamaniu demokracji i praw obywatelskich.

Teraz już wiemy, gdzie uciekł wcześniej gierczany detektyw (a uciekał). Mamy też wyjaśnienie tajemniczego zniknięcia dwóch forumowiczek - to jest UKŁAD. Trójkąt jakiś. :wink:

Tyle oczyma Żerania.

Anonymous - 16 Października 2006, 20:11

Po obejrzeniu tych zdjęć i przeczytaniu podpisów poważnie przemyślę uczestnictwo w następnej SKOFIE... :roll: :wink:

Brawo Żerań!

Ixolite - 16 Października 2006, 20:20

Noooo, fotki mają klimat :mrgreen: :bravo
Anonymous - 16 Października 2006, 21:03

Kruka Siwego negocjacje w sprawie finansowania działalności grabarskiej.
:shock: :mrgreen: :mrgreen:
Extra fotki.

hrabek - 17 Października 2006, 10:34

Tez bym pojechal, ale dzieci, slub i cholernie daleko...

Przynajmniej poczytac i poogladac fotki sobie moge. Dzieki za to!

Anonymous - 17 Października 2006, 18:46

Jeszcze jedno zdjęcie. Marcin Przybyłek najwidoczniej zorientował się, że próba przeniknięcia w środowisko fantastów z forum SF+literki się nie udała. Został zdemaskowany i bojąc się tortur, egzorcyzmów i inkwizycyjnego procesu, postanowił się natychmiast ewakuować. Od tamtej pory bacznie się przyglądał forumowiczom z boku, w towarzystwie dwóch pięknych forumowiczek, najwyraźniej zawiązując z nimi koalicję...

Nattfiarill - 17 Października 2006, 18:52

Żerań, fajne te Twoje fotki :bravo :bravo :bravo
Ixolite - 17 Października 2006, 19:28

Kurcze, co jedno to lepsze :mrgreen: :bravo
Claygirl - 18 Października 2006, 18:31

Ixolite, po tych Twoich podpisach jestem pewna rozwodu Rafała Kosika :P :D
Ixolite - 18 Października 2006, 18:37

Hah! Podpisy nie są moje! :twisted:

EDIT: Zresztą z tego co pamiętam, to Rafał mówił, że kontroluje cały ruch sieciowy u siebie, a pocztę to nawet snail-mailową ma pod kluczem... :)

dareko - 18 Października 2006, 19:04

tram tatam parapa pa pam! o!
Anonymous - 18 Października 2006, 19:10

Ladadiladadam
Claygirl - 18 Października 2006, 22:42

Ixolite, a czyje to podpisy? Nie mogę tego w topicu znaleźć :/
Kruk Siwy - 18 Października 2006, 22:48

krisu, masz przechlapane u Kosika. Facet wszysto zniesie, że glupi jest, że brzydki jak noc listopadowa, że na piłce się nie zna. Ale sugerowanie mu małego ptaszka...
Jaką chcesz ceremoniękrisu, ?

Anonymous - 18 Października 2006, 23:01

Ale o co chodzi? :shock:
Claygirl - 18 Października 2006, 23:09

A tak BTW i zupełnie poważnie: Czy ktoś pytał Rafała o zdanie nt. podpisów? Chyba nie chcemy, żeby został pozbawiony na przykład oczu i rąk przez małżonkę i nic więcej dla nas nie napisał?
Kruk Siwy - 18 Października 2006, 23:15

Eee... ja tylko sprzątam krisu, Obywatel Kosik dostarczy zwłoki. Ubije Cię jak nic w afekcie za te małe kosiki.
Claygirl, pytanie nie do mnie, ale odpowiem za nieobecnego Ixi. Jak klikniesz na SKOFav2 z podpisami to u góry masz wyłuszczone dzięki czyjemu wysiłkowi możesz się delektować poezją podpisów. He he.

dareko - 18 Października 2006, 23:46

Claygirl, podpisy sa wredne i zartobliwe i takie tam :twisted: W zamysle nie mialy na celu "zdradzania tajemnic SKOFy", bo takich nie ma, tylko smiech. Wiecej w nich bajania nizli prawdy :) Znacznei wiecej.
Anonymous - 19 Października 2006, 08:22

I tendencyjne
mawete - 19 Października 2006, 12:49

Zaczynam się bać... :mrgreen:
Anonymous - 19 Października 2006, 13:47

Srutututu
dareko - 24 Października 2006, 11:40

SKOFA!!!!!!!!
Oglaszam wszem i wobec, ze dnia 11.11 - sobota, odbedzie sie SKOFA III :D

Bedziemy sie starali umiescic ja w Paradoxie, miejmy nadzieje, ze tymrazem sie uda!

Aktualna lista uczestnikow:

Wiedzma
Kruk Siwy
Miria
Bernhard
dareko
Ebola
Ixolite
gorim1
Claygirl
Lokje
Rafal Kosik
gorat
flamenco108
Studnia
Madzik

Wszystkich chetnych zapraszamy, wpisywac sie, wpisywac :D

Na poprzedniej SKOFie rozwazalismy zmiany jakie mozna by wprowadzic. Z wielu pozostaly 2 pomysly.
Stalym bywalcom nie sprawia to trudnosci, nowi maja jednak problemy ze skutecznym przypasowaniem nickow do facjatek. Pojawil sie pomysl oplakietkowania uczestnikow, wydaje sie dobry ale.... Zostal oprotestowany przez, no wlasnie, nowych :) Nie chcemy nikogo na sile uszczesliwiac, wypowiedzcie sie tutaj, chcecie plakietek czy nie? :)

Pomysl numer 2 to ewentualne ulatwienie zycia przyjezdnym. Nie bardzo mozemy zagwarantowac noclegi, wiec wpadlismy na pomysl, ze poszukamy jakiegos hoteliku o przystepnych cenach. W wawie bedzie to zadanie dosc powazne :) ale damy jakos rade. Co o tym myslicie? Potrzebny?

Kruk Siwy - 24 Października 2006, 11:55

dareko, 11 to święto państwowe. Trzeba by zaatakować Paradox możliwie wcześnie. Może będzie tam jakiś zjazd rycerstwa albo innych niedzielnych wojaków? No i komunikacja siądzie. Trzeba będzie roztoczyć szczególną opiekę nad przyjezdnymi.

Poza tym ostatni raz pytam. Kto zwinął kaczora!? Nie będzie kaczora nie będzie ceremonii pogrzebowej. I basta!

dareko - 24 Października 2006, 12:00

Kruku Siwy, zeby zaatakowac, musimy znac ilosc chetnych.
Kruk Siwy - 24 Października 2006, 12:06

Hm, a jak już będziemy wiedzieli to może być zapoźno. Chodzi narazie o sprawdzenie czy znowu jakiejś imprezy nie szykują. Jak będzie nas mało to nie będzie problemu... bez rezerwacji się obędzie. Zresztą rezerwacje w Pradoxie należy traktować w cudzysłowiu.
mawete - 24 Października 2006, 12:10

Tym razem nie będzie cudu - mnie nie ma na 100% :(
Kruk Siwy - 24 Października 2006, 12:16

mawete, Falkon blisko. My w gości przybędziemy.... Ot tygodniowy poślizg w spotkaniu.

Partner forum