Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)
Anonymous - 8 Października 2006, 22:08
Ixolite - 8 Października 2006, 22:45
Powiedziała Miria...
mawete - 9 Października 2006, 13:48
Nowe fotki
Robiło się coraz ciaśniej i gęściej...
Madzik zdecydowanie wygrała z Żeraniem w pojedynku na klaty... Dalej Kruk Siwy, Berhard, Ixolite i Miria
Jak widać w środku siedzi Rafał Kosik
Marcin Przybyłek i Madzik siedzieli obok siebie
Czyżby Marcin czekał na gołębia? Lotnik, kryj się (flamenco 108)! Miria też szukała ptactwa? (w tle Krisu i Studnia)
Rafał Kosik a tle jak zwykle Studnia
Ixolite robi mi zdjęcie
Kruk Siwy oddaje się temu co Kruki lubią najbardziej...
dareko we własnej osobie.
Dunadan - 9 Października 2006, 14:55
zazdroszcze... kurde, kiedys i ja dolacze
mawete - 9 Października 2006, 15:19
Zasdrość... Jest czego ...........................
//edit: zdjęcie usunięte na prośbę osoby zainteresowanej.
Claygirl - 9 Października 2006, 15:37
Widzę mawete, że bardzo starałeś się nie ująć mnie na żadnym ze zdjęć
mawete - 9 Października 2006, 15:39
Claygirl: mam Cie na wielu zdjęciach, ale zapomniałem spytać czy mogę wstawiać
Claygirl - 9 Października 2006, 15:43
A proszę proszę Już miałam łapać doła, że jako osoba zupełnie z zewnątrz (pracuję nad uwewnętrznieniem się zostałam zignorowana i zapomniana przez gawiedź. Chociaż z drugiej strony, nam - fantastom, raczej się to nie zdarza, co?
Angelus - 9 Października 2006, 15:49
hehehe...widac niezla imrezka byla. A mnie tam nie bylo i nie poznalam Rafala Kosika! Buuuuuuuuuuuuu.....!!!!!!!!!!!!!
Fajne fotki.
dareko - 9 Października 2006, 15:50
Claygirl, milo cie widziec Z bolem serca ale zapraszam do watku Bija, ja bil nie bede, znajomych nie mecze!
Nie, nie, nie zostalas zapomniana. Jak ty nazwalas Rafala? Nie moge sobie tego konkretnego slowa przypomniec.
Ixolite - 9 Października 2006, 15:51
Clay, w mojej galerii jestes na fotkach :>
Claygirl - 9 Października 2006, 15:58
dareko, pokornie zgłosiłam się do bicia...
Ixolite, dzięki za zdjęcia - szczególnie te na których wyszłam dobrze Bardzo podoba mi się to, na którym właśnie siadałam obok Przybyłka. Uchwyciłeś moment
Rafal Kosik - 9 Października 2006, 16:44
Nie podziękowałem wcześniej za zaproszenie. Więc niniejszym dziękuję! Dopiero teraz wytrzeźwiałem i mogę coś sensownego napisać. Poznałem wielu fajnych ludzi, no bo fajni przecież jesteście. Mam tylko nadzieję, że w stanie "wskazującym" nie zachowywałem się jakoś bardzo nieprzyzwoicie;) A skoro nikogo nie pobiłem i, co ważniejsze, nikt nie pobił mnie, to chyba imprezę należy uznać za udaną.
Tak więc dziekuję i już zapisuję się na następne spotkanie!
pozdr., Rafał
Pako - 9 Października 2006, 17:23
Kurde.. ja się cieszę, zę duchowo z wami byłem... ale panowie! Gdzie tam studni do mnie! Gdzie tam Ixolite do mnie? Toż ja jeden taki brzydki jestem
I nie zgadzam się z estwierdzeniem Krisa. Gdyby to było prawdziwe, nie byłbym samotny ;P
Ixolite - 9 Października 2006, 17:33
Pako, nawet Rafał Kosik przyznał, że ja wychodzę na zdjęciach jak idiota A ty się próbujesz do mnie przyrównywać?
Pako - 9 Października 2006, 17:50
Ja nigdy nie twierdziłem, że ty nie wychodzisz na zdjęciach jak idiota. ja twierdzę, żę wychodzę jeszcze gorzej ^^ Obczaj se zdjęcia z polconu
dareko - 9 Października 2006, 17:53
Nie wiem jak na zdjeciach, wiem ktoren z was jest najbrzydszy w realu I on tez wie, ze ja wiem, nie? Mordeczka?
Rafal Kosik - 9 Października 2006, 18:01
Ixolite Cytat | Pako, nawet Rafał Kosik przyznał, że ja wychodzę na zdjęciach jak idiota A ty się próbujesz do mnie przyrównywać? |
Tak powiedziałem? No to jednak to piwo nie było rozcieńczane...
pozdr., Rafał ;)
Dunadan - 9 Października 2006, 18:06
mawete
Cytat | Zasdrość... Jest czego ...........................
|
Totez ZAZDROSZCZE i zaluje
mawete - 9 Października 2006, 18:07
Rafał Kosik, Claygirl i nie wiem kto...
Ixolite, Miria, Rafał Kosik, Claygirl i nie wiem kto...
Claygirl i Miria
Nexus - 9 Października 2006, 18:17
Zaraz... o czym to ja miałem... jakieś słowo na "z".....
A nie zrobiliście sobie jednego dużego zdjęcia grupowego? Takiego jak z akademii, albo wesela
Tomcich - 9 Października 2006, 18:51
Choroba się rozprzestrzenia. Też Wam zazdroszcze.
Ixolite - 9 Października 2006, 18:58
Rafal KosikCytat |
Tak powiedziałem? No to jednak to piwo nie było rozcieńczane... |
Ciii... Ja się tu na autorytety powołuję
Pako - 9 Października 2006, 19:00
Ixi... nie bój nic... obaj żeśmy wyjątkowo brzydcy Pójdź w me ramiona, brzydalu ty jeden...
Lu - 9 Października 2006, 19:00
Dopiero dzisiaj mam dostęp do netu - obejrzałam sobie zdjęcia - kurde, było naprawdę fajnie Co prawda urżnęłam się i śpiewałam, ale nie byłam osamotniona
W ogóle dużo śpiewaliśmy - kilka razy "Sssto lat..." , a potem repertuar harcerski Nie wiem jak wam, ale mnie się wydaje ze obsługa lokalu musiała podkręcić głośność bo zagłuszaliśmy karaoke No i gratulacje dla tego, kto wpadł na pomysł spiewników
Pozdrawiam i ściskam wszystkich Skofowiczów - jesteście fantastyczni Szkoda że tak krótko trwało - moze umówimy się na jakis dłuższy wypad na łono przyrody, jak sie ociepli.
M. Przybyłek - 9 Października 2006, 21:29
Witam i pozdrawiam. Ja też tam byłem, bardzo dziękuję za obecności, rozmowy, także te bardzo krótkie wymiany słów i uściski rąk Wszystkie pamiętam, bo niestety skazany byłem na trzeźwość. Ściskam Dareko, Gorata, Lu, mawete, Clay, Rafała Kosika, Magdę Kozak, Ewę od Lu i tych kilka miłych osób, których twarze stoją mi przed oczami, ale ksywki już nie
Anonymous - 10 Października 2006, 00:10
Kruk Siwy napisał 7 Października 2006, 23:33
Cytat | Hem, hem zakochałem się. We studni i w lu i w pisarce kozak. A moja mniłość do mawete stała się obsesjom. |
Jak się cieszę że nie rzucam się ludziom w oczy... Kamień z serca.
Studnia - 10 Października 2006, 01:20
dareko
Cytat | Nie wiem jak na zdjeciach, wiem ktoren z was jest najbrzydszy w realu I on tez wie, ze ja wiem, nie? Mordeczka? |
Masz racje dareko, Bernhard to straszna pakuda jest...
mawete - 10 Października 2006, 08:22
Prześliczna gitarzystka czyli Godzilla
Kruk Siwy bardzo często oddawał się swojemu ulubionemu zajęciu...
Godzilla i flamenco108 oddają się muzykowaniu.
Kruk Siwy - 10 Października 2006, 09:22
krisu, to Ci się tylko tak wydaje... heheheh
|
|
|