To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

Anonymous - 8 Października 2006, 22:08

:mrgreen:
Ixolite - 8 Października 2006, 22:45

Powiedziała Miria...
mawete - 9 Października 2006, 13:48

Nowe fotki :D

Robiło się coraz ciaśniej i gęściej...
Madzik zdecydowanie wygrała z Żeraniem w pojedynku na klaty... Dalej Kruk Siwy, Berhard, Ixolite i Miria
Jak widać w środku siedzi Rafał Kosik
Marcin Przybyłek i Madzik siedzieli obok siebie :twisted:
Czyżby Marcin czekał na gołębia? Lotnik, kryj się (flamenco 108)! Miria też szukała ptactwa? (w tle Krisu i Studnia)
Rafał Kosik a tle jak zwykle Studnia
Ixolite robi mi zdjęcie :mrgreen:
Kruk Siwy oddaje się temu co Kruki lubią najbardziej... :twisted:
dareko we własnej osobie.

Dunadan - 9 Października 2006, 14:55

zazdroszcze... kurde, kiedys i ja dolacze :twisted:
mawete - 9 Października 2006, 15:19

Zasdrość... Jest czego :D ...........................

//edit: zdjęcie usunięte na prośbę osoby zainteresowanej.

Claygirl - 9 Października 2006, 15:37

Widzę mawete, że bardzo starałeś się nie ująć mnie na żadnym ze zdjęć ;)
mawete - 9 Października 2006, 15:39

Claygirl: mam Cie na wielu zdjęciach, ale zapomniałem spytać czy mogę wstawiać :D
Claygirl - 9 Października 2006, 15:43

A proszę proszę ;) Już miałam łapać doła, że jako osoba zupełnie z zewnątrz (pracuję nad uwewnętrznieniem się ;) zostałam zignorowana i zapomniana przez gawiedź. Chociaż z drugiej strony, nam - fantastom, raczej się to nie zdarza, co? ;)
Angelus - 9 Października 2006, 15:49

hehehe...widac niezla imrezka byla. :wink: A mnie tam nie bylo i nie poznalam Rafala Kosika! :cry: Buuuuuuuuuuuuu.....!!!!!!!!!!!!!
Fajne fotki. :lol:

dareko - 9 Października 2006, 15:50

Claygirl, milo cie widziec :) Z bolem serca ale zapraszam do watku Bija, ja bil nie bede, znajomych nie mecze! :)

Nie, nie, nie zostalas zapomniana. :) Jak ty nazwalas Rafala? Nie moge sobie tego konkretnego slowa przypomniec. :)

Ixolite - 9 Października 2006, 15:51

Clay, w mojej galerii jestes na fotkach :>
Claygirl - 9 Października 2006, 15:58

dareko, pokornie zgłosiłam się do bicia...

Ixolite, dzięki za zdjęcia - szczególnie te na których wyszłam dobrze :) Bardzo podoba mi się to, na którym właśnie siadałam obok Przybyłka. Uchwyciłeś moment ;)

Rafal Kosik - 9 Października 2006, 16:44

Nie podziękowałem wcześniej za zaproszenie. Więc niniejszym dziękuję! Dopiero teraz wytrzeźwiałem i mogę coś sensownego napisać. Poznałem wielu fajnych ludzi, no bo fajni przecież jesteście. Mam tylko nadzieję, że w stanie "wskazującym" nie zachowywałem się jakoś bardzo nieprzyzwoicie;) A skoro nikogo nie pobiłem i, co ważniejsze, nikt nie pobił mnie, to chyba imprezę należy uznać za udaną.
Tak więc dziekuję i już zapisuję się na następne spotkanie!

pozdr., Rafał

Pako - 9 Października 2006, 17:23

Kurde.. ja się cieszę, zę duchowo z wami byłem... ale panowie! Gdzie tam studni do mnie! Gdzie tam Ixolite do mnie? Toż ja jeden taki brzydki jestem ;)
I nie zgadzam się z estwierdzeniem Krisa. Gdyby to było prawdziwe, nie byłbym samotny ;P

Ixolite - 9 Października 2006, 17:33

Pako, nawet Rafał Kosik przyznał, że ja wychodzę na zdjęciach jak idiota :mrgreen: A ty się próbujesz do mnie przyrównywać? :twisted:
Pako - 9 Października 2006, 17:50

Ja nigdy nie twierdziłem, że ty nie wychodzisz na zdjęciach jak idiota. ja twierdzę, żę wychodzę jeszcze gorzej ^^ Obczaj se zdjęcia z polconu :P
dareko - 9 Października 2006, 17:53

Nie wiem jak na zdjeciach, wiem ktoren z was jest najbrzydszy w realu :twisted: I on tez wie, ze ja wiem, nie? Mordeczka? :mrgreen:
Rafal Kosik - 9 Października 2006, 18:01

Ixolite
Cytat
Pako, nawet Rafał Kosik przyznał, że ja wychodzę na zdjęciach jak idiota A ty się próbujesz do mnie przyrównywać?

Tak powiedziałem? No to jednak to piwo nie było rozcieńczane...

pozdr., Rafał ;)

Dunadan - 9 Października 2006, 18:06

mawete
Cytat
Zasdrość... Jest czego :D ...........................

Totez ZAZDROSZCZE :evil: i zaluje :cry:

mawete - 9 Października 2006, 18:07

Rafał Kosik, Claygirl i nie wiem kto...
Ixolite, Miria, Rafał Kosik, Claygirl i nie wiem kto...
Claygirl i Miria

Nexus - 9 Października 2006, 18:17

Zaraz... o czym to ja miałem... jakieś słowo na "z"..... :)
A nie zrobiliście sobie jednego dużego zdjęcia grupowego? Takiego jak z akademii, albo wesela :D

Tomcich - 9 Października 2006, 18:51

Choroba się rozprzestrzenia. :shock: Też Wam zazdroszcze. :evil:
Ixolite - 9 Października 2006, 18:58

Rafal Kosik
Cytat

Tak powiedziałem? No to jednak to piwo nie było rozcieńczane...

Ciii... Ja się tu na autorytety powołuję :mrgreen:

Pako - 9 Października 2006, 19:00

Ixi... nie bój nic... obaj żeśmy wyjątkowo brzydcy :P Pójdź w me ramiona, brzydalu ty jeden...
Lu - 9 Października 2006, 19:00

Dopiero dzisiaj mam dostęp do netu - obejrzałam sobie zdjęcia - kurde, było naprawdę fajnie :) Co prawda urżnęłam się i śpiewałam, ale nie byłam osamotniona :)
W ogóle dużo śpiewaliśmy - kilka razy "Sssto lat..." , a potem repertuar harcerski 8) Nie wiem jak wam, ale mnie się wydaje ze obsługa lokalu musiała podkręcić głośność bo zagłuszaliśmy karaoke :twisted: No i gratulacje dla tego, kto wpadł na pomysł spiewników :)

Pozdrawiam i ściskam wszystkich Skofowiczów - jesteście fantastyczni :) Szkoda że tak krótko trwało - moze umówimy się na jakis dłuższy wypad na łono przyrody, jak sie ociepli. :roll:

M. Przybyłek - 9 Października 2006, 21:29

Witam i pozdrawiam. Ja też tam byłem, bardzo dziękuję za obecności, rozmowy, także te bardzo krótkie wymiany słów i uściski rąk :) Wszystkie pamiętam, bo niestety skazany byłem na trzeźwość. Ściskam Dareko, Gorata, Lu, mawete, Clay, Rafała Kosika, Magdę Kozak, Ewę od Lu ;) i tych kilka miłych osób, których twarze stoją mi przed oczami, ale ksywki już nie :(
Anonymous - 10 Października 2006, 00:10

Kruk Siwy napisał 7 Października 2006, 23:33
Cytat
Hem, hem zakochałem się. We studni i w lu i w pisarce kozak. A moja mniłość do mawete stała się obsesjom.

Jak się cieszę że nie rzucam się ludziom w oczy... :) Kamień z serca.

Studnia - 10 Października 2006, 01:20

dareko
Cytat
Nie wiem jak na zdjeciach, wiem ktoren z was jest najbrzydszy w realu :twisted: I on tez wie, ze ja wiem, nie? Mordeczka? :mrgreen:

Masz racje dareko, Bernhard to straszna pakuda jest... :twisted: :wink:

mawete - 10 Października 2006, 08:22

Prześliczna gitarzystka czyli Godzilla
Kruk Siwy bardzo często oddawał się swojemu ulubionemu zajęciu... :mrgreen:
Godzilla i flamenco108 oddają się muzykowaniu.

Kruk Siwy - 10 Października 2006, 09:22

krisu, to Ci się tylko tak wydaje... heheheh

Partner forum