Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)
Studnia - 8 Października 2006, 00:18
Uno momente... Coś zaraz pokombinuje...
EDIT:
Jak komuś nie działa tamten link, to może TEN (ten link też usunołem) zadziała
EDIT 2 :
Acha... I plik jest w formacie 3gp.
Ixolite - 8 Października 2006, 00:53
Oj działo się
Dziś lub jutro (zależy kiedy się aukcje skończą) puszczę galerię z foto i video
Trochim zmęczony, więc szczegóły kiedy indziej
Wogóle to bym na relacje nowy wątek zasugerował, coby się nie pogubic w tym wszystkim
EDIT: A, gremlinek się ucieszy, bom trafił na kilka fot
elam - 8 Października 2006, 01:10
o, fajnie
prosze tez o dokladne opisanie zdjecia gorata bo bardzom ciekawa jego fizjonomii
Studnia - 8 Października 2006, 01:12
Co do gorata, to nie udzielił pozwolenia na opisanie go na zdjęciu. Wobec tego opiszemy wszystkich innych, a gorata nie
Anonymous - 8 Października 2006, 01:22
A ja go właśnie opiszę, czemu nie. Muszę Ci zrobić na zlość, Studnia, za tego linka (który nie działa )
Studnia - 8 Października 2006, 01:27
To nie mi zrobisz na złość. Tylko goratowi. Mi tam rybka czy go opiszą czy nie (wybacz gorat, ale to mawete mówił że Cie nie opisze, nie ja...) A co do linka to dziwne bo mi działa. Komuś jeszcze nie działa?
Nexus - 8 Października 2006, 01:29
*ZAZDROŚĆ*
Studnia - 8 Października 2006, 01:46
Nexus, jest czego.
Nexus - 8 Października 2006, 01:48
Wiem Ale nie było szans. Kumpel miał 10 rocznicę ślubu... wypiłem zdrowie forum.
Studnia - 8 Października 2006, 01:49
Nexus, tak się zapytam, czy Tobie ten link do filmiku działa?
lokje - 8 Października 2006, 02:52
a ja dziękuję za ciekawy wieczór.
teraz idę szukać wątku dla nowych...
Rodion - 8 Października 2006, 07:43
Filmik ... Hymmm... no co mam powiedzieć?...
Nic nie powiem!
Ale jestem zaskoczony zachowaniam jakie tam zaobserwowalem Temat jak sie zdale wymaga gruntownych badań, w czym pomoga mi liczne i szczegolowe relacje naocznych swiadkow, ktore tu, jak mniemam, niedlugo bede mial okazje przeczytac!!
gorat - 8 Października 2006, 08:46
Ściągnąłem dość pokrętną drogą Też nienawidzę rapidshare, ale tym razem musiałem
Zaraz jadę na misję, więc nie bruździć tutaj
Pako - 8 Października 2006, 09:47
Rapid jest git, na małe pliki. Na większe tragedia. Megaupload lepszy A najlepsze serwery prywatne.
Ale filmik mi się ściągnął z rapida bez problemów.
Nattfiarill - 8 Października 2006, 09:51
A mi nie działa...
Pako - 8 Października 2006, 09:53
Ależ musi działać. Klikacie w linka, na dole w tabelce klikacie na free żeby ściagać, czekacie te 50 sekund i ściągacie. No musi działać
Jakie są objawy niedziałania?
Studnia - 8 Października 2006, 09:55
Niech się Ixolite obudzi, to może przygarnie ten plik do siebie na serwerek.
Kruk Siwy - 8 Października 2006, 10:00
Pako, ale NIE działa.
Anonymous - 8 Października 2006, 10:01
Nie zgadzam się! Co to w ogóle za publikowanie wizerunku beż zgody ludzi występujących w filmiku? Czemu to ja zawsze jestem na filmikach ze SKOFY?
Nie byłam aż taka pijana, jak to wynika z filmiku, stanowczo zaprzeczam także wszelkim innym insynuacjom.
EDIT: A co do tego siedzenia na kolanach, na swoja obronę mam to, że Rafał Kosik jest niesamowicie przystojny i ustawiała się do jego kolan kolejka, więc musiałam trzymać miejsce.
Pako - 8 Października 2006, 10:10
Macie ten plik. Jak mi teraz ktoś powie, żę nei działa to będę zły
E:
Ot, i filmiku nie będzie
Studnia - 8 Października 2006, 10:13
Zgodnie z rządaniem Mirii usunołem wszystkie linki do tego filmiku. Pako zrób to samo boi Tobie wejdzie na głowe.
Pako - 8 Października 2006, 10:14
Meh has done
Claygirl - 8 Października 2006, 10:19
Łe, co to za megacenzura? Przecież zadbamy, żeby powody podwójnej zdrady nie wyszły poza internet
Pako - 8 Października 2006, 10:22
Nie no, Miria jest miłą, drobną osóbką... ale w złości... aj waj... kazdy się boi
Taki syndrom uczeń=nauczyciel
I to nie megacenzura... to po prostu jest uprzejmość
W ogóle -> Biją wątek, w dziale Zadomowienia
MrMorgenstern - 8 Października 2006, 11:06
No cóż, ja żałuję, że nie byłem. Będę wszystkie starania czynił, co by następnym razem się pojawić
Zaś zadam pytanie, co by mój podpis sztymował : czy poza skandalami obyczajowymi trwały tam jakowe mądre dyskusje, np. nt. fantasy?
Ixolite - 8 Października 2006, 11:11
Fotorelacja będzie wieczorem, bo mnie do roboty zagonili i będę autem po mieście pomykał pół dnia, ale teraz mini-skróto-relacja:
Zaczęło się od tego, że mawete stał się kaczkozabijaczem, dzięki niemu kaczor oddał ducha
Było opijanie pierwszego roczku forum, był torcik i świeczka, zdmuchnięta przez przedstawiciela władz forumowych, czyli gorata. Potem torcik został wchłonięty przez współbiesiadników, a szczególnym zainteresowaniem cieszyły się kawałki z makiem.
Urodzinowe Stooooo Laaaat! odśpiewane zostało także Rafałowi Kosikowi, wogóle śpiewów trochę było dzięki Godzilli, jej talentowi wokalnemu, jej gitarze i jej śwpiewnikom choć niestety miejsce było średnio ku śpiewom sprzyjające. Ale jak udawało nam się nawzajem usłyszeć i śpiewać w zbliżonym tempie, to byliśmy lepsi od miejscowego karaoke
Były szczękopady, jak to ładnie Dareko opowiadał
Były konsultacje dotyczące formuły kolejnej edycji SKOFy i zdaje się, że wspólnym wysiłkiem i ogólnym consensusem, darko i Kruk Siwy zdecydowali o paru sprawach mających nieco zorganizować radosną dezorganizację. Przynajmniej na czas, kiedy wszyscy jeszcze są trzeźwi
Były pogadanki z autorami w mniejszych lub większych gronach, były też konsultacje indywidualne, obserwowane podejrzliwie przez obserwatorów
Wogóle autorzy świetni ludzie! Kruka Siwego poznałem już przy okazji pierwszej SKOFy, ale okazuje się, że madzik (a.k.a. Magda Kozak), Marcin Przybyłek i Rafał Kosik to też super ludzie! Jak poczytałem trochę kiedyś o "pisarce Kozak" to miałem różne dziwne wyobrażenia, a tu proszę, super osóbka!
A w galerii będzie cała seria zdjęć rozwodowych Kosika , który na swe kolana przyjmował nie tylko przedstawicielki płci pięknej
Byli też oczywiście forumowicze i redaktorzy z forumów i serwisów różnych i zacnych i też byli super! Studnia w dwóch osobach , gorat, Miria, dareko... no i wszyscy inni .
A na koniec doszło nawet do ręko(łokcio)czynów! Dobrze, że już mawete nie było
No dobra, czas na mnie, wieczorem więcej i galerię mam nadzieję uda się zamieścić.
mawete - 8 Października 2006, 12:09
Głowa mnie boli...
Taaa... jak wychodzę to się zaczyna impreza...
Zdjęcia będą jak mi się zechce wstawić...
Studnia - 8 Października 2006, 12:12
To ja BARDZO LADNIE PROSZE w swoim imieniu i wszystkich zainteresowanych, niech Ci się zachce. PROOOOOOOOOOSZEEEEEEEEEEEE!
mawete - 8 Października 2006, 12:18
Taa... jak poszedłem to się zaczeliście rozrywać... a teraz to proszę...
Bernhard - 8 Października 2006, 12:27
mawete napisał/a | Taa... jak poszedłem to się zaczeliście rozrywać... |
Powinno Ci to dać co nieco do myslenia mawete, rajt?
|
|
|