To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

Studnia - 8 Października 2006, 00:18

Uno momente... Coś zaraz pokombinuje...

EDIT:
Jak komuś nie działa tamten link, to może TEN (ten link też usunołem) zadziała

EDIT 2 :

Acha... I plik jest w formacie 3gp.

Ixolite - 8 Października 2006, 00:53

Oj działo się :D

Dziś lub jutro (zależy kiedy się aukcje skończą) puszczę galerię z foto i video :)

Trochim zmęczony, więc szczegóły kiedy indziej :P

Wogóle to bym na relacje nowy wątek zasugerował, coby się nie pogubic w tym wszystkim :roll:

EDIT: A, gremlinek się ucieszy, bom trafił na kilka fot :mrgreen:

elam - 8 Października 2006, 01:10

o, fajnie :)
prosze tez o dokladne opisanie zdjecia gorata :mrgreen: bo bardzom ciekawa jego fizjonomii :mrgreen:

Studnia - 8 Października 2006, 01:12

Co do gorata, to nie udzielił pozwolenia na opisanie go na zdjęciu. Wobec tego opiszemy wszystkich innych, a gorata nie :twisted:
Anonymous - 8 Października 2006, 01:22

A ja go właśnie opiszę, czemu nie. Muszę Ci zrobić na zlość, Studnia, za tego linka :wink: (który nie działa :twisted: )
Studnia - 8 Października 2006, 01:27

To nie mi zrobisz na złość. Tylko goratowi. Mi tam rybka czy go opiszą czy nie (wybacz gorat, ale to mawete mówił że Cie nie opisze, nie ja...) A co do linka to dziwne bo mi działa. Komuś jeszcze nie działa?
Nexus - 8 Października 2006, 01:29

*ZAZDROŚĆ* :mrgreen:
Studnia - 8 Października 2006, 01:46

Nexus, jest czego.
Nexus - 8 Października 2006, 01:48

Wiem :) Ale nie było szans. Kumpel miał 10 rocznicę ślubu... wypiłem zdrowie forum. :mrgreen:
Studnia - 8 Października 2006, 01:49

Nexus, tak się zapytam, czy Tobie ten link do filmiku działa?
lokje - 8 Października 2006, 02:52

a ja dziękuję za ciekawy wieczór.
teraz idę szukać wątku dla nowych...

Rodion - 8 Października 2006, 07:43

Filmik ... Hymmm... no co mam powiedzieć?... :roll:
Nic nie powiem! :mrgreen:
Ale jestem zaskoczony zachowaniam jakie tam zaobserwowalem :oops: Temat jak sie zdale wymaga gruntownych badań, w czym pomoga mi liczne i szczegolowe relacje naocznych swiadkow, ktore tu, jak mniemam, niedlugo bede mial okazje przeczytac!! :twisted:

gorat - 8 Października 2006, 08:46

Ściągnąłem dość pokrętną drogą :roll: Też nienawidzę rapidshare, ale tym razem musiałem :evil:
Zaraz jadę na misję, więc nie bruździć tutaj :? :P :twisted: :mrgreen:

Pako - 8 Października 2006, 09:47

Rapid jest git, na małe pliki. Na większe tragedia. Megaupload lepszy ;) A najlepsze serwery prywatne.
Ale filmik mi się ściągnął z rapida bez problemów.

Nattfiarill - 8 Października 2006, 09:51

A mi nie działa... :|
Pako - 8 Października 2006, 09:53

Ależ musi działać. Klikacie w linka, na dole w tabelce klikacie na free żeby ściagać, czekacie te 50 sekund i ściągacie. No musi działać ;)
Jakie są objawy niedziałania?

Studnia - 8 Października 2006, 09:55

Niech się Ixolite obudzi, to może przygarnie ten plik do siebie na serwerek.
Kruk Siwy - 8 Października 2006, 10:00

Pako, ale NIE działa.
Anonymous - 8 Października 2006, 10:01

Nie zgadzam się! Co to w ogóle za publikowanie wizerunku beż zgody ludzi występujących w filmiku? :shock: Czemu to ja zawsze jestem na filmikach ze SKOFY? :evil:

Nie byłam aż taka pijana, jak to wynika z filmiku, stanowczo zaprzeczam także wszelkim innym insynuacjom. :? :P

EDIT: A co do tego siedzenia na kolanach, na swoja obronę mam to, że Rafał Kosik jest niesamowicie przystojny i ustawiała się do jego kolan kolejka, więc musiałam trzymać miejsce. :twisted:

Pako - 8 Października 2006, 10:10

Macie ten plik. Jak mi teraz ktoś powie, żę nei działa to będę zły ;)

E:
Ot, i filmiku nie będzie ;)

Studnia - 8 Października 2006, 10:13

Zgodnie z rządaniem Mirii usunołem wszystkie linki do tego filmiku. Pako zrób to samo boi Tobie wejdzie na głowe.
Pako - 8 Października 2006, 10:14

Meh has done ;)
Claygirl - 8 Października 2006, 10:19

Łe, co to za megacenzura? :( Przecież zadbamy, żeby powody podwójnej zdrady nie wyszły poza internet :wink:
Pako - 8 Października 2006, 10:22

Nie no, Miria jest miłą, drobną osóbką... ale w złości... aj waj... kazdy się boi ;)
Taki syndrom uczeń=nauczyciel ;)

I to nie megacenzura... to po prostu jest uprzejmość ;)
W ogóle -> Biją wątek, w dziale Zadomowienia :)

MrMorgenstern - 8 Października 2006, 11:06

No cóż, ja żałuję, że nie byłem. Będę wszystkie starania czynił, co by następnym razem się pojawić ;)

Zaś zadam pytanie, co by mój podpis sztymował ;) : czy poza skandalami obyczajowymi trwały tam jakowe mądre dyskusje, np. nt. fantasy? :mrgreen:

Ixolite - 8 Października 2006, 11:11

Fotorelacja będzie wieczorem, bo mnie do roboty zagonili i będę autem po mieście pomykał pół dnia, ale teraz mini-skróto-relacja:

Zaczęło się od tego, że mawete stał się kaczkozabijaczem, dzięki niemu kaczor oddał ducha :)

Było opijanie pierwszego roczku forum, był torcik i świeczka, zdmuchnięta przez przedstawiciela władz forumowych, czyli gorata. Potem torcik został wchłonięty przez współbiesiadników, a szczególnym zainteresowaniem cieszyły się kawałki z makiem.

Urodzinowe Stooooo Laaaat! odśpiewane zostało także Rafałowi Kosikowi, wogóle śpiewów trochę było dzięki Godzilli, jej talentowi wokalnemu, jej gitarze i jej śwpiewnikom :bravo choć niestety miejsce było średnio ku śpiewom sprzyjające. Ale jak udawało nam się nawzajem usłyszeć i śpiewać w zbliżonym tempie, to byliśmy lepsi od miejscowego karaoke :roll:

Były szczękopady, jak to ładnie Dareko opowiadał :wink:

Były konsultacje dotyczące formuły kolejnej edycji SKOFy i zdaje się, że wspólnym wysiłkiem i ogólnym consensusem, darko i Kruk Siwy zdecydowali o paru sprawach ;) mających nieco zorganizować radosną dezorganizację. Przynajmniej na czas, kiedy wszyscy jeszcze są trzeźwi :lol:

Były pogadanki z autorami w mniejszych lub większych gronach, były też konsultacje indywidualne, obserwowane podejrzliwie przez obserwatorów :roll:

Wogóle autorzy świetni ludzie! Kruka Siwego poznałem już przy okazji pierwszej SKOFy, ale okazuje się, że madzik (a.k.a. Magda Kozak), Marcin Przybyłek i Rafał Kosik to też super ludzie! Jak poczytałem trochę kiedyś o "pisarce Kozak" to miałem różne dziwne wyobrażenia, a tu proszę, super osóbka! :mrgreen:

A w galerii będzie cała seria zdjęć rozwodowych Kosika :lol: , który na swe kolana przyjmował nie tylko przedstawicielki płci pięknej :mrgreen: :bravo

Byli też oczywiście forumowicze i redaktorzy z forumów i serwisów różnych i zacnych i też byli super! Studnia w dwóch osobach :mrgreen: , gorat, Miria, dareko... no i wszyscy inni :mrgreen: .

A na koniec doszło nawet do ręko(łokcio)czynów! :shock: Dobrze, że już mawete nie było :roll:

No dobra, czas na mnie, wieczorem więcej i galerię mam nadzieję uda się zamieścić.

mawete - 8 Października 2006, 12:09

Głowa mnie boli...
Taaa... jak wychodzę to się zaczyna impreza... :(
Zdjęcia będą jak mi się zechce wstawić... :mrgreen:

Studnia - 8 Października 2006, 12:12

To ja BARDZO LADNIE PROSZE w swoim imieniu i wszystkich zainteresowanych, niech Ci się zachce. PROOOOOOOOOOSZEEEEEEEEEEEE!
mawete - 8 Października 2006, 12:18

Taa... jak poszedłem to się zaczeliście rozrywać... a teraz to proszę... :mrgreen:
Bernhard - 8 Października 2006, 12:27

mawete napisał/a
Taa... jak poszedłem to się zaczeliście rozrywać...

Powinno Ci to dać co nieco do myslenia mawete, rajt? :wink:

Partner forum