Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)
Anonymous - 6 Października 2006, 15:10
Rafał kosik? nie no, dla mnie bomba!
A ten pub wygląda sympatycznie. Przyjadę wcześniej i powłóczę sie trochę po Wawie z tego względu że słyszałem już o około 20 manifestacjach i zgromadzeniach. Będę na 16 w Gęsi. Innym dojezdnym też radzę być wcześniej.
Cytat | Się pośle obstawę, żeby wyłaczyła... |
Jestem za.
gorat - 6 Października 2006, 15:10
No tak, wykreca się!
Ale skoro w Pruszkowie jakieś budynki stoją, to źle nie jest Czekam na pokaz, pochwali się potem
Lu - 6 Października 2006, 15:34
Dżizzz.... dobrze że tu zajrzałam
Ta Zielona Gęś wygląda bardzo sympatycznie - zresztą, w razie czego obok mamy Pola Mokotowskie i LOLKA
A jeśli chodzi o Karaoke - Miria, na mnie zawsze mozesz liczyć Dołączę sie do śpiewów Kruka Siwego - to powinno załatwić sprawę (czytaj: wyludnić lokal)
Godzilla - 6 Października 2006, 15:35
Czy mi się dobrze zdaje, czy ty jesteś uczona śpiewu?
Lu - 6 Października 2006, 15:39
Dobrze ci się zdaje - byłam ja śpiewu uczona technika już nie ta, ale wolumen pozostał
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 15:44
Lu, ten upojny duet...
Niżej połówki na potwarz nie zaczynam śpiewów. Tak, że masz rację - jak będzie mało miejsca to zaśpiewamy. Byle strop wytrzymał!
mawete - 6 Października 2006, 15:46
Upojny czy upiorny?
dareko - 6 Października 2006, 15:49
Lu, a boa zabralas ze soba?
Lu - 6 Października 2006, 15:59
Mawete, ten złośliwiec, powiedział:
Cytat | Upojny czy upiorny? |
Upiorny duet ale upojny repertuar
Kruk Siwy już napisał pierwszą zwrotkę:
Skofa radzi
Skofa rządzi
Skofa nigdy nie pobłądzi.... czy jakoś tak
Dareko - boa brak, ale to mi nie przeszkodzi w śpiewach
Studnia - 6 Października 2006, 15:59
Hej, ja też mam niezły głos. dareko może potwierdzić
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 16:01
mawete, jedno nie wyklucza drugiego. Ja będę bardzo upojony a Lu, fantastycznie łupiorna.
dareko, taniec z wążem? Salma Hayek zrobiła to genialnie. Kto wie może i nasza kuleżanka ma takie talenta.
Godzilla - 6 Października 2006, 16:03
Boa mógłby nie wyrobić, węże wszystkie dźwięki odbierają przez brzuch jako drgania. Nawiałby do kanału i kłopoty gotowe.
A osoba posiadająca odpowiedni wolumen potrafi tym wolumenem wypełnić pomieszczenie, oj potrafi! Kiedyś słuchałam, jak w niewielkiej szkolnej stołóweczce produkowała się dziewczyna z klasy śpiewu solowego na Akademii Muzycznej. Aria Królowej Nocy i te sprawy. Myślałam, że salę na strzępy rozniesie.
Co tam karaoke, Lu własne uskuteczni.
A ja się nie będę wychylać.
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 16:05
Godzilla, ale wychylać będziesz? Czy znowu nie?
dareko - 6 Października 2006, 16:08
Studnia, ty lepirj nie spiewaj bo kufle popekaja!
Kruku Siwy, Nie te czasy, nie te kobiety. Lu, bezurazy Teraz sa wyeksped... wyanmen.. wyemancypowane feministki jedne. Jedyne wzmianki Lu i Mirii o tancu jakie slyszalem, to bylo namawianie facetow do tanca na stolach Same nie chciala nic zaprezentowac
Albion - 6 Października 2006, 16:21
dareko, dzięki za info, bo bym was po Paradoxie szukał .
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 16:23
dareko, na prezydenta SKOFy!|! Miria na premierę!
Anonymous - 6 Października 2006, 16:32
A czemu nie odwrotnie?
Dareko, jesteś wielki i wspaniały, że wieści rozesłałeś. Ja dopiero wróciłam. Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani wszystko wiedzą.
Do jutra, hihi.
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 16:34
Miria, premiera ma większa władzię. Hm. Może rzeczywiście trzeba odwrotnie...
Studnia - 6 Października 2006, 16:37
Oj tam zaraz kufle popękają. Aż tak cienko to ja nie śpiewam. Owszem fala dżwiękowa może poprzestawiać stoły, ale bez przesady...
dareko - 6 Października 2006, 16:44
Uprasza sie o nie wbijanie klina niezgody w sprawnie pracujacy zespol! Bedziemy cyklicznie, zamieniac sie stanowiskami. Kruku, nie badz taki skromny, swoj wklad w organizacje i ratowanie miales. Robimy tak, jedno bedzie premierm, drugie prezydentem, trzecie odpoczywa. Po miesiacu przesuniecie o jedno miejsce. Trojpolowka taka.
Anonymous - 6 Października 2006, 16:44
Kruk:
Cytat | Miria, premiera ma większa władzię. Hm. Może rzeczywiście trzeba odwrotnie... |
Ale ja nie chcę Władzi. Wolałabym przystojnego Władzia...
Mam nadzieję, że wszystkie gollumy obejrzały zdjęcia z poprzedniej SKOFY i rozpoznają nas bez problemów. Ostatecznie zaśpiewamy hymn Kruka, w celach rozpoznawczych.
Ixolite - 6 Października 2006, 17:05
dla dareko
ja dzis umieram
jutro mam nadzieje odzyje
EDIT: jak by ktos z lub na polnoc metrem sie chcial przemieszczac, to w weekend stacja na placu Wilsona jest zamknieta.
EDIT2: http://www.ztm.waw.pl/komunikaty/20061007.htm
a tam jest info o utrudnieniach w ruchu komunikacji miejskiej
dzejes - 6 Października 2006, 17:06
Niestety muszę odwołać swój przyjazd
Wczoraj gorzej się poczułem, a dziś to już w ogóle jest kiepsko.
Bawcie się dobrze i wypijcie coś za moje zdrowie
gorat - 6 Października 2006, 17:10
Wybaczcie, ale Gęś chyba nie jest tak duża, by te 30 osób zagubiło się w tłumie "pozaforowiczów"
A początek wewnątrz czy zewnątrz?
Edit: dzejes, jedź! To galareta Cię blokuje - jak nas ujrzysz, od razu lepiej się poczujesz
dareko - 6 Października 2006, 17:17
dzejes, moze sie jednak do jutra wykurujesz co? Ja sobie jakos nie moge wyobrazic spotknia bez ciebie.
Anonymous - 6 Października 2006, 17:48
We Warszawie tajfun srogi,
zwie się SKOFA, zejdź mu z drogi.
SKOFA broni !
SKOFA radzi !
SKOFA nigdy cię nie zdradzi !
Przypomniała mi się Seksmisja. Dzięki Lu i Krukowi oczywiście.
Sory za mój staropolski, ale to w końcu żurawiejka, a nie Mezo czy inny hip hop.
Nattfiarill - 6 Października 2006, 18:00
No to mam nadzieję, że jutro fajna będzie impreza. Tylko zastanawiam się, jak ja dotrę do was...
Hmmm, muszę już zaplanować drogę
Anonymous - 6 Października 2006, 18:18
Nattfiarill
Polecam tę stronę z mapą
I na pewno nie zabłądzisz.
Ixolite - 6 Października 2006, 18:31
ja mysle, ze chodzi raczej o (nie)planowane utrudnienia - byle do metra sie dostac, dalej juz latwo
Nattfiarill - 6 Października 2006, 18:51
No właśnie. O to chodzi... No cóż, w razie czego piechotką przez Pola Mokotowskie
|
|
|