To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

Kruk Siwy - 5 Października 2006, 16:13

Ixolite, kiczowate i ... niezłe. Może by pomyśleć o plakietkach identyfikacyjnych? Na ten zlot to już się nie zdąży, ale na następne?
dzejes - 5 Października 2006, 16:26

Co?
I niby mielibyśmy coś takiego nosić? Was chyba po.........ło. :lol:

Kruk Siwy - 5 Października 2006, 16:37

E tam. Nie takie. To to byłoby oficjalnym znakiem zbornym na czas spotkania.
Stawiasz cóś takiego wydrukowane na czymś trwałym i nikt nie może mieć wątpliwości co się tu odbywa. Nieśmiałe gollumy drepcą w słusznym kierunku, trolle przeciwpołożnie. Hm, trzeba by dodać zdjęcie mawete.
Plakietka byłaby z jakimś obrazkiem, może awatar każdego i jego nick? Przy większych zlotach nie byłoby to od rzeczy. Przy 28 SKOFie może się już nas zebrać Sala Kongresowa.
Wszak nie?
A poza tym takie gadźety są fajnymi pamiątkami.

Ixolite - 5 Października 2006, 16:47

Kicz to me drugie imię :P

A tak serio, to nie na poważnie to robie, przynajmniej na razie ;)

Jak ja, albo ktos, bedzie miec dobry pomysl, to mozna cos fajnego zrobic :)

Kruk Siwy - 5 Października 2006, 16:49

O i w tym rzecz. Znak SKOFy przydałby się. I plakietki takoż. Ale to bardziej wyczulonym plastycznie i lepszym organizacyjnie pozostawię...
dareko - 5 Października 2006, 16:55

RED ALERT!!!

Paradox odpada :( Maja jakies Mistrzostwa Polski w jakiejs grze RPG, lokal bedzie caly zawalony :( Ktos ma pomysl na inna lokalizacj?

Ixolite - 5 Października 2006, 17:18

Skąd masz to info? To pewne?
dareko - 5 Października 2006, 17:20

pewne, od managera Paradoxu
Ixolite - 5 Października 2006, 17:23

Fak.
dareko - 5 Października 2006, 17:28

Za Krukiem mam 2 propozycje. Zielona Ges przy polach Mokotowskich i Pub na Mariensztacie, Barylka zdaje sie. Ges jest chyba drozsza, za to przy metrze. Nie pamietam ile kosztuje piwo w Barylce.
Studnia - 5 Października 2006, 17:56

Byle miodzik był... (Ale konstruktywna wypowiedź...)
Ixolite - 5 Października 2006, 17:59

A gdzie się da rezerwację na naszą ekipę zrobić?
Anonymous - 5 Października 2006, 19:19

I gorzałka żeby też, żebym się nie zezwierzęcił i wody nie pił :D
Ixolite - 5 Października 2006, 19:21

Dobra, ja optuje za Zielona Gesia, ze wzgledu na dojazd, bo leniwy jestem, ale co bedzie to bedzie, zeby potem na mnie nie bylo :P

Jak by nie bylo, to bedzie dobrze, byle by miejsce bylo ;)

dareko - 5 Października 2006, 19:28

Ja niestety nie moge sie tym dzisiaj zajac :( Jesli ktos moze, niech zadzwoni do Barylki i do Gesi z zapytaniem, czy mozna rezerwacje zrobic, o ceny tez moglby sie zapytac. Ixi? Studnia?
Studnia - 5 Października 2006, 19:57

Browar jest chyba w granicach piątaka (jest tu jakiś cfaniak? :wink: )
Acha... W sobote możemy trafić na karaoke.

Edit:
Poprawka. Pifko po 7 zyla :shock: , jak nie lepiej :|

Anonymous - 5 Października 2006, 20:15

Tylko podajcie adres, jak już coś ustalicie.Karaoke? :mrgreen: :mrgreen: Ale 7 zeta za piwo? Ech ta Warszafka... :roll: :roll:
Nattfiarill - 5 Października 2006, 20:22

Mi to wszystko jedno. Jak adres ustalicie, to tam dojadę :mrgreen:
Anonymous - 5 Października 2006, 20:53

Mi też wszystko jedno gdzie.Byle z wami. :wink:
dareko - 5 Października 2006, 21:18

OK, widze, ze wszyscy dzwonili i robili rezerwacje... :? Jutro, jak najwczesniej dzwonie do tych knajp i rezerwuje salke. Roznica w cenie jest chyba niewielka. Pod Barylka browar kosztuje 6 a w Gesi chyba 7, jesli tak bedzie to w pierwszej kolejnosci rezerwuje sale w Gesi. Jak tylko bede cos wiedzial daje cynk, wszystkim z listy trzeba bedzie przeslac PW, dodatkowo umieszcze sprostowaniach na zaprzyjazninych forach. Na wszelki wypadek, ktos bedzie musial podjechac do Paradoxa i zostawic jakas karteczke i info o zmianie, nie mozna wykluczyc, ze ktos niedoinformowany jednak sie tam pojawi.
A teraz wszyscy ladnie podziekowac Krukowi :) Gdyby nie jego rozlegle kontakty, mielibysmy cieplutko pod zapchanym Paradoxem :)

Anonymous - 5 Października 2006, 21:50

:) THX Kruk
dzejes - 5 Października 2006, 22:25

Panie i panowie - apeluję o załatwienie sprawy, bo nie uśmiecha mi się jechać z Częstochowy na odwołane spotkanie 8)
dareko - 5 Października 2006, 22:51

Opcja odwolania nie jest brana pod uwage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ixolite - 5 Października 2006, 22:51

Ugh, dareko, nie gniewoj siem brachu, alem zem zajenty byl :(

Daj znac co i jak, rano generalnie powinienem jutro byc, bo po poludniu dopiero na uczelnie jade.

Anonymous - 6 Października 2006, 10:33

Zrobiliśmy rezerwację w Zielonej Gęsi. Tu informacje o dojeździe i innych rzeczach. Są duże stoliki, piwo niestety po 7 zł, ale to raczej norma w Wawce. :? Co do karaoke, to nie mam pojęcia, zapomniałam zapytać, najwyżej ich zagłuszymy. :wink:

Spotykamy się więc o godzinie 16 w knajpie.

A do listy uczestników dopisuję Rafała Kosika. :D

dareko - 6 Października 2006, 10:41

Czy ktos ma moze jakos w miare blisko do Paradoxa? Chodzi o zostawienie informacji, ze spotkanie zmienilo okalizacje.

Edit:

Do wszystkich z listy przeslalem PW, napisalem posty tez na innych forach. Nic wiecej zrobic sie nie da, miejmy nadzieje, ze nikt w Paradoxie nie wyladuje. :)

gorat - 6 Października 2006, 14:34

Dotarła do mnie od razu po logowaniu informacja o zmianie lokalizacji. BOMBA! :D
Wszystko klarowne, stawię się prosto z polibudy (giełda coś-tam mineralogiczna się odbywa, mogę podać pełną nazwę... jak stamtąd wróce albo spotkam plakat ;) ). Fiu fiu, ale blisko 8)

Kruk Siwy - 6 Października 2006, 14:37

Miria, w razie czego będziesz śpiewać|!!
gorat - 6 Października 2006, 14:51

Kruk, Ty pozostałym uczestnikom spotkania nie groż!

Się pośle obstawę, żeby wyłaczyła... :mrgreen:

Kruk Siwy - 6 Października 2006, 14:59

gorat, ja to mogę co najwyżej zawyć, ale Miria, z tym swoim wspaniałym, ciepłym, budzącym dreszcz głlosem...
Nie odróżniłeś podlizywania się od groźby? Hm... abstynencja JEST szkodliwa.

Partner forum