Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)
Kruk Siwy - 5 Października 2006, 16:13
Ixolite, kiczowate i ... niezłe. Może by pomyśleć o plakietkach identyfikacyjnych? Na ten zlot to już się nie zdąży, ale na następne?
dzejes - 5 Października 2006, 16:26
Co?
I niby mielibyśmy coś takiego nosić? Was chyba po.........ło.
Kruk Siwy - 5 Października 2006, 16:37
E tam. Nie takie. To to byłoby oficjalnym znakiem zbornym na czas spotkania.
Stawiasz cóś takiego wydrukowane na czymś trwałym i nikt nie może mieć wątpliwości co się tu odbywa. Nieśmiałe gollumy drepcą w słusznym kierunku, trolle przeciwpołożnie. Hm, trzeba by dodać zdjęcie mawete.
Plakietka byłaby z jakimś obrazkiem, może awatar każdego i jego nick? Przy większych zlotach nie byłoby to od rzeczy. Przy 28 SKOFie może się już nas zebrać Sala Kongresowa.
Wszak nie?
A poza tym takie gadźety są fajnymi pamiątkami.
Ixolite - 5 Października 2006, 16:47
Kicz to me drugie imię
A tak serio, to nie na poważnie to robie, przynajmniej na razie
Jak ja, albo ktos, bedzie miec dobry pomysl, to mozna cos fajnego zrobic
Kruk Siwy - 5 Października 2006, 16:49
O i w tym rzecz. Znak SKOFy przydałby się. I plakietki takoż. Ale to bardziej wyczulonym plastycznie i lepszym organizacyjnie pozostawię...
dareko - 5 Października 2006, 16:55
RED ALERT!!!
Paradox odpada Maja jakies Mistrzostwa Polski w jakiejs grze RPG, lokal bedzie caly zawalony Ktos ma pomysl na inna lokalizacj?
Ixolite - 5 Października 2006, 17:18
Skąd masz to info? To pewne?
dareko - 5 Października 2006, 17:20
pewne, od managera Paradoxu
Ixolite - 5 Października 2006, 17:23
Fak.
dareko - 5 Października 2006, 17:28
Za Krukiem mam 2 propozycje. Zielona Ges przy polach Mokotowskich i Pub na Mariensztacie, Barylka zdaje sie. Ges jest chyba drozsza, za to przy metrze. Nie pamietam ile kosztuje piwo w Barylce.
Studnia - 5 Października 2006, 17:56
Byle miodzik był... (Ale konstruktywna wypowiedź...)
Ixolite - 5 Października 2006, 17:59
A gdzie się da rezerwację na naszą ekipę zrobić?
Anonymous - 5 Października 2006, 19:19
I gorzałka żeby też, żebym się nie zezwierzęcił i wody nie pił
Ixolite - 5 Października 2006, 19:21
Dobra, ja optuje za Zielona Gesia, ze wzgledu na dojazd, bo leniwy jestem, ale co bedzie to bedzie, zeby potem na mnie nie bylo
Jak by nie bylo, to bedzie dobrze, byle by miejsce bylo
dareko - 5 Października 2006, 19:28
Ja niestety nie moge sie tym dzisiaj zajac Jesli ktos moze, niech zadzwoni do Barylki i do Gesi z zapytaniem, czy mozna rezerwacje zrobic, o ceny tez moglby sie zapytac. Ixi? Studnia?
Studnia - 5 Października 2006, 19:57
Browar jest chyba w granicach piątaka (jest tu jakiś cfaniak? )
Acha... W sobote możemy trafić na karaoke.
Edit:
Poprawka. Pifko po 7 zyla , jak nie lepiej
Anonymous - 5 Października 2006, 20:15
Tylko podajcie adres, jak już coś ustalicie.Karaoke? Ale 7 zeta za piwo? Ech ta Warszafka...
Nattfiarill - 5 Października 2006, 20:22
Mi to wszystko jedno. Jak adres ustalicie, to tam dojadę
Anonymous - 5 Października 2006, 20:53
Mi też wszystko jedno gdzie.Byle z wami.
dareko - 5 Października 2006, 21:18
OK, widze, ze wszyscy dzwonili i robili rezerwacje... Jutro, jak najwczesniej dzwonie do tych knajp i rezerwuje salke. Roznica w cenie jest chyba niewielka. Pod Barylka browar kosztuje 6 a w Gesi chyba 7, jesli tak bedzie to w pierwszej kolejnosci rezerwuje sale w Gesi. Jak tylko bede cos wiedzial daje cynk, wszystkim z listy trzeba bedzie przeslac PW, dodatkowo umieszcze sprostowaniach na zaprzyjazninych forach. Na wszelki wypadek, ktos bedzie musial podjechac do Paradoxa i zostawic jakas karteczke i info o zmianie, nie mozna wykluczyc, ze ktos niedoinformowany jednak sie tam pojawi.
A teraz wszyscy ladnie podziekowac Krukowi Gdyby nie jego rozlegle kontakty, mielibysmy cieplutko pod zapchanym Paradoxem
Anonymous - 5 Października 2006, 21:50
THX Kruk
dzejes - 5 Października 2006, 22:25
Panie i panowie - apeluję o załatwienie sprawy, bo nie uśmiecha mi się jechać z Częstochowy na odwołane spotkanie
dareko - 5 Października 2006, 22:51
Opcja odwolania nie jest brana pod uwage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ixolite - 5 Października 2006, 22:51
Ugh, dareko, nie gniewoj siem brachu, alem zem zajenty byl
Daj znac co i jak, rano generalnie powinienem jutro byc, bo po poludniu dopiero na uczelnie jade.
Anonymous - 6 Października 2006, 10:33
Zrobiliśmy rezerwację w Zielonej Gęsi. Tu informacje o dojeździe i innych rzeczach. Są duże stoliki, piwo niestety po 7 zł, ale to raczej norma w Wawce. Co do karaoke, to nie mam pojęcia, zapomniałam zapytać, najwyżej ich zagłuszymy.
Spotykamy się więc o godzinie 16 w knajpie.
A do listy uczestników dopisuję Rafała Kosika.
dareko - 6 Października 2006, 10:41
Czy ktos ma moze jakos w miare blisko do Paradoxa? Chodzi o zostawienie informacji, ze spotkanie zmienilo okalizacje.
Edit:
Do wszystkich z listy przeslalem PW, napisalem posty tez na innych forach. Nic wiecej zrobic sie nie da, miejmy nadzieje, ze nikt w Paradoxie nie wyladuje.
gorat - 6 Października 2006, 14:34
Dotarła do mnie od razu po logowaniu informacja o zmianie lokalizacji. BOMBA!
Wszystko klarowne, stawię się prosto z polibudy (giełda coś-tam mineralogiczna się odbywa, mogę podać pełną nazwę... jak stamtąd wróce albo spotkam plakat ). Fiu fiu, ale blisko
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 14:37
Miria, w razie czego będziesz śpiewać|!!
gorat - 6 Października 2006, 14:51
Kruk, Ty pozostałym uczestnikom spotkania nie groż!
Się pośle obstawę, żeby wyłaczyła...
Kruk Siwy - 6 Października 2006, 14:59
gorat, ja to mogę co najwyżej zawyć, ale Miria, z tym swoim wspaniałym, ciepłym, budzącym dreszcz głlosem...
Nie odróżniłeś podlizywania się od groźby? Hm... abstynencja JEST szkodliwa.
|
|
|