Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski
Profan - 24 Listopada 2010, 22:31
baranek napisał/a | Profan, zacznij od Wilkozaków. poważnie. jestem świeżo po lekturze. mocna rzecz. |
Dzięki, jedyny, co potrafi odpowiedzieć na pytanie.
A ty RD z takim kojarzeniem faktów, to myślę, że z powodzeniem zrobiłbyś kamasutrę w wersji RPG.
shenra - 24 Listopada 2010, 22:32
Profan napisał/a | A ty RD z takim kojarzeniem faktów, to myślę, że z powodzeniem zrobiłbyś kamasutrę w wersji RPG. | Weź się opanuj.
Profan - 24 Listopada 2010, 22:32
shenra napisał/a | Profan napisał/a | A ty RD z takim kojarzeniem faktów, to myślę, że z powodzeniem zrobiłbyś kamasutrę w wersji RPG. | Weź się opanuj. |
No zgadnij, kto zaczął.
RD - 24 Listopada 2010, 22:33
Profan napisał/a | A ty RD z takim kojarzeniem faktów, to myślę, że z powodzeniem zrobiłbyś kamasutrę w wersji RPG. |
Za stary jestem. Mogę sobie co najwyżej pogadać
shenra - 24 Listopada 2010, 22:34
RD napisał/a | Mogę sobie co najwyżej pogadać | Ojtam. Ojtam.
hundzia - 24 Listopada 2010, 22:36
Profan napisał/a | Jesteście paskudnymi gollumami.
A mydło i tak kiedyś upadnie
|
No pewnie, że jesteśmy. A Zabłockiemu też z mydłem nie wyszło, więc nie ma co powtarzać
Od tyłu, bo tak jakoś z kontekstu wyszło:
nimfa bagienna napisał/a |
Zajrzyj tutaj. |
[quote="nimfa bagienna"] mBiko napisał/a | nimfa bagienna, podła jesteś. Trochę. |
Pewnie tak, mBiko.
Tylko kiedy widzę podobne zapytania, to od razu włącza mi się czerwona lampeczka.
Co to znaczy: najciekawsze? I dla kogo?
Jeden pochwali akcyjniak, bo lubi rzeczy z akcją. Inny wskaże książkę bardziej klimatyczną, refleksyjną - bo akurat takie woli. Jeszcze inny zachwyci się wykorzystaniem wątków naukowych bądź historycznych. Uczyni to subiektywnie, boć przecież punkt jego widzenia i jego gust nie musi się pokrywać z gustem pytającego.Wujek Gógiel wyrzuci kwirylion opinii, pisanych przez krańcowo różnych czytaczy. Dzięki temu zadający pytanie może wyrobić sobie coś na kształt opinii bezstronnej. I przede wszystkim - własnej. Taką opinię można uzyskać również wtedy, gdy się przejrzy wątek.
Masz rację, podła jestem. Stawiam na samodzielne wyrabianie sobie zdania. Jest to czaso- i energochłonne
A nie, mnie to rozbawiło do łez. Degustibus to paskudna rzecz, nie można zakładać, e każdy lubi to samo. Nie jesteśmy lemingami, by lecieć w tym samym kierunku. I, nie daj Allahu, spadać w przepaść tandety tylko dlatego, że inni tak robią.
[quote="Profan"]
Zgadzam się z tobą, ale problem jest taki, że biedny gimnazjalista, który właśnie uskładał 35 złociszy chce wyruszyć na podbój empiku, a akurat na Dębskiego ma ochotę.
Bo? Jest Naczelnym? Czy może też selekcjonerem?
Ja również upraszam zmiłowania, użyszkodnik ma ochotę na Dębskiego, skojarzenia mam jedne, ten chwytak to chyba nie jest zły pomysł.
edita: bo mi się "Z" na klawiaturze zacina.
RD - 24 Listopada 2010, 22:36
shenra napisał/a | RD napisał/a | Mogę sobie co najwyżej pogadać | Ojtam. Ojtam. |
Ooooooooooo! To wiesz coś więcej ode mnie?
[quote="hundzia"]ten chwytak to nie jest zły pomysł.
Mój syn wymyślił. Do gimnazjum uczęszcza...
Profan - 24 Listopada 2010, 22:41
Zostałem okropnie zdemoralizowany, to powinno być karalne. A przypominam, że w więzieniach nie ma chwytaków.
shenra - 24 Listopada 2010, 22:42
RD napisał/a | Ooooooooooo! To wiesz coś więcej ode mnie? | Ale, że kto? Że ja? A co, ktoś Ci coś powiedział? A się wszystkiego wyprę jakby co
Profan napisał/a | A przypominam, że w więzieniach nie ma chwytaków. | A wybierasz się?
Profan - 24 Listopada 2010, 22:43
shenra napisał/a | RD napisał/a | Ooooooooooo! To wiesz coś więcej ode mnie? | Ale, że kto? Że ja? A co, ktoś Ci coś powiedział? A się wszystkiego wyprę jakby co
Profan napisał/a | A przypominam, że w więzieniach nie ma chwytaków. | A wybierasz się? |
Wy się wybieracie za demoralizację młodzieży gimnazjalnej
mBiko - 24 Listopada 2010, 22:44
Zaczęła się ciekawa rozmowa i jak zwykle zeszła na Bronisława Malinowskiego.
RD - 24 Listopada 2010, 22:45
shenra napisał/a |
Profan napisał/a | A przypominam, że w więzieniach nie ma chwytaków. | A wybierasz się? |
Nic do dodania. Dzięki,Shenra
merula - 24 Listopada 2010, 22:45
Cytat | Zostałem okropnie zdemoralizowany, to powinno być karalne.
|
cierpienie jest odpłatą za grzechy
Wilkozaków przeczytałam. Nie jest to świat dla romantycznych pensjonarek. Natomiast generalnie ciśnie mi się na usta pytanie CZEMU TAK URYWAĆ JAK SIĘ HISTORIA ZACZYNA PIĘKNIE ROZWIJAĆ???
RD - 24 Listopada 2010, 22:46
Bo historia się pięknie rozwinie!!!
Hubert - 24 Listopada 2010, 22:47
RD napisał/a | EDIT: Profan Właśnie nie zamierzam Cię wychowywać seksualnie! Nauczycielkę przedmiotu poproś! Ja tylko zaciskam... I chwytak do mydła zamawiam... |
Oplułem monitor.
Profan napisał/a | Wy się wybieracie za demoralizację młodzieży gimnazjalnej |
Nie grałeś w Słoneczko?!
Profan - 24 Listopada 2010, 22:48
Dobra, kończymy temat, bo zostałem zwyzywany od gejów-gwałcicieli.
Do jutra.
Sosnechristo napisał/a |
Nie grałeś w Słoneczko?! |
W słoneczku nikt nie zaciska, więc jest łatwiej
merula - 24 Listopada 2010, 22:49
RD napisał/a | Bo historia się pięknie rozwinie!!! |
Ale KIEDY???
RD - 24 Listopada 2010, 22:50
Profan napisał/a | Dobra, kończymy temat, bo zostałem zwyzywany od gejów-gwałcicieli.
|
Gdzie?!!! Toż my siem wykazujem skrajnom torelancjom!
merula napisał/a | RD napisał/a | Bo historia się pięknie rozwinie!!! |
Ale KIEDY??? |
W sztycniu się biorę do pisania
Hubert - 24 Listopada 2010, 22:52
@Profan
Ten, no... Wiesz, chodziło mi o Słoneczko z udziałem dziewczyn...
Profan - 24 Listopada 2010, 22:55
Sosnechristo napisał/a | @Profan
Ten, no... Wiesz, chodziło mi o Słoneczko z udziałem dziewczyn... |
A to inaczej się da grać?
Dziewczyny tym bardziej nie zaciskają. To ty mnie nie zrozumiałeś.
Zaraz tu wpadnie jakiś zły moderator, administrator czy inny diabeł i nas pobanuje za offtopy.
RD - 24 Listopada 2010, 22:55
Sosnechristo napisał/a | @Profan
Ten, no... Wiesz, chodziło mi o Słoneczko z udziałem dziewczyn... |
O w mordę... To może być słoneczko bez ich udziału?!!! Ja jednakowoż naprawdę z innej epoki jakby pochodzę....
shenra - 24 Listopada 2010, 22:57
Profan napisał/a | Zaraz tu wpadnie jakiś zły moderator, administrator czy inny diabeł i nas pobanuje za offtopy. | Toż przecież Tobie tu tak strasznie źle i demoralizująco. Sam grzecznie wyjdziesz, to po co Cię jeszcze gonić mają. Poza tym, to wątek BOGA( ) i jak sam rzekł RD napisał/a | Toż my siem wykazujem skrajnom torelancjom! |
A chwała niech będzie Wielkiemu Kosmicznemu Chomikowi.(taki mały lans )
dalambert - 24 Listopada 2010, 22:57
Cytat | i nas pobanuje za offtopy. |
Słoneczko to temat wiodący , a nie offtop
Hubert - 24 Listopada 2010, 22:57
Profan, biorąc pod uwagę kontekst i poprzednie Twoje wypowiedzi, można dojść do rozmaitych wniosków.
RD napisał/a | O w mordę... To może być słoneczko bez ich udziału?!!! Ja jednakowoż naprawdę z innej epoki jakby pochodzę.... |
Profana pytaj. On coś o zaciskaniu ciągle mówi...
Profan - 24 Listopada 2010, 22:57
Tak patrząc, to jestem ciekawy jaka część społeczeństwa jest realnie przekonana, że gimnazjaliści, to tylko piją, palą i w słoneczko grają.
/Edit
Ano, i jeszcze planują gwałcić RDa.
RD - 24 Listopada 2010, 22:59
Około 98 %...
merula - 24 Listopada 2010, 22:59
RD napisał/a | W sztycniu się biorę do pisania |
a kiedy planujesz skończyć?
a kilku co przyzwoitszych Kozaków pożyje trochę dłużej?
shenra - 24 Listopada 2010, 23:00
Profan napisał/a | Ano, i jeszcze planują gwałcić RDa. | Ty to chyba serio bokiem czytasz, żeby nie powiedzieć o zada strony
RD - 24 Listopada 2010, 23:01
merula napisał/a | a kiedy planujesz skończyć? |
W marcu najpóźniej .
Cytat | a kilku co przyzwoitszych Kozaków pożyje trochę dłużej? |
A są tam jacyś przyzwoitsi?
Nie no, paru polubiłem, nie zabiję ich tak zaraz...
Edit: Shenra, planowac sobie mogą... Ale to nie takie proste
shenra - 24 Listopada 2010, 23:02
RD napisał/a | Nie no, paru polubiłem, nie zabiję ich tak zaraz... | To dobrze, bo ja ich też zaczynam lubić
|
|
|