Najnowszy numer - Numer 16 - 19 lutego 2007
aqulka - 22 Lutego 2007, 14:17
Wczoraj w empiku w GC nie było - chociaż ja nie umiem szukac gazet w empiku i moze dlatego? ale zaniedługo się wypuszczę i może w jakoms kiosku dopadnę - ten na Królewskiej bywa dobrze zaopatrzony.
Godzilla - 22 Lutego 2007, 14:18
Hmm, w jakim dziale mogą to w Empiku dać: w Warszawie najczęściej w popularnonaukowym. Kto widział inne pomysły?
hjeniu - 22 Lutego 2007, 14:49
W działach: dla dzieci i młodzieży, hobbystycznym, dla dorosłych
Adashi - 22 Lutego 2007, 15:09
Mam! Cieszę się ogromnie! Niesamowite doznanie
MrMorgenstern - 22 Lutego 2007, 15:39
Adashi napisał/a | Cieszę się ogromnie! Niesamowite doznanie |
Czy to nie jest przypadkiem Twój pierwszy raz, Adashi...?
Adashi - 22 Lutego 2007, 15:42
Ano! Zajrzy do mojego wątku MrMorgenstern, a dowiesz się wszystkiego
mawete - 22 Lutego 2007, 15:55
Kurde... a u mnie nie ma... zadupie bez mapy....
aqulka - 22 Lutego 2007, 16:21
no i miałam rację - był w kiosku na królewskiej i teraz jeszcze ze trzy godziny pańszczyzny i można zabrać się za czytanie:)
Czarny - 22 Lutego 2007, 16:23
U mnie też już jest Specjalnie polazłem do Kauflandu po SFFiH, a przy okazji kupiłem sobie "Dym i lustra" Gaimana za 10zł. Bardzo udana przechadzka.
Ixolite - 22 Lutego 2007, 16:37
Godzilla napisał/a | Hmm, w jakim dziale mogą to w Empiku dać: w Warszawie najczęściej w popularnonaukowym. Kto widział inne pomysły? |
To zależy, w naszym ulubionym Empiku może to być: dział popularnonaukowy, hobbystyczny, dla dorosłych (bywało ) pomiędzy młodzieżowym, a historycznym, ewentualnie przy czasopismach obcojęcycznych lub nawet w towarzystwie innych czasopism fantastycznych (czasem zdarza się i tak ) - to jeśli chodzi o czasopisma. Można próbować też szukać w okolicach, w których w danym momencie znajdują się podręczniki RPG, tudzież komiksy (jedno i drugie ciągle wędruje), w dziale upominków lub pakowania prezentów, zależy co się akurat na parterze mieści, za schodami (teraz chyba jeszcze w remoncie, dawno nie byłem), a jeśli nie ma w żadnym z tych miejsc to można zapytać kogoś o stan magazynowy
Adashi - 22 Lutego 2007, 16:44
Wy dziwne jakieś te Empiki macie ludzie, w Poznaniu działy są raczej stałe. Gwynhwar jak to tam jest
Czarny - 22 Lutego 2007, 16:47
U nich są rodzaju żeńskiego i ciągle się "przebierają"
Agi - 22 Lutego 2007, 17:09
A u nas w Pyrlandii stosuje się zasadę "zaś, ale porzundek musi być".
W moim ulubionym sklepiku z prasą z zamkniętymi oczami mogę podejść do półki i wyciągnąć SFFiH - zawsze leży w tym samym miejscu.
Adashi - 22 Lutego 2007, 17:12
"Porządek musi być" - musowo, u nas tak zawsze i ze wszystkim, hehe W Poznaniu są teraz 3 Empiki, w każdym pisma fantastyczne są raczej w tym samym miejscu od kilku już miesięcy, to samo tyczy się książek i komiksów, wszystko na swoim miejscu w odpowiednich działach.
Haletha - 22 Lutego 2007, 17:37
Jeeeest! I zapowiada się naprawdę stuprocentowo super, jakkolwiek wewnątrz brakuje jednego nazwiska wymienionego na okładce;-))
FireStorm - 22 Lutego 2007, 17:38
Numer jest, Nikitycza nie ma
Godzilla napisał/a | Hmm, w jakim dziale mogą to w Empiku dać: w Warszawie najczęściej w popularnonaukowym. Kto widział inne pomysły? |
Ja kiedys dawno temu chcialem kupic iesiecznik Top Secret (o grach komputerowych jak ktos nie wiedzial ) - Pani w koisku przejrzala polke z swierszczykami i oznajmila, ze nie ma
Adashi - 22 Lutego 2007, 17:42
FireStorm, grabulę rad bym uściskać - stary, dobry Top Secret, niestety nie wyszło im to wznowienie, parę lat temu.
gorbash - 22 Lutego 2007, 17:47
Kopalny, Dzemik i Krzys Qbeczko
Ixolite - 22 Lutego 2007, 18:15
Adashi napisał/a | Porządek musi być - musowo, u nas tak zawsze i ze wszystkim, hehe W Poznaniu są teraz 3 Empiki, w każdym pisma fantastyczne są raczej w tym samym miejscu od kilku już miesięcy, to samo tyczy się książek i komiksów, wszystko na swoim miejscu w odpowiednich działach. |
To zdaje się, że tylko nasz ulubiony Empik ma takie przypadłości, inne Empiki w Warszawie, przynajmniej te, w których bywałem po kilka razy, nie cierpiały na "przebieralnię"
Ale ma to swoje uroki, co tydzień jestem czymś zaskakiwany, a to się kawiarenka pojawi, a to zniknie, a to schody ruchome znikną, a to się windy pojawią, raz komiksy są na jednym piętrze, raz na drugim, ile ciekawych rzeczy można znaleźć szukając czego innego, co jeszcze tydzień temu stało w innym miejscu
NURS - 22 Lutego 2007, 18:40
To stara taktyka, szukając swojego ogladasz inne działy
Aga - 22 Lutego 2007, 18:56
Donoszę, że prenumerata doszła dzisiaj. Ech, w złą godzinę powiedziałam na Pszczykonie, że listonosze się starają, bo ten numer przyszedł tak pogięty, jakby listonosz się nim opędzał od wściekłego psa Dobrze, że mam numer już od soboty Połowa przeczytana.
NURS - 22 Lutego 2007, 19:37
Pewnie tak szybko przerzucali, z rąk do rąk
Ech..
hrabek - 23 Lutego 2007, 08:38
Do mnie prenumerata przyszla wczoraj, ale nie zauwazylem w skrzynce. Dopiero dzisiaj rano idac do pracy, ale nie wyciagalem, bo w robocie i tak nie poczytam. Obadalem koperte i nie wyglada najlepiej, ale licze na to, ze zawartosc mimo to bedzie w znacznie lepszym stanie.
Godzilla - 23 Lutego 2007, 09:16
Część już przeczytałam. Kura jest ładna.
Fidel-F2 - 23 Lutego 2007, 09:17
Tak. Kura jest ładna.
Szenute - 23 Lutego 2007, 12:52
Mam od wczoraj. O 7 rano nie było a o 19 wieczorem już tak , ale dopiero dziś zaczynam czytać.
tomay - 23 Lutego 2007, 12:55
kupiłem wczoraj wieczorem...
przeczytałem całość...
malo jak dla mnie taka 1 cieniutka gazetka na miesiac
gorim1 - 23 Lutego 2007, 13:27
u mnie jeszcze nie ma
robię się zły
agrafek - 23 Lutego 2007, 13:28
Kupiłem przed pół godziną. Rzuciłem okiem na Jarla. Rany boskie, co to jest "najprzywoitrzy Wiking"? To tak specjalnie?
Rodion - 23 Lutego 2007, 13:31
Ty tak specjalnie?
|
|
|