Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
merula - 3 Października 2011, 11:16
dalambert, a miałeś Ty kiedy kontakt z chomikiem? oczywiście, że gryzą
Kruk Siwy - 3 Października 2011, 11:17
Z kanapką najlepsze. Bardzo chomicze.
shenra - 3 Października 2011, 11:25
Masz na nim Kruku taką zadumaną minę
Kruk Siwy - 3 Października 2011, 11:37
Bo mi ktoś kanapkę pod...lił!
dalambert - 3 Października 2011, 11:42
merula, nasz Chomik nie gryzie
shenra - 3 Października 2011, 11:47
dalambert, macie jakiegoś chomika?
dalambert - 3 Października 2011, 12:04
shenra, oj tam, , oj tam, Forum ma Chomika, może o nim słyszałaś , takie miły puszyściak
my mamy Moniastego i kanarka i chwatit'
shenra - 3 Października 2011, 12:08
Hohoho, istne szaleństwo widzę
Zgaga - 3 Października 2011, 12:53
| shenra napisał/a | Za to z kanapką to ja jednak Musiała pogryzę |
A takie coś z Chmielewskiej mi się przypomniało:
| Cytat | - Proszę bardzo, tujest kawałek bułki.
Witek obejrzał się i spojrzał na rybę, usiłując ukryć obrzydzenie.
— Proszę, proszę — zachęcał Leszek.
— Nie, dziękuję — odparł Witek znękanym głosem. — Ja, wie pan, w ogóle uważam jedzenie za czynność intymną. Zawsze wolę zjeść tak jakoś chyłkiem, żeby mnie nikt nie widział.
Leszek zatrzymał się nagle w swoim odruchu gościnności i spojrzał na niego nieco skonsternowany.
— No tak — powiedział niepewnie. — Istotnie, ją też tak uważam. Nawet już próbowałem jadać w WC-cie, ale to trochę niewygodnie...
Witek chciał jeszcze coś powiedzieć, ale rozmyślił się, machnął ręką i wyszedł, demonstracyjnie cierpiąc. Wiesio wsunął się na powrót z balkonu z wyrazem bezgranicznego osłupienia na obliczu.
— Co on powiedział? — spytał nieufnie. — On jada tyłkiem???
— Nie tyłkiem, tylko chyłkiem — poprawił go Leszek. — Słyszałeś przecież: w WC-cie, pod stołem, w szafie, różnie. Żeby go ludzie nie widzieli... |
dalambert - 3 Października 2011, 12:57
Zgaga, a Bunuela, bodajże, "Dyskretny urok burżuazji" pamietasz, tam tyż jest urocza scena uroczystego srania przy stole obstawionym sedesami i wychodzenia do kibelka by coś przekąsić
shenra - 3 Października 2011, 13:04
No teraz to pojechaliście...
Zgaga - 3 Października 2011, 13:08
shenra, mi się tylko Twoja mina skojarzyła z potrzebą "jedzenia chyłkiem". A dalambert musiał tak pojechać
dalambert - 3 Października 2011, 13:13
Zgaga, mnie to ta Chmielewska, zaispirowała do wspomnienia tego wybitnego pogrpmcy burżujów w kinowej tfu,tfurczości
Agi - 3 Października 2011, 13:14
Cytat z Lesia cudny, niestety dalambertowe nawiązanie do Bunuela zepsuło całą zabawę.
shenra - 3 Października 2011, 13:14
Zgaga, bo to było chyba trzecie zdjęcie co Karzeło strzelało i już mnie wściek brał
merula - 3 Października 2011, 13:27
Z uwagi na możliwość przyjazdu Lynx i Pomiotu, po uzgodnieniu z Paradoxem, na 22 mamy naszą zwykłą niszę, czyli górę za winklem.
To co, nowy termin to 22 X?
dalambert - 3 Października 2011, 13:29
OK , ewntualnie jak sie rozbawimy to i 5 XI zaliczymy, ale kto to wi ?
Jak tam Chomikon czwartkowy - CHOMIK daj głos
merula - 3 Października 2011, 13:36
chomik chyba wyjszły po bilety jest w tej chwili.
dalambert - 3 Października 2011, 13:37
merula, , a nad bagaz
merula - 3 Października 2011, 13:50
nic nie wiem o Nadbagażu. to chyba zależy od spotkania z lekarzem.
shenra - 3 Października 2011, 13:50
Chomik przyznaje się, że nie chce mu się na dowrzec dzisiaj tupać, kupi bileta w środę rano. Wsio bez zmian, przytaszczę swój zadek w terminie. Nadbagaż jeszcze nie wie, czy będzie mógł towarzyszyć mi w tejże eskapadzie.
dalambert - 3 Października 2011, 13:58
shenra, Nadbagaż jak każdą walizkę bierze sie za rączkę i na półkę w przedziale wrzuca
shenra - 3 Października 2011, 14:01
Zobaczymy, czy się uda.
Kruk Siwy - 3 Października 2011, 14:05
Przypomina mi się koszmarny dowcip o misiu i zajączku w pociągu. Hihii!
dalambert - 3 Października 2011, 14:11
Kruk Siwy, mnie też, ale ja już tu na dziś wyczerpałem limit koszmarnych opowiastek
Kruk Siwy - 3 Października 2011, 14:12
Fakt. A nawet fuck!
Lynx - 3 Października 2011, 19:59
Czyli dziewczyny z północy potwierdzają swoje przybycie na SKOFĘ październikową 22 Już organizujemy opiekunka do dziecka dla Juniora.
merula - 3 Października 2011, 21:31
dostałam taką informację od Ani z Paradoxu
Witaj Gosiu,
W październiku, dokładnie w terminie 20-23 października, planujemy organizację naszego minikonwentu Paradoxialia.
Może mielibyście pomysł i chęć na zorganizowanie w czwartek jakiegoś spotkania dla naszych paradoxowych ludków?
Pytanie w istocie dotyczy zorganizowania jakiejś prelekcji, pogadanki czy czegoś w tym rodzaju, czy jakiejś atrakcji zwanej punktem programu. Powiedziałam jej, że namówimy się w czwartek i damy znać, ale stwierdziłam, że dam Wam znać już teraz, żeby był czas pomyśleć. Pomysł nie jest głupi.
Farin - 4 Października 2011, 18:08
Dobry fotograf był bo nie pamiętam abym zauważył, że ktoś robi zdjęcia :]
mBiko - 4 Października 2011, 18:49
Oj Farin, Farin. To wszyscy co chwilę narzekali, że błyskam, a ty nic nie zauważyłeś? Może trzeba przemyśleć wizytę u specjalisty?
|
|
|