Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
Lis Rudy - 19 Sierpnia 2011, 13:53
Adanedhel, a to następnym razem to na przykładzie Martvej się będę szkolił
No jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak "dziczał" na widok obiektywu. Co widać na dokumentacji miesca zdarzenia
dalambert - 19 Sierpnia 2011, 13:58
Jedynym który skutecznie się ukrył przed paparazzi i to na zpleczu , był jak się okazuje Moniasty, cwana gapa
nimfa bagienna - 19 Sierpnia 2011, 14:02
| Adanedhel napisał/a | Lisie, zwyczajnie dla zasady należy w wątku skofowym powiedzieć następnym razem, gdy zobaczę obiektyw, ucieknę. Albo coś takiego.
Inaczej nie ma SKOFY. |
A potem koniecznie trzeba podstawiać się przed obiektyw, zerkając zalotnie i wystawiając kolanko.
Jedenastka - 19 Sierpnia 2011, 14:11
nimfa bagienna, stęskniłam się za Twoim poczuciem humorku
nimfa bagienna - 19 Sierpnia 2011, 14:31
No ba!
Ozzborn - 19 Sierpnia 2011, 14:41
było zacnie. Miło poznać nowe ryjki oraz spotkać znów te dalsze. Jak widać niezapowiadanie się oraz unikanie babci na kilka dni przed działa. Byłem i mam na to świadków oraz dokumentację fotograficzną... oraz macalniczą
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 15:24
feralny mnie zachwycił, szczególnie w sekwencji
feralny por. - 19 Sierpnia 2011, 16:38
Widzę, że mój fanklub rośnie.
Witchma - 19 Sierpnia 2011, 18:57
To może jednak czas zacząć zbierać składki...? Bo skarbnik się nudzi
fealoce - 19 Sierpnia 2011, 19:00
Proponuję na następnej SKOFIE ustawić stanowisko ze zdjęciami z autografem
btw, fajne zdjęcia!
shenra - 19 Sierpnia 2011, 19:29
Ja tradycyjnie boję się tych Musiałowych, bo zrobiłam mu przyjemność i dałam się cieszyć tym, że je robi. A potem znów poza sieć nie wyjdzie to co czasami robię z twarzą
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 19:30
| shenra napisał/a | | bo zrobiłam mu przyjemność i dałam się cieszyć tym, że je robi | Wtf?
shenra - 19 Sierpnia 2011, 19:32
A bo ja w sumie też nie jestem miłośnikiem cykania fot. A Musiał robi to z organiczną przyjemnością. No to zrobiłam parę razy zeza i coś tam jeszcze (aż boję sobie przypomnieć). To się cieszył, jak na podgląd właził. Paniał?
Lis Rudy - 19 Sierpnia 2011, 19:33
| nimfa bagienna napisał/a | | potem koniecznie trzeba podstawiać się przed obiektyw, zerkając zalotnie i wystawiając kolanko. |
no widziałem na zdjęciach kolanka co niektórych, nader smaczne były
A jeszcze ten Ciechan wśród nich grzany, mialbym problem na co się decydować
Martva - 19 Sierpnia 2011, 19:38
Fajnie było i nie mogę już z czystym sumieniem mówić że nie lubię Warszawy, bo czuję jak mi nosek rośnie. Dziękuję Chomikowi za wyciągnięcie, meruli za nocleg, jedzonko i scrabbelki a całej reszcie za towarzystwo, było mi bardzo miło Was zobaczyć znów
| Lis Rudy napisał/a | | No jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak dziczał na widok obiektywu. |
Istnieje niewiele gorszych połączeń niż narcyzm i niefotogeniczność
| dalambert napisał/a | | Jedynym który skutecznie się ukrył przed paparazzi i to na zpleczu , był jak się okazuje Moniasty, |
A ja go znalazłam i zakochałam się. Jest przeuroczy.
fealoce - 19 Sierpnia 2011, 19:41
Moniek wzbudzał ogólny zachwyt
Dźyngis Wum - 19 Sierpnia 2011, 21:12
Było (uwaga, użyję tego słowa) wporzo . Zauważyłem, że jak się już wejdzie do Paradoxu, to czas zaczyna szybciej biec. No ni cholewy się nie zmieściłem w czasie i nie zdążylłem ze wszystkimi pogadać. Przy okazji piąteczka w stronę Shenry za Narutowicza ...wiadomo, tylko najlepsi się tam rodzą . No i wreszcie z Ozzim się spotkałem i pogadałem (BIG +) Ozzi nienawidzę Cię za ... a szczególnie za arabski !
shenra - 19 Sierpnia 2011, 21:15
Dżyngisie no ba! A cała reszta do pięt nam nie dorasta
mBiko - 19 Sierpnia 2011, 21:16
A ja chciałem wnieść oficjalny protest. SKOFie w środku tygodnia mówimy zdecydowane i stanowcze NIE!
Nina Wum - 19 Sierpnia 2011, 21:17
Udatne zdjęcia. Zwłaszcza te przezpiwne.
Karle Rzelazny (zawsze chciałam napisać to w wołaczu ), rzuć tę bombę już, bo uschniemy z niepewności.
shenra - 19 Sierpnia 2011, 21:17
mBiko, pfff. To była pikna, radosna niczym nieskrępowana Skofa(jakkolwiek by to nie brzmiało ).
Na Każełken to sobie jeszcze poczekamy. Mam więcej czasu, by obmyśleć, którymi kanałami będę potem chodzić
Ozzborn - 19 Sierpnia 2011, 21:52
Dźyngis Wum i vice versa, a nawet wizawi W tym miejscu podziękowania dla Niny, że Cię wciągnęła do tego elitarnego-acz-nieco-dysfunkcyjnego-ale-w-dobry-sposób-a-przynajmniej-tak-sobie-powtarzam towarzystwa
Nina Wum, zważywszy na ortografię to wołacz powinien brzmieć raczej Każle (jak za przeproszeniem wyżle )
Pucek - 20 Sierpnia 2011, 10:01
| Martva napisał/a | | Jest przeuroczy. |
Przekażę łobuzowi - się ucieszy
W sumie strasznie krótko byłam - ale lepiej krótko niż wcale, fajnie was zobaczyć
Jedenastka - 21 Sierpnia 2011, 07:53
| Ozzborn napisał/a | | Jak widać niezapowiadanie się oraz unikanie babci na kilka dni przed działa. | Nie było to trudne, skoro babci nie było.
Dokumentacja macalnicza? Mam nadzieję, że nie będzie z tego kłopotów rodzinnych
Ozzborn - 21 Sierpnia 2011, 13:19
Ja też nie - tzn. nie wiem czy WKCh nie mają właściwości jak ci kosmici z kawału o rozmnażaniu
W każdym razie dokumentacja będzie na fotach Każeła
Nina Wum - 21 Sierpnia 2011, 17:55
Ozzi, proszę uprzejmie. A co do tej dysfunkcyjności - dopóki nie staje się dominantą, jest git.
Jedenastka - 21 Sierpnia 2011, 18:35
| Ozzborn napisał/a | W każdym razie dokumentacja będzie na fotach Każeła |
Gdzież ona? Zgodnie z tradycją u Zgagi?
Ozzborn - 21 Sierpnia 2011, 19:48
Widzę babcia po urlopie znowu w formie
| Wnusio wyraźnie napisał/a | | W każdym razie dokumentacja będzie na fotach Każeła |
Jedenastka - 21 Sierpnia 2011, 20:42
Cieszę się, że Cię ucieszyłam Wnusiu
A moje pytania nie dotyczyły czasu tylko miejsca
Nina Wum - 31 Sierpnia 2011, 08:41
To kiedy wrześniowa SKOFA?
|
|
|