To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)

Lis Rudy - 19 Sierpnia 2011, 13:53

Adanedhel, a to następnym razem to na przykładzie Martvej się będę szkolił :mrgreen:
No jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak "dziczał" na widok obiektywu. Co widać na dokumentacji miesca zdarzenia :P

dalambert - 19 Sierpnia 2011, 13:58

Jedynym który skutecznie się ukrył przed paparazzi i to na zpleczu , był jak się okazuje Moniasty, cwana gapa ;P:
nimfa bagienna - 19 Sierpnia 2011, 14:02

Adanedhel napisał/a
Lisie, zwyczajnie dla zasady należy w wątku skofowym powiedzieć następnym razem, gdy zobaczę obiektyw, ucieknę. Albo coś takiego.
Inaczej nie ma SKOFY.

A potem koniecznie trzeba podstawiać się przed obiektyw, zerkając zalotnie i wystawiając kolanko. :mrgreen:

Jedenastka - 19 Sierpnia 2011, 14:11

nimfa bagienna, stęskniłam się za Twoim poczuciem humorku :mrgreen: :wink:
nimfa bagienna - 19 Sierpnia 2011, 14:31

No ba! :mrgreen:
Ozzborn - 19 Sierpnia 2011, 14:41

było zacnie. Miło poznać nowe ryjki oraz spotkać znów te dalsze. Jak widać niezapowiadanie się oraz unikanie babci na kilka dni przed działa. Byłem i mam na to świadków oraz dokumentację fotograficzną... oraz macalniczą :mrgreen:
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 15:24

feralny mnie zachwycił, szczególnie w sekwencji
feralny por. - 19 Sierpnia 2011, 16:38

Widzę, że mój fanklub rośnie. ;P:
Witchma - 19 Sierpnia 2011, 18:57

To może jednak czas zacząć zbierać składki...? Bo skarbnik się nudzi ;)
fealoce - 19 Sierpnia 2011, 19:00

Proponuję na następnej SKOFIE ustawić stanowisko ze zdjęciami z autografem :mrgreen:
btw, fajne zdjęcia!

shenra - 19 Sierpnia 2011, 19:29

Ja tradycyjnie boję się tych Musiałowych, bo zrobiłam mu przyjemność i dałam się cieszyć tym, że je robi. A potem znów poza sieć nie wyjdzie to co czasami robię z twarzą :mrgreen:
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 19:30

shenra napisał/a
bo zrobiłam mu przyjemność i dałam się cieszyć tym, że je robi
Wtf?
shenra - 19 Sierpnia 2011, 19:32

A bo ja w sumie też nie jestem miłośnikiem cykania fot. A Musiał robi to z organiczną przyjemnością. No to zrobiłam parę razy zeza i coś tam jeszcze :mrgreen: (aż boję sobie przypomnieć). To się cieszył, jak na podgląd właził. ;P: Paniał?
Lis Rudy - 19 Sierpnia 2011, 19:33

nimfa bagienna napisał/a
potem koniecznie trzeba podstawiać się przed obiektyw, zerkając zalotnie i wystawiając kolanko.

no widziałem na zdjęciach kolanka co niektórych, nader smaczne były :bravo
A jeszcze ten Ciechan wśród nich grzany, mialbym problem na co się decydować :mrgreen:

Martva - 19 Sierpnia 2011, 19:38

Fajnie było i nie mogę już z czystym sumieniem mówić że nie lubię Warszawy, bo czuję jak mi nosek rośnie. Dziękuję Chomikowi za wyciągnięcie, meruli za nocleg, jedzonko i scrabbelki a całej reszcie za towarzystwo, było mi bardzo miło Was zobaczyć znów :)

Lis Rudy napisał/a
No jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak dziczał na widok obiektywu.

Istnieje niewiele gorszych połączeń niż narcyzm i niefotogeniczność ;P:

dalambert napisał/a
Jedynym który skutecznie się ukrył przed paparazzi i to na zpleczu , był jak się okazuje Moniasty,

A ja go znalazłam i zakochałam się. Jest przeuroczy.

fealoce - 19 Sierpnia 2011, 19:41

Moniek wzbudzał ogólny zachwyt :mrgreen:
Dźyngis Wum - 19 Sierpnia 2011, 21:12

Było (uwaga, użyję tego słowa) wporzo :lol: . Zauważyłem, że jak się już wejdzie do Paradoxu, to czas zaczyna szybciej biec. No ni cholewy się nie zmieściłem w czasie i nie zdążylłem ze wszystkimi pogadać. Przy okazji piąteczka w stronę Shenry za Narutowicza 8) ...wiadomo, tylko najlepsi się tam rodzą ;) . No i wreszcie z Ozzim się spotkałem i pogadałem (BIG +) Ozzi nienawidzę Cię za ... a szczególnie za arabski ! ;)
shenra - 19 Sierpnia 2011, 21:15

Dżyngisie no ba! :mrgreen: A cała reszta do pięt nam nie dorasta :mrgreen:
mBiko - 19 Sierpnia 2011, 21:16

A ja chciałem wnieść oficjalny protest. SKOFie w środku tygodnia mówimy zdecydowane i stanowcze NIE!
Nina Wum - 19 Sierpnia 2011, 21:17

Udatne zdjęcia. Zwłaszcza te przezpiwne.
Karle Rzelazny (zawsze chciałam napisać to w wołaczu :mrgreen: ), rzuć tę bombę już, bo uschniemy z niepewności.

shenra - 19 Sierpnia 2011, 21:17

mBiko, pfff. To była pikna, radosna niczym nieskrępowana Skofa(jakkolwiek by to nie brzmiało :mrgreen: ).

Na Każełken to sobie jeszcze poczekamy. Mam więcej czasu, by obmyśleć, którymi kanałami będę potem chodzić :mrgreen:

Ozzborn - 19 Sierpnia 2011, 21:52

Dźyngis Wum i vice versa, a nawet wizawi :mrgreen: W tym miejscu podziękowania dla Niny, że Cię wciągnęła do tego elitarnego-acz-nieco-dysfunkcyjnego-ale-w-dobry-sposób-a-przynajmniej-tak-sobie-powtarzam towarzystwa :mrgreen:

Nina Wum, zważywszy na ortografię to wołacz powinien brzmieć raczej Każle (jak za przeproszeniem wyżle ;P: ) :lol: 8)

Pucek - 20 Sierpnia 2011, 10:01

Martva napisał/a
Jest przeuroczy.

Przekażę łobuzowi - się ucieszy :)

W sumie strasznie krótko byłam - ale lepiej krótko niż wcale, fajnie was zobaczyć :)

Jedenastka - 21 Sierpnia 2011, 07:53

Ozzborn napisał/a
Jak widać niezapowiadanie się oraz unikanie babci na kilka dni przed działa.
Nie było to trudne, skoro babci nie było.

Dokumentacja macalnicza? Mam nadzieję, że nie będzie z tego kłopotów rodzinnych :mrgreen:

Ozzborn - 21 Sierpnia 2011, 13:19

Ja też nie - tzn. nie wiem czy WKCh nie mają właściwości jak ci kosmici z kawału o rozmnażaniu ;P:
W każdym razie dokumentacja będzie na fotach Każeła :mrgreen:

Nina Wum - 21 Sierpnia 2011, 17:55

Ozzi, proszę uprzejmie. A co do tej dysfunkcyjności - dopóki nie staje się dominantą, jest git. :wink:
Jedenastka - 21 Sierpnia 2011, 18:35

Ozzborn napisał/a
W każdym razie dokumentacja będzie na fotach Każeła :mrgreen:

Gdzież ona? Zgodnie z tradycją u Zgagi?

Ozzborn - 21 Sierpnia 2011, 19:48

Widzę babcia po urlopie znowu w formie :mrgreen:
Wnusio wyraźnie napisał/a
W każdym razie dokumentacja będzie na fotach Każeła

;P:

Jedenastka - 21 Sierpnia 2011, 20:42

Cieszę się, że Cię ucieszyłam Wnusiu :mrgreen:
A moje pytania nie dotyczyły czasu tylko miejsca ;P: