Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
Ozzborn - 8 Czerwca 2011, 23:11
ani pleśnią...
Kruk Siwy - 8 Czerwca 2011, 23:13
ani włosiem rzadkim...
merula - 9 Czerwca 2011, 08:19
Anix, ale jesteś świadoma, że obowiązuje dress code i masz przybyć w sukience?
dalambert - 9 Czerwca 2011, 08:23
Anix, legendami to nie, wspomnienie jeno rzewne wzbudzasz
Anix - 9 Czerwca 2011, 09:48
Jakież znowu dress code?! Ja taka nieuświadomiona a wy mnie chcecie pewnie w coś wrobić. Coś jak te imprezy-przebieranki, dziewczyna przebiera się za króliczka playboya, przychodzi na imprezę, a tu wszyscy ubrani normalnie...
A tak szczerze - sukienki nie mam żadnej, co najwyżej jakąś spódniczkę, ale w takich rzeczach to ja dobrze nie wyglądam, więc odmawiam. Kategorycznie odmawiam
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 09:49
Nie ma że boli. Spódniczka i szpilki. Kobiety mają wyglądać jak kobiety. Mężczyźni mają wyglądać... jakoś.
A to czy dobrze wyglądasz to oceni wysokie jury (Rzelazny Każeł i Khorne).
Anix - 9 Czerwca 2011, 11:18
To będzie Armageddon!
A co mi zrobicie, jak złamię dress code i jednak pojawię się w spodniach? Ja w spódniczce wyglądam jak facet, naprawdę nie ryzykujcie takiej traumy. A w szpilkach to już w ogóle mnie nie chcecie widzieć *dorzućmy jeszcze, że ja siebie nie chcę widzieć w szpitalu na ostrym dyżurze ortopedycznym...*
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 11:27
Nic ci nie zrobimy. I będzie ci z tego powodu bardzo, ale to bardzo smutno. Ach ta przesadna kokieteria...
Anix, na bogów otchłani, co ty karampuk jesteś? Czy ładne, zgrabne dziewczę? Obstawiałbym to drugie, ale po takich wypowiedziach zaczynam się zastanawiać. Hm?
dalambert - 9 Czerwca 2011, 11:46
Właśnie HMmmmmmmmmm
Anix - 9 Czerwca 2011, 11:55
Ja obstawiam na karampuka, czymkolwiek by to nie było
Zresztą, muszę psychicznie dojrzeć do tak ważnej decyzji, jaką jest założenie spódniczki i szpilek. Się zobaczy
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 12:08
Zabawne przygody „uczłowieczonego” królika i jego „matkoojca” magika Zapassasa.
Karampuk czyli tato-mama inaczej: babochłop.
Jak pamiętam ze skofy "pod baryłką" takiego stworzenia tam nie było. Ergo? Szpilki i spódniczka! Może być z krepiny.
Lynx - 9 Czerwca 2011, 13:22
Do tego Karampuki są nisko zawieszone, przysadziste, o zdecydowanie złym guście.
Szkoda, że nie mogę przyjechać.
SKOFAsite świetna
fealoce - 9 Czerwca 2011, 15:48
Co do szpilek, to ja też protestuję! Jak panowie są tacy sprytni, to niech sami spróbują, jak się "fajnie" chodzi w szpilkach....
Anix - 9 Czerwca 2011, 16:00
Dobra. Domyzialiście mnie. Będę w szpilkach. I w opakowaniu kieckopodobnym.
proszę uzbroić się w stalowe nerwy i kałasznikow, co by w razie czego odstrzelić cobym nie raziła gustów estetycznych.
Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 16:04
Mam zamiar przyjść w spodniach. Aby zachować dress code założę szpilki.
Wszyscy pójdziemy na Giewont. Panie oczywiście osiągną szczyt szybciej niż panowie
Dobrze zrozumiałam, że Rzelazny Każeł i Khorne oraz Kruk Siwy będą?
fealoce - 9 Czerwca 2011, 16:08
A ja nie ulegnę szantażowi i założę sandały
Adanedhel - 9 Czerwca 2011, 16:17
To może powinienem, jak przystało na porę roku, założyć glany, sweter i skórzany płaszcz?
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 16:29
Zastanawiam się co to za piskliwe pojękiwania. Moja żona nosi szpilki, żony przyjaciół noszą szpilki, moja siostra nosi szpilki... mógłbym tak długo wyliczać. Nikt ich nie zmusza, wiedzą że wyglądają lekko, długonogo i odjazdowo.
A tu co?
pipi - nie kecem sukienki
pipi - nie kcem ładnych butów
pipi - nie kcem...
Rany! co jest?!
Matko bosko nawet metalówa Trashka potrafi założyć but na obcasie.
Anix, wykonała dobre posunięcie dostanie w nagrodę coś. Zobaczy się co.
Edit.
Komyssya wymieniona przez uspodnioną Jedenastkę będzie albo nie będzie. Zależy od ilości spódnic, sukienek, szpilek na osobonogę damską skofową.
fealoce - 9 Czerwca 2011, 16:33
Ej no, sukienkę zakładam Ale w szpilkach bym się zabiła więc nie będę ryzykować.
Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 16:35
Kruk Siwy chyba trochę marudzi
Dobra, skoro nikomu się nie chce, niechaj ja się zmuszę:
SKOFA 11.06.2011, Paradox
Sprytni:
1. Jedenastka
2. Dalambert
3. Adanedhel
4. merula
5. Zgaga
6. Nina Wum
7. Dżyngis Wum (niektórym znany jako Piotr)
8. Godzilla
9. fealoce
10. <miejsce, w którym był wpisany Ozzborn, ale już nie jest, bo pewnie nie przyjdzie, więc żeby nie było, że się zapisał i nie przyszedł to go nie ma>
11. feralny por.
12. czterdziescidwa
13. Anix
14. Rzelazny Każeł
15. Khorne S
16. Kruk Siwy
Czekam na ewentualne protesty.
Adanedhel - 9 Czerwca 2011, 16:41
Jeśli się pojawią to zgodnie ze skofową tradycją zignorujesz.
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 16:43
Jedenastka, są dowody operacyjne że chadzasz w sukienkach/spódnicach. Ale rozumiem - nowe spodnie muszą zostać ukazane zdumionej publice.
No i tak, marudzę trochę, trzeba mieć jakieś przyjemności w życiu. A moja obecność została skażona ozzbornizmem. Nie będę, chyba żebym był.
Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 16:46
Tradycja rzecz święta.
Kruk Siwy niechaj nie marudzi tylko przybywa.
Ozzbornizm wyleczy babcia
| Kruk Siwy napisał/a | | Komyssya wymieniona przez uspodnioną Jedenastkę będzie albo nie będzie. |
Z takim avatarem nie mogę być w sukience
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 16:50
Taki awatar skutkuje u mnie womitowaniem, ale dla każdego inny raj. Postanowienia komisji pozostają w mocy.
Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 16:57
A jeśli to nie avatar tylko od naszego Rafała Ty złapał?
Znaczy komisja będzie oceniać czy skofowicze dobrze wyglądają?
To chyba wypada wybrać parę wieczoru albo coś...
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 17:05
To jest jakiś pomysł. A para wcale nie musi być mieszana... zgodnie z najnowszą tendencją.
Adanedhel - 9 Czerwca 2011, 17:07
Że tak się wtrącę bezczelnie - Owieczka powinien być.
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 17:19
Chciałbyś startować z Kozicem w parze?
merula - 9 Czerwca 2011, 17:35
| Kruk Siwy napisał/a | | Anix, wykonała dobre posunięcie dostanie w nagrodę coś. Zobaczy się co. |
ej no, ale ja też powiedziałam, że w kiecce przyjdę. i na obcasie. normalnie czuję sie zignorowana i niedomiziana.
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2011, 18:03
Miziu, miziu - i odrobina perwersji - pac!
Może być? Na Ciebie można liczyć, bo nie wiadomo dlaczego nie udajesz, że nie jesteś kobietą. Dziwne.
|
|
|