Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
Jedenastka - 2 Kwietnia 2011, 21:49
Spotkałam ich w drodze do Paradoksu.
Maybe monday. A Twoje fotki kiedy?
dalambert - 2 Kwietnia 2011, 22:18
To była , tfuu , jest naprawde udana impreza - spotkanie mnóstwa miłych ludzi .
Nie o tej porze relacji nie będzie,ale małe konstatacje na początek - gdzieś tam obok na jakimś stadionie odbywał się mecz kibice, chybać Legii, wpadli do Paradoxu / SKOFa się jeszcze dobrze nie rozkręciła/ i , była tylko Wichtma i jeszcze parę osób i kcbice szybciutko poszli sobie dalej -
Obecni, jak i pomruki nadciągającego Towarzystwa okazali się ...
No co tu gadać
Pś - zdradzam sensacyjnego drugiego newsa - Suwalski Miś ŻYJE
SKOFa dalej huczy , to i reszta relacji jutro - Chomik nie wymigasz się
Ozzborn - 3 Kwietnia 2011, 00:33
potwierdzam, SKOFA ludna i swawolna. Bardzo miło było spotkać z dawna niewidzianych tych zapowiedzianych i tych niespodziankowych
edyta: A i co ważne, przemogłem klątwę autobusów nocnych (ostatnio 2 razy uciekł mi minimalnie i miałem godzinny spacerek do Wilanowa ;] ) - tym razem musiałem tylko przebiec przed radiowozem na czerwonym, ale zdążyłem!!
Witchma - 3 Kwietnia 2011, 02:16
Potwierdzam potwierdzenie.
Co do suwalskiego misia, to ciśnie mi się na klawiaturę pewien cytat z 'Misia', ale to przemilcze...
Powiedzcie mi tylko, ze Jeff wszystkim proponował narysowanie kota, bo się jakoś dziwnie czuję...
baranek - 3 Kwietnia 2011, 06:19
Dziwna sprawa z tymi Skofami. Jak się czyta Wasze relacje człowiek ma wrażenie, jakby tam był. A kiedy się jest na Skofie, a potem czyta Wasze wspominki, to się zastanawia: czy ja aby byłem na tej samej imprezie?
Jedenastka - 3 Kwietnia 2011, 07:23
| dalambert napisał/a | zdradzam sensacyjnego drugiego newsa - Suwalski Miś ŻYJE |
Potwierdzam! Wyzdrowiał i przyjechał do Warszawy.
| dalambert napisał/a | | SKOFa dalej huczy , to i reszta relacji jutro |
dalambercie, wstawaj i pisz, skoro obiecałeś
| dalambert napisał/a | Chomik nie wymigasz się |
Będzie relacja shenry?
| Witchma napisał/a | | Powiedzcie mi tylko, ze Jeff wszystkim proponował narysowanie kota, bo się jakoś dziwnie czuję... |
Nie zaproponował narysowania kota. Napisał: Dla Jedenastki - Mushrooms and madness. Hope you enjoy! All the best
Witchmo, kota to Ty masz rysować czy Jeff?
Adanedhel - 3 Kwietnia 2011, 07:54
| baranek napisał/a | | A kiedy się jest na Skofie, a potem czyta Wasze wspominki, to się zastanawia: czy ja aby byłem na tej samej imprezie? |
Bo każdy z nas żyje we własnej czasoprzestrzeni. A gdy spotykamy się w grupie pozostałych i ich wyczyny widzimy wykrzywione przez membranę czasoprzestrzenną, wskutek czego dla patrzącego wyglądają i zachowują się inaczej, niż oni sami to widzą i odczuwają.
Jest na to nawet pewien wzór, ale muszę go poszukać.
W każdym razie efekt jest taki, że jak widzimy np. Witchmę pijącą piwo, to w swojej czasoprzestrzeni ona tak naprawdę chodzi na rękach i mówi językami.
baranek - 3 Kwietnia 2011, 07:59
Adanedhel, teraz, kiedy już to wytłumaczyłeś, wszystko wydaje się takie oczywiste.
Witchma - 3 Kwietnia 2011, 08:37
| Jedenastka napisał/a | | Witchmo, kota to Ty masz rysować czy Jeff? |
Tak sobie teraz myślę, że gdybym ja miała rysować to byłoby jeszcze dziwniejsze...
Zresztą od rysowania jest Tomek, wczoraj normalnie go coś opętało
Nina Wum - 3 Kwietnia 2011, 11:26
Och, rysunek Tomka...
W mojej pamięci żywszy pozostanie jeno improwizatorski szał Shenry.
Niestety, jak to zwykle z natchnionymi wieszczeniami bywa, nie pamiętam tekstu dokładnie.
Było tam coś o dwóch serach, czyli nabiałach, oraz o mistycznym haczyku, Który Podrygał.
Znakomita SKOFA. Cieszę się, że mogłam Was spotkać!
Hubert - 3 Kwietnia 2011, 11:40
Potwierdzam, świetna SKOFA. I też się cieszę, że Was wreszcie zobaczyłem po taaaakiej przerwie
feralny por. - 3 Kwietnia 2011, 11:50
To była taka SKOFA, co ma wszystkie SKOFY pod sobą. Naprawdę było grubo. Bardzo wszystkim dziękuję za gorące powitanie i oczywiście za całe spotkanie.
Witchma - 3 Kwietnia 2011, 12:08
Okazało się, że metro jednak nie dojeżdża do Łodzi, więc jedziemy pociągiem.
Czytać nie mogę, bo mam przed oczami tort i koniakowskie stringi (winni zostaną ukarani w stosownej chwili).
Napiszcie proszę, że Was wszystkich pozdrowiłam od lakeholmena, żeby nie było, że nie.
Zgaga - 3 Kwietnia 2011, 12:18
Długo sobie nie wybaczę tej rozbitej butelki (taki dobry alkohol) i zalanej książki (dobrze, że nie była to własność mBiko). Książkę niby można czytać, tylko brzeg wzięło, ale... Ale jak tylko zaczyna przekładać kartki, to coraz bardziej czuję, jakbym coś procentowego piła.
Жесть.
Hubert - 3 Kwietnia 2011, 12:30
Jest woj... balanga, są ofiary.
Khorne_S - 3 Kwietnia 2011, 12:36
To garstka zdjęć Kocio Nimfowe
https://picasaweb.google.com/114933180519652153762/SkofaKwietniowa#
Ato moje z ostatniej skofylutowej i garść innych
https://picasaweb.google.com/114933180519652153762/SkofaLutowaIImprezyRozneCzasemPodUzne#
Zgaga - 3 Kwietnia 2011, 13:22
Coś Ci się podublowało.
Ja jednak z niecierpliwością czekam na fotki z aparatu meruli, zwłaszcza te, które robił Ronin
Jedenastka - 3 Kwietnia 2011, 13:23
Te z aparatu shenry też mogą być ciekawe.
Adanedhel - 3 Kwietnia 2011, 13:33
Może być dużo ciekawych.
Khorne_S - 3 Kwietnia 2011, 14:17
Jak dołowaćchomika to proszę jeszcze słynne filmy z nim
https://picasaweb.google.com/114933180519652153762/Filmiki#
TAK TO TE FILMY
merula - 3 Kwietnia 2011, 14:37
moje są generalnie pod tytułem "ministerstwo głupich kroków". tyle że o miny chodzi
a poza tym było bardzo fajnie, shenra tak długo molestowała Andrzeja, az się zgodził nam towarzyszyć, ale to doznanie nie było na jego delikatne nerwy i pojechał doglądać dzieci w domu, zeby sobie biedactwa jakiejś krzywdy same w domu nie zrobiły.
flaszka moja dla odmiany dojechała w całości, a nakręcony chomik dał się spacyfikować dopiero koło czwartej. i nie mieli już hot dogów na stacji, szuje. zresztą, co za ignorant może proponować shenrze w Warszawie kanapkę z kiełbasą krakowską?
Ozzborn - 3 Kwietnia 2011, 14:41
Cudowne filmiki - i ta dziecięca niewinność shenry
Witchma - 3 Kwietnia 2011, 14:43
Khorne_S, naprawdę dzięki, ja już poprzednią skofę zdążyłam wyprzeć. Choć z filmami to dopiero pojechałeś
Ozzborn - 3 Kwietnia 2011, 14:45
gorzej, że ona jest teraz modem... jak to zobaczy to wszyscy dostaniemy bana, a Khorniak dwa
Khorne_S - 3 Kwietnia 2011, 15:03
Ozi Myślę że chomik na tyle lubi że daruje co najmniej jednego bana
Jedenastka - 3 Kwietnia 2011, 15:09
Słodki całus od Chomika
fealoce - 3 Kwietnia 2011, 16:41
| Jedenastka napisał/a | Spotkałam ich w drodze do Paradoksu.
Maybe monday. A Twoje fotki kiedy? |
Postaram się dzisiaj...ale mam jeszcze do przejrzenia fotki z bitwy na poduszki i dzisiejszych husarzy więc może się przeciągnąć
SKOFA fajna tylko zbyt dużo ludzi - nie zdążyłam ze wszystkimi pogadać
Jedenastka - 3 Kwietnia 2011, 17:31
| Sosnechristo napisał/a | Potwierdzam, świetna SKOFA. I też się cieszę, że Was wreszcie zobaczyłem po taaaakiej przerwie |
Ja też się cieszę, że Cię zobaczyłam. I nie tylko Ciebie widziałam. Była jeszcze ładna, długowłosa dziewczyna w czarnej chuście w czerwone kwiaty.
Adanedhel - 3 Kwietnia 2011, 17:35
| Jedenastka napisał/a | Słodki całus od Chomika |
Ale czerwona wstążeczka jest lepsza.
Jedenastka - 3 Kwietnia 2011, 17:36
Zagubiony dał się zapleść.
|
|
|