|
|
|
After Dark Horrorfest |
Autor |
Wiadomość |
Memento
Mori
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2009, 19:37 After Dark Horrorfest
|
|
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
Festiwal na razie odbył się trzy razy. Pojawiło się parę niezłych filmów pod tym szyldem, m. in. 'The Abandoned' (o którym kiedyś w NF pisał Orbitowski), 'Penny Dreadful', 'Borderland', 'Reincarnation'. Mam nadzieję że impreza okaże się przyszłościowa, i że filmy będą coraz lepsze. Tegoroczne 'The Broken' i 'From Within' są bardzo dobre, przede mną 'Voices' i 'Autopsy', po obejrzeniu trailerów wiele sobie obiecuję.
Impreza ma fajoskie hasło reklamowe - 8 films 2 die 4. |
_________________ twinkle, twinkle, little bat, watch me kill your favorite cat... |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 26 Sierpnia 2009, 12:16
|
|
|
Ja widziałem kilka. Poziom jest bardzo różny, od dennego Unearthed, do całkiem ciekawego Unrest. Wiele nie widziałem, nie są to jakieś majstersztyki klimatu, czy efektów, ale można złowić interesujący film. Tylko nie wiem, czy oglądanie 7 krapów, żeby znaleźć ten jeden lekko ponad przeciętny jest warte spędzonego czasu. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum