Utwory różne różnych forumowiczów :) |
Autor |
Wiadomość |
Wiedźma
Blade
|
Wysłany: 25 Marca 2006, 18:38 Utwory różne różnych forumowiczów :)
|
|
|
Wyczaiłam pocztą pantoflową, a właściwie z gardła wyjęłam rozmawiając na priva, że na przyklad jedna z forumowiczek Selithira ma swój blog, a w nim pierwsze próby literackie I całkiem udane, cieszące się, jak sprawdziłam popularnością A lat ma średnio o połowę mniej od pozostałych forumowiczów
Zachęcam więc do zerknięcia tutaj
Wiem, że inni też mają swoje strony z tekstami, więc może mogliby umieszczać linki w tym miejscu
Jeśli wstawiłam ten temat w niezbyt odpowiednim miejscu, to poprosze moderatorów oewentualne przeniesienie go w inne miejcse, bo mało techniczna jestem |
|
|
|
|
Dracena
Langolier
|
Wysłany: 25 Marca 2006, 21:05
|
|
|
Świetny blog, jestem zaskoczona. Może napiszesz coś takiego, żeby NURS mógł opublikować.
Szanowny Redaktorze, czy zauważyłeś, że pod Twoim okiem i ręką, na Twoich forumowych włościach rosną młode talety |
_________________ Wiedźma wszystko wie!!! |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 26 Marca 2006, 11:01
|
|
|
Wiedźma napisał/a | I prosiłbym jeszcze o czarny tekst na czarnym tle. Jak zawsze. |
Tutaj albo celowy bląd, albo niecelowy Tutaj emotki są przydatne. Widząc, że emoty nie ma, myślę, żę błąd przypadkowy
Bloga nie czytałem, ale layout wg mnie tlekko do poprawy. Tak, żeby tekst nie zachodził na ramki z boku, tak samo jak przy ankiecie tam jest. Ale to moje osobiste zdanie. Poczytam może potem. |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 26 Marca 2006, 11:20
|
|
|
Jakos nie mam przekonania do blogów.. może to dla tego, że za dużo widziałem opowiadanek typu.. Osz.. całowałam się z Billem i Tom nas widział.. i co teraz będzie.. Więc blogów już nie czytam od dawna. Ale wampirki mogą być. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
Wysłany: 26 Marca 2006, 14:41
|
|
|
Pako napisał/a | Tutaj albo celowy bląd, albo niecelowy Tutaj emotki są przydatne. Widząc, że emoty nie ma, myślę, żę błąd przypadkowy |
To moja wypowiedź. I fuktycznie fajna wyszła Wcale nie miałem na myśli poziomu tekstów, tylko pomyliło mi się z białym. Ergo: miało być "czarny tekst na białym tle". |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 26 Marca 2006, 15:04
|
|
|
No.. wyszło na moje Błąd przypadkowy
Iscariote z tego co wiem, tez tam swoje grafomańcze teksty wypisuje na necie. Sam też kiedyś miałem stronę, ale poziom był niezbyt wysoki, to już jej nie mam. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 26 Marca 2006, 15:32
|
|
|
Stronka naet nawet była.. lubię proste strony...
Ale teksty mi nie szły, bo pisałem na zasadzie: trzy razy w tyg fragmeent, przez co jedne, jak mi siadły, były dobre nawet. Inne (zdecydowana większość chyba :/ ) były bardzo kiepskie. Wolałem więc zamknąć, żeby się ludzie nie męczyli |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 00:50
|
|
|
o. ja bym moze megalomansko-grafomansko cos i zamiescila na necie, ale nie mam pojecia, jak i gdzie mozna tego bloga zalozyc.
zielona jestem, jesli chodzi o netowe sprawy.
jakby ktos chcial mnie poczytac, zawsze cos moge wkleic do mojego cichego koncika w topiku o mistrzach, malgorzatach i wesolych gremlinach.
no ale kto chcialby mnie poczytac...?? |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 11:30
|
|
|
dzieki za wsparcie...
rock and |
|
|
|
|
Ziuta
Nerwus
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 14:44
|
|
|
Zgłaszam się na ochotnika! |
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 15:01
|
|
|
Zawsze są wariaci A bloga założyć to pestka, an wszystkich portalach można większych (wp, onet itp). Jak dajesz radę z obsługą forum, to i blog nie bedzie Ci straszny |
|
|
|
|
Ziuta
Nerwus
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 15:12
|
|
|
Jednakowoż tworzenia bloga to sztuka. Nic tak nie rozśweitli ekranu jak stonowany róż upstrzony napisami białą czcionką. Róż powinien być pełen rozmaitych ornamentów i aplikacji (w sensie "tekstylnym") - kotków, melodyjek, portretów gwiazd muzyki itp. Koniecznie trzeba się też nauczyć pisać f tAkI SpOsOOp (a to ciężka do opanowania maniera). |
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 15:20
|
|
|
Wiadomo, że nie da się stworzyć bloga ot tak, hop-siup. Ale wierzę, że elam dałaby radę stworzyć bloga normalnego, nie pstrokatego |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 27 Marca 2006, 16:00
|
|
|
Elam i blog.. jak najbardziej. Jestem za. A nawet zapłacę. (nie no tutaj juz przesadziłem)
A moje grafomańcze teksty są jakby to powiedzieć... stu procentowo grafomańcze i nawet nie patrze czy wyszedł czy nie tylko wklejam |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 28 Marca 2006, 10:26
|
|
|
no dobra. jak tylko znajde czas, poszukam jakiegos portalu, co daje darmowe blogi.
bo chyba sa takie, co?
ale zadnych rozow nie oczekujcie. to nie moj kolor |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 28 Marca 2006, 13:03
|
|
|
no dobra, cos-tam gdzies-tam zalozylam,
http://ela-graf.eblog.pl/
ale ze nie znam sie na tym jeszcze za dobrze, nie wiem w ogole, jak sie czyta cudze blogi, co trzeba wpisac jako adres... no i nie oczekujcie cudow, dopiero co sie zalogowalam... |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 28 Marca 2006, 17:10
|
|
|
dla tej pani Ciekawe co z tego wyjdzie |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 28 Marca 2006, 20:12
|
|
|
Poczytam. Nawet dodałem sobie do zakładek, tylko czas znaleźć
Mam nadzieję, zę jakieś zwykłe notki tez będą, poczytałbym se o tym, jaks ie żyje we Francji |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 28 Marca 2006, 21:24
|
|
|
dzieki.