Marek Siudaj |
Autor |
Wiadomość |
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 20 Lutego 2011, 22:59 Marek Siudaj
|
|
|
Marek Siudaj skromnie chowający się za nickiem Maxencius wygrał głosowanie na tekst numeru 63 opowiadaniem "Zabawa w chowanego".
Brawo Autorze!
Zapraszam do gospodarzenia w wątku i zaspokojenia ciekawości czytelników odnośnie dotychczasowego dorobku. |
|
|
|
|
Maxencius
Tom Bombadil
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 11:11
|
|
|
Witam.
Głupia sprawa, bo bardziej się czuję tutaj jak Małgorzata, nie jak mistrz, a zwykle nie mam takich problemów z samookreśleniem płciowym
Jeszcze raz dziękuję wszystkim głosującym na moje opowiadanie, którego pomysł - zaskakujące, no nie - wpadł mi do głowy podczas jednej z zabaw z moimi dziewczynkami. Chyba każdy rodzic w takiej sytuacji zastanawia się, choć przelotnie, co by było, gdyby dziecka nie udało się odnaleźć. |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 11:14
|
|
|
Maxencius, witaj w gronie Mistrzów! (co nas Twoje odczucia ) |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 11:24
|
|
|
A właśnie bardzo nas. Pierwszy niedookreślony Małgorzat na forumie. Tylko się nie lenić! Pisać!
Cóś na warsztacie? |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Maxencius
Tom Bombadil
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 12:42
|
|
|
Mam pomysł na jedno opowiadanie, ale nie mogę się do niego zabrać, kompletnie mnie zblokowało. Pomysł powstał, kiedy zobaczyłem pielęgniarza siedzącego na przednim siedzeniu karetki, który przecierał dłonią bardzo, bardzo zmęczoną twarz.
Mam też parę gotowych rzeczy i pewnie jedną albo dwie prześlę wkrótce do SFFiH. |
|
|
|
|
Matrim
Kwiatek
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 13:24
|
|
|
Maxencius, brzmi prawie jak "Ciemna strona miasta" Scorsese |
_________________ Scio me nihil scire.
"Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno." - Martva |
|
|
|
|
RedActor
Jaskier
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 13:29
|
|
|
Maxencius napisał/a | pomysł - zaskakujące, no nie - wpadł mi do głowy podczas jednej z zabaw z moimi dziewczynkami. Chyba każdy rodzic w takiej sytuacji zastanawia się, choć przelotnie, co by było, gdyby dziecka nie udało się odnaleźć. |
No, przyznaję, że w takich momentach zdarzyło mi się przekląć zbyt wybujałą wyobraźnię. |
_________________ Prwdzw twrdzl n ptrzbj smgłsk |
|
|
|
|
Maxencius
Tom Bombadil
|
Wysłany: 21 Lutego 2011, 16:00
|
|
|
Matrim napisał/a | Maxencius, brzmi prawie jak Ciemna strona miasta Scorsese |
Hmm, nie oglądałem, przyznaję, ale przeczytałem streszczenie (odkąd wymyślono googla, mogę brać udział w każdej dyskusji ). Coś zbliżonego leży w szufladzie Rednacza od jakiegoś czasu. Za to historia, której nie mogę ruszyć, rzeczywiście dotyczy pacjenta, którego nie dało się uratować, ale powiedzmy, że sam sobie dał radę... |
|
|
|
|
|