|
|
|
A. Pilipiuk - Dwie pierwsze części "Oka jelenia" |
Autor |
Wiadomość |
01111992
Gollum
|
Wysłany: 2 Października 2010, 20:21 A. Pilipiuk - Dwie pierwsze części "Oka jelenia"
|
|
|
Jak w temacie, okładka "miętka", czytane raz więc nie ma praktycznie żadnych śladów użytkowania. Jeżeli chodzi o moją recenzje to czytając jedną, czy dwie części nie jesteśmy w stanie wczuć się w XV-XVI wieczną historie XXI wiecznych bohaterów więc jeżeli nie macie w planach kupowania kolejnych części szczerze odradzam kupna tych dwóch. Dla czego sprzedaje? Bo kupiłem po promocyjnej cenie wszystkie 5 części mając już właśnie te które chcę wam sprzedać:) Gdyby nie to, miały by zarezerwowane miejsce na mojej półce na bardzo długo. Podaje też linki do allegro gdyby ktoś chciał załatwić to bezpieczną drogą.
OKO JELENIA I - DROGA DO NIDAROS
OKO JELENIA II - Srebrna łania z Visby
Cena taka jak podana na allegro tzn 20zł, chyba że spróbujecie licytować wtedy zaczynamy już od 15zł
Wszelkie pytanie prosiłbym raczej kierować na gg:) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum