|
|
|
Polskie Centrum BattleTech'a |
Autor |
Wiadomość |
mic
Gollum
|
Wysłany: 1 Lutego 2011, 21:08 Polskie Centrum BattleTech'a
|
|
|
Cześć i chwała członkom tego forum!
Jesteśmy w trakcie tworzenia Polskiego Centrum BattleTech'a. Efekt tych prób znajdziecie pod adresem:
http://solaris7.pl
oraz:
http://forum.solaris7.pl
Może kilka słów o samej stronie. Z założenia, ma być to portal traktujący głównie grze BattleTech i o Universum BattleTech'a, jednak nie chcemy zapominać o Mechwarrior: Age of Destruction, Mechwarrior RPG, całych seriach gier na wszelkie platformy komputerowe oraz konsole, czy też o literaturze. Naszym pragnieniem jest, by z waszą pomocą uratować od zapomnienia te wszystkie genialne gry, w które wielu z was gra zapewne do tej pory, a pozostała część trzyma je gdzieś na dnie szafy, albo w piwnicy. Nie chcemy, by jedynymi adresatami tej strony byli tylko starzy wyjadacze (chociaż oczywiście Was w szczególności zapraszamy do częstych odwiedzin i współtworzenia portalu), ale także, a może przedewszystkim tych, którzy bardzo chcieli by zacząć swoją przygodę z BattleTech'em lub Mechwarriorem. Dokładamy wszelkich starań, by pomóc "nowym" i zadowolić "starych" graczy. Prócz materiałów związanych z tematami, które wymieniłem wcześniej, na Solaris VII znajdziesz także dział "Download" oraz dział zawierający materiały video. Wszystkich zainteresowanych uratowaniem BattleTecha od popadnięcia w niepamięć zapraszamy także na nasze forum. W chwili obecnej, nie ma tam zbyt wielu użytkowników, lecz mamy nadzieję, że z Waszą pomocą niedługo się to zmieni. Osoby które chiałyby współtworzyć portal razem z nami, proszę o maile, na adres który znajdziecie na stronie głównej Solaris VII.
W imieniu Solaris VII Team jeszcze raz serdecznie zapraszam i pozdrawiam...
mickey
|
|
|
|
|
shenra
Wielki Kosmiczny Chomik Naczelna Biskupa
|
Wysłany: 1 Lutego 2011, 21:11
|
|
|
mic zapraszam do wątku powitalnego , który powinieneś najpierw odwiedzić zgodnie z czytanym przez Ciebie Regulaminem. |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
mic
Gollum
|
Wysłany: 1 Lutego 2011, 23:10
|
|
|
Wybacz - już się poprawiam... mea culpa... |
|
|
|
|
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 2 Lutego 2011, 22:27
|
|
|
mic - jako znawca mechów, może coś wniesiesz do tematu |
_________________ DVRVM CACANTES MONVIT VT NITANT THALES |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 3 Lutego 2011, 18:52
|
|
|
Dokładnie
Choroba, nie wiedziałem ze ktoś jeszcze bawi się w Battletecha, trochę słabo się przyjął w Polsce ( jeden podstawowy podręcznik ). Ale system bardzo mi się spodobał. |
_________________ www.badelek.com
Luck yourself |
|
|
|
|
Dabliu
Marsjanin
|
Wysłany: 10 Lutego 2011, 01:38
|
|
|
Dunadan napisał/a | Choroba, nie wiedziałem ze ktoś jeszcze bawi się w Battletecha, trochę słabo się przyjął w Polsce ( jeden podstawowy podręcznik ). Ale system bardzo mi się spodobał. |
A nie masz przypadkiem na myśli Mechwarriora (system RPG)? Bo akurat Battletech (planszówka/bitewniak) przyjął się swego czasu rewelacyjnie. Ludzie na początku lat '90 robili własne mapy/plansze i na konwentach rozgrywali mega-bitwy na kilkaset mechów, na połączonych planszach zajmujących połowę szkolnej salki. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum