|
|
|
Pomoc w badaniu do pracy magisterskiej |
Autor |
Wiadomość |
Ixolite
Admirał Zwiebellus
|
Wysłany: 7 Października 2009, 13:42 Pomoc w badaniu do pracy magisterskiej
|
|
|
To trochę głupio będzie wyglądać, ale jakoś nie chce mi się wymyślać bardziej pasującego na forum tekstu Enyłej, zapraszam do badania, którego wyniki potrzebne mi będą do realizacji pracy magisterskiej Jeśli możecie, to przekażcie też tą prośbę znajomym
Cytat | Jestem studentem ostatniego semestru studiów magisterskich. Elementem mojej pracy magisterskiej jest badanie dotyczące szkoleń e-learningowych. Będę wdzięczny za poświęcenie chwili Waszego czasu na pomoc w realizacji mojej pracy magisterskiej
Program, przy użyciu którego zbieram wyniki badania dostępny jest pod tym adresem:
http://www.e-learn.waw.pl
Jest to aplikacja Flash obsługiwana przez przeglądarkę. Zajmuje niecałe 17MB i ładowana jest tylko raz, reszta informacji i instrukcji znajduje się w samym programie. Zapraszam do wzięcia udziału w badaniu i z góry dziękuję za Waszą pomoc.
Pozdrawiam |
|
_________________ Alchemia Słowa
Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle. |
|
|
|
|
khamenei
Zombie Lenina
|
Wysłany: 8 Października 2009, 07:44
|
|
|
Zrobiłem wczoraj. |
|
|
|
|
Ixolite
Admirał Zwiebellus
|
Wysłany: 8 Października 2009, 10:02
|
|
|
Dzięki |
_________________ Alchemia Słowa
Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum