9 tomów "Diuny" wyd. Zysk i ska sprzedam |
Autor |
Wiadomość |
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 23 Lipca 2007, 09:09 9 tomów "Diuny" wyd. Zysk i ska sprzedam
|
|
|
jw
sprzedam oryginalną sagę Fr. Herberta "Diuna" (Diuna, Mesjasz Diuny, Dzieci Diuny, Bóg Cesarz Diuny, Heretycy Diuny, Kapituła Diuną) składającą się z 6 tomów oraz trzy powieści Br. Herberta i K.J.Andersona (Ród Atrydów, Ród Harkonnenów, Ród Korrinów), będące preludiami do wydarzeń opisanych w "Diunie".
cena do uzgodnienia
osoby zainteresowane zapraszam na pw |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 23 Lipca 2007, 13:33
|
|
|
heh.. nie dziwię się że sprzedajesz... w tym tłumaczeniu to nie bardzo da się czytać |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 24 Lipca 2007, 18:16
|
|
|
mawete napisał/a | heh.. nie dziwię się że sprzedajesz... w tym tłumaczeniu to nie bardzo da się czytać |
to w sumie zależy jaką wersję czytało się za pierwszym razem. ja zacząłem właśnie od tego tłumaczenia i teraz dziwnie mi się patrzy na jakichś tam "Fremenów" |
_________________ Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
http://zlapany.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Titus Pullo
Luke Skywalker
|
Wysłany: 24 Lipca 2007, 21:09
|
|
|
mawete napisał/a | heh.. nie dziwię się że sprzedajesz... w tym tłumaczeniu to nie bardzo da się czytać |
Łoziński? |
_________________ I have simpler tastes. I like to kill my enemy, take their gold and enjoy their women. That's it. Why tie yourself to one? Where's the flavor? Where's the joy? |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 24 Lipca 2007, 22:11
|
|
|
Po czym poznałeś? |
|
|
|
|
Titus Pullo
Luke Skywalker
|
Wysłany: 25 Lipca 2007, 09:57
|
|
|
Ja mam taką Diunę ale w innym tłumaczeniu, w sumie też chętnie bym ją sprzedał. Niestety brakuje pierwszego tomu. |
_________________ I have simpler tastes. I like to kill my enemy, take their gold and enjoy their women. That's it. Why tie yourself to one? Where's the flavor? Where's the joy? |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 25 Lipca 2007, 10:13
|
|
|
Łoziński strasznie mnie drażnił przy tłumaczeniu WP: Bilbo Bagosz z Bagoszna, Łazik i inne hity... |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 25 Lipca 2007, 20:30
|
|
|
aach to Lozinski byl? to przez niego nie moglam przez 10 lat skonczyc Wladcy Pierscienia ... dopiero jak dorobilam sie innego wydania... |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 26 Lipca 2007, 10:51
|
|
|
elam napisał/a | aach to Lozinski byl? to przez niego nie moglam przez 10 lat skonczyc Wladcy Pierscienia ... |
hehe, współczuję, że akurat trafiło Ci się TO tłumaczenie przy pierwszym podejściu do WP, bo naprawdę potrafi ono zniechęcić na dłuuuuugie lata... |
|
|
|
|
|